Anders

3 ruimtebesparende tips voor het opzetten van een kleine buitenkant

3 ruimtebesparende tips voor het opzetten van een kleine buitenkant


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Opvouwbaar meubilair, discrete verlichtingsarmaturen en uitschuifbare tafel ... 3 moet profiteren van de mooie dagen door de ruimte van uw kleine buitenkant te optimaliseren.

Kies voor opvouwbaar meubilair

Een regelen kleine buitenkant , niets praktischer dan meubilair wie speelt de transformaties. Wil je genieten van een brunch in terras zonder je te verzadigen ruimte ? Geen enkele of twee uitklapbare klapstoelen uit het GARDEN-assortiment. Geniet van de aperitiefdiners op het terras zodra het weer terugkeert. Het ingenieuze en modulaire tuinmeubilair PICNIC past zich aan aan ruimten outdoor smal als balkons. Gevouwen geluid bank biedt een perfecte stoel om op te krullen als de zon opkomt. Uitgevouwen wordt de bank een eethoek met een tafel en twee stoelen. Heb je slim gezegd?

Verfraai uw buitenkant met ruimtebesparende decoratieve elementende armaturen spelen een essentiële rol in de stijl en ambiance van de ruimtes outdoor . Dus we gebruiken en misbruiken kandelaars , lantaarns en anderen zonne-fotoforen . Een goed idee voor bespaar ruimte op het terras ? Plant FARA solar pikes direct ... in je bloempotten. Gegarandeerd 100% romantisch effect! Je kunt de ruimte op je (planten) muur ook gebruiken door er een Treelight zonneslinger aan te hangen. uw buitenkant neemt dan serieuze feestuitingen op; meer energiebesparing, minder gedoe met stekkers en verlengsnoeren.

En waarom geen uitschuifbare tafel?verzoenen kleine buitenkant en grote recepties, het is mogelijk. Bewijs met de WHISPER uitschuifbare tuintafel. Eenmaal uitgeklapt, is de glazen schaal met vlinderverlenging geschikt voor maximaal 12 gasten. De belofte van mooie zomeravonden in perspectief! Met deze drie ruimtebesparende tips , jouw kleine buitenkant heeft allemaal een geweldige. Het enige wat u hoeft te doen is de grills voorbereiden om (eindelijk!) Te profiteren van de komst van zonnige dagen. En om te voorkomen dat je op zo'n goed pad stopt, ontdek je hoe je ruimte bespaart in je keuken en in je woonkamer!

Onze winkel selectie