Anders

Kleurrijk winkelen voor Candlemas

Kleurrijk winkelen voor Candlemas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aanstaande 2 februari vieren we kaarslicht. Een ontmoeting die jong en oud elk jaar rond de tafel brengt. Dus om het te vieren zoals het vandaag zou moeten zijn, is hier een kleurrijke winkel om heerlijke zoete of hartige pannenkoeken uit te rusten en te bereiden.

Kent u de oorsprong van de kandelaar voordat u begint?

In de katholieke religie wordt de kandelaar of het "kaarslichtfestival" 40 dagen na Kerstmis gevierd ter gelegenheid van de presentatie van Jezus in de tempel. Ter ere van deze dag werden honderden kaarsen aangestoken. Tegenwoordig wordt de traditie van kandelaar meer geassocieerd met pannenkoeken die met familie of vrienden worden gegeten en die doen denken aan de pannenkoeken die de boeren na het zaaien in de winter hebben gemaakt.

Tot op de dag van vandaag vier je de kandelaar onder het teken van kleur.

De merken concurreren in praktische en decoratieve accessoires. Van de oranje lepelsteun (Guzzini) voor 2,80 euro tot de citruspers met blauwe harmonieën (La chaise Longue, 14,90 euro), langs de essentiële blauwe kachel die zeer decoratief is (Ikea, 29 euro) , rust jezelf uit zoals het hoort.

Om dezelfde dag te doen

Bak de pannenkoeken met uw rechterhand terwijl u een munt in uw linkerhand houdt, zodat u het hele jaar niet zonder geld komt te zitten. In deze tijden weet je het nooit, het is misschien het proberen waard!Opmerkingen:

 1. Armon

  I am am excited too with this question. You will not prompt to me, where I can read about it?

 2. Zedekiah

  Je gedachte is geweldig

 3. Vikazahn

  Ik feliciteer een opmerkelijk idee

 4. Zuhair

  Het reserveert alleen

 5. Fiynn

  het Relevante bericht :), aantrekkend ...Schrijf een bericht