Anders

Verven, de oplossing om uw interieur nieuw leven in te blazen zonder de bank te verbreken

Verven, de oplossing om uw interieur nieuw leven in te blazen zonder de bank te verbreken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Crisis vereist, we beperken de uitgaven! Het is dus tijd om de balans op te maken van een praktijk die zo oud is als de wereld: verven. Vaak gebruikt door onze moeders en grootmoeders, hebben we de neiging om het te verlaten vanwege een paar misvattingen: de machine is beschadigd en het textiel, en het textiel disgorge. Vandaag biedt Ideal, een kleurstofspecialist, 26 kleuren om zijn interieurdecoratie te veranderen en nieuw leven in te blazen. Kleine quiz over het juiste gebruik van decoratieve kleurstof.

Waar - niet waar

Verven kan uw decor nieuw leven inblazen voor een lagere prijs WAAR: Met een prijs van 2,90 euro tot 4,90 euro, afhankelijk van het model, verven we gordijnen, tafelkleden, plaids en handdoeken zonder de bank te breken. Voor een badhanddoek met een gewicht tussen 600 en 1000 g zijn bijvoorbeeld twee kleurplaten nodig. U kunt FALSE solid-textiel alleen verven: Textielpatronen kunnen zonder problemen worden geverfd als het geweven patronen zijn. Vermijd anderzijds de gedrukte patronen die de kleurstof niet zullen fixeren. We kunnen verven op 40 ° WAAR: De kleurstof is effectief vanaf 40, dus we besparen ook energie en onze portemonnee is nog beter. De kleurstof beschadigt de wasmachine FALSE: De kleurstof is ontworpen om de trommel van uw machine te beschermen, met een samenstelling die veilig is voor pijpleidingen. Je kunt geverfd textiel drogen in een TRUE droger: Geen contra-indicatie, alleen de zon is geannuleerd, maar dit geldt voor alle gekleurde stoffen. Getint textiel walgt ONWAAR: De nieuwe kleurstoffen zijn vloeibaar en plotseling zijn ze volledig geïntegreerd in de textielvezels. We zullen daarom alleen handelen bij de eerste wasbeurt als voor een nieuw kledingstuk. We kunnen alle soorten TRUE textiel verven: De nieuwste generatie vloeibare verf past zich natuurlijk aan aan katoen, maar ook aan linnen, viscose en zijde.

Enkele voorzorgsmaatregelen:

- Zorg ervoor dat u uw wasgoed altijd uitvouwt wanneer u het verft, machinaal of met de hand. - Voordat u een nieuw textiel verft, is het raadzaam om het drie keer te wassen om de afwerking van de nieuwe te elimineren.

Creëer uw decoratieve stijl met kleurstof:

- Om het uiterlijk van uw badkamer te veranderen, kunt u uw badkamerlinnen verven tweekleurige coördinaten : paars en anijs, aubergine en grijs, chocolade en turkoois. - Verander uw woonkamer volgens de seizoenen : in de herfst en winter worden gordijnen, plaids, kussenhoezen geverfd in chocolade, pruimen, kaki of karamel. Breng in het voorjaar de kleur aan met een groene, een fuchsia. En in de zomer, een zonnebloem geel. - Verander de decorstijl : installeer een popstijl met kersenrood, oranje of anijsgroen. Een kuststijl in verschillende blues: koningsblauw, turkoois en azuurblauw. En voor een industriële stijl: grijs, kersenrood, zwart en oranje.Opmerkingen:

 1. Burt

  opgetogen, respect voor de auteur)))))

 2. Mordrayans

  Het is geen grap!

 3. Helmutt

  Het antwoord uitstekend, gefeliciteerd

 4. Malagigi

  Het spijt me, dat is verstoord ... Ik begrijp deze vraag. Ik nodig uit voor discussie. Schrijf hier of in PM.

 5. Arwin

  Het past me niet.

 6. Herbert

  Jouw idee is gewoon geweldigSchrijf een bericht