Behulpzaam

De mooiste eettafels voor alle gezinnen!

De mooiste eettafels voor alle gezinnen!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het vinden van de perfecte eettafel is niet altijd eenvoudig! Hoewel een ronde tafel gezelligheid bevordert, is deze niet noodzakelijkerwijs ideaal voor grote gezinnen. Laatstgenoemde geeft de voorkeur aan grote rechthoekige tafels met uitbreidingen.

Wat koppels betreft, lijkt de vierkante tafel het meest geschikt om ruimte te besparen terwijl u geniet van een gezellige eethoek.

Hoe dan ook, de eettafel speelt een centrale rol in het leven van een huis. Om je te helpen je ideale model te vinden, ontdek onze ideeën voor eettafels: rond, vierkant, rechthoekig, uitschuifbaar, in hout of zelfs in glas.

Uitschuifbare tabellenMaak je deel uit van een groot gezin? Ontvangt u regelmatig vrienden bij u thuis? Gebruik je je eetgedeelte ook als een bureau of een speeltafel voor kinderen? Geen twijfel de uitschuifbare tafel is voor jou gemaakt!

Of het nu rond, vierkant of rechthoekig is, de uitschuifbare tafel is een geweldige bondgenoot wanneer het aantal gasten toeneemt van 4 naar 6, 8 of 10, afhankelijk van de maaltijd!

kiezen uitschuifbare houten tafel voor een natuurlijke en landelijke uitstraling, in bamboe voor een exotisch resultaat of chroom voor een meer eigentijdse stijl.

Het goede nieuws? Of u nu in een grote of kleine ruimte woont, u zult onvermijdelijk uw geluk vinden in onze selectie van uitschuifbare tafels. En om een ​​goede reden zijn er alle maten en alle vormen!

Vierkante eettafelsOf je nu alleen woont of als stel, de vierkante tafel is ideaal. Door zijn vorm neemt hij niet veel ruimte in en is hij geschikt voor kleinere eetkamers.

En als u uw eethoek in de keuken heeft, heeft de vierkante tafel het voordeel dat deze zich aanpast aan de hoeken van de kamer. De dag dat u gasten ontvangt, trekt u het gewoon van de muur om te profiteren van de 4 zitplaatsen! Ruimtebesparend gegarandeerd ...

Het voordeel vaneen vierkante tafel ? Als het gezin op een dag moet groeien, kun je het in een andere kamer van het huis recyclen. Je kunt het bijvoorbeeld hergebruiken om een ​​kaptafelhoek of een klein kantoor te regelen! Omdat het niet veel ruimte in beslag neemt, zult u er onvermijdelijk een nieuw gebruik voor in uw interieur vinden!

Rechthoekige eettafelsHet is DE meest gebruikte tabelvorm. Meer opleggen dan de anderen, de rechthoekige eettafel vindt met name zijn plaats in een grote eetkamer. Maar kleinere modellen zijn ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Het bevindt zich in het midden van de kamer en biedt een echte eethoek. Afgezien van lunches en diners, kan de rechthoekige tafel ook worden gebruikt om te werken, huiswerk te maken of activiteiten met de kinderen ... Geniet van familiemomenten!

Denk eraan dat u qua afmetingen een model nodig hebt met een lengte van 140 cm voor 6 personen, 160 cm voor 8 personen en 180 cm voor 10 personen.

Ronde eettafelsGeen eettafel is vriendelijker dan de ronde tafel ! Hiermee zul je je niet langer afvragen wie er aan het einde van de tafel zal staan ​​of wie alleen zal zijn als je een oneven nummer bent. En dat is het voordeel van een ronde tafel: iedereen kan elkaar zien!

Omdat het geen hoeken heeft, de ronde tafel vergroot visueel de ruimte en zorgt voor een betere circulatie in de kamer.

Voor welke decoratieve stijl? Kies een ronde houten tafel voor een authentiek en gezellig interieur. Liever metaal voor een industriële geest. En kies voor glas als u meer van een eigentijdse stijl bent

Farm tafelsStel je een landhuis voor, een grote tafel waarop een mooi keramisch servies staat, boeketten met bloemen voor de landelijke toets en de betoverende geur van gerechten die een beetje verder in de keuken sudderen ... u niet?

Als je deze stevige geest in je interieur wilt reproduceren, de keuze van de eettafel zal belangrijk zijn. En we kunnen alleen maar aanbevelen dat u een grote rechthoekige tafel van ruw hout kiest om hetzelfde resultaat te bereiken!

Het decoridee om te onthouden? Speel met licht en materialen om je prachtige eettafel te verfraaien. Enkele rotanophangingen boven, een groot gezellig tapijt beneden, niet-passende stoelen voor de moderne touch en voila!

Houten eettafelsHout is het voorkeursmateriaal voor eettafels. Ten eerste omdat het zich aanpast aan alle decoratieve stijlen. Ten tweede omdat het gemakkelijk associeert met alle andere materialen. En ten derde omdat het een materiaal is dat even robuust als duurzaam is. Er is niet meer nodig om ons te overtuigen! Vooral als je thuis kinderen hebt ...

In feite, een houten tafel is gemakkelijker te onderhouden dan een glazen tafel. Vaarwel vingerafdrukken die elke dag moeten worden schoongemaakt!

Het goede nieuws? Of u het nu kiest voor rond of vierkant, licht of donker, imposant of discreet, de houten tafel zal altijd een beetje authenticiteit in uw interieur brengen. En het zou zonde zijn om zonder te doen!

Glazen eettafelsHoud je van een moderne inrichting, verfijnde meubels en minimalistische vormen? Laat het gezegd zijn, glas is meer geschikt voor meer manische mensen.

Maar naast zorgvuldig onderhoud heeft glas veel voordelen. De transparantie laat licht circuleren terwijl de ruimte wordt vergroot. De lichtheid en delicatesse zorgen voor elegantie en verfijning.

Hoe onderhoud ik het? stof uw glazen tafel was het dan met absorberend papier en spiritus. Je kunt ook huishoudelijke azijn gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen, is het af te vegen met een schone doek of een krant te gebruiken (ideaal om vlekken zoals op ramen te vermijden!).


Video: Een woonkamer voor het gehele gezin. BinnensteBuiten (Augustus 2022).