Behulpzaam

8 doe-het-zelfzaken voor kinderen voor Vaderdag

8 doe-het-zelfzaken voor kinderen voor VaderdagWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vaderdag nadert snel en je hebt de tijd niet voorbij zien gaan. Snel, snel, moet je op zoek gaan naar het ideale cadeau! Enige probleem: het vooruitzicht om een ​​dag met kinderen door te brengen in drukke winkels is niet echt jouw ding. Geen paniek! Zeggen we niet dat er geen mooier geschenk is dan het geschenk met het hart? Maar er is nog beter: die gemaakt met de handen van je lieve peuters voor hun "love dad"! Hier, enkele ideeën om samen met hen in twee fasen drie bewegingen te realiseren, voor een resultaat dat papa zeker kamille zal maken!

1. Een draagbare tas© Make It & Love It Dit is een geweldig cadeau-idee voor een zeer verbonden vader. De hele dag op zijn laptop heeft hij vaak geen batterij ... Het heeft de gave hem te irriteren! In de loop der jaren heeft hij geleerd om nooit uit te gaan zonder zijn noodoplader. Goed gezien! Alleen hier, op kantoor, in de bistro, als hij niet thuis is, is er altijd iemand om over zijn telefoon over de grond te struikelen. Met dit ingenieuze accessoire zijn ongelukken voorbij! Hangend aan de lader direct tegen het stopcontact, dit is een telefoon goed beschut in zijn geval. Een oude tube douchegel, mooi papier en een beetje vernis ... Er is geen grote apparatuur nodig om deze zeer eenvoudige handleiding met kinderen te maken! Dat wedden dat hij je nog vaker zal bellen?

2. Een hoes voor een touchpad© Liberty print Voor een web-surfende vader , we laten een mooie fleece hoes achter om ons touchpad te beschermen. Hiermee geen stoten en krassen meer! Ideaal om overal mee naartoe te nemen. Een beetje stof, fleece, een touwtje en een knoop ... Je zou kunnen zeggen dat de lijst met benodigdheden nogal minimalistisch is! En als we je bovendien vertellen dat ze dat is heel gemakkelijk te doen, ook door kinderen? Zonder verder oponthoud vinden we deze mooie DIY om de cover te maken die de gelukkige gevierde vader met geluk zal vullen.

3. Een gevlochten armband© The Pop Case Op zoek naar een stijlvol geschenk voor een coole vader ? We kiezen voor de gevlochten armband. Teken van een sterke band die je verenigt , dit is een cadeau-idee dat zowel stijlvol als symbolisch is! Aan de aanbodzijde hebt u nodig slechts 2 veters in de kleuren van je keuze, een kleine tang, een schaar ... en een paar levenslust natuurlijk! Om dit te bereiken, niets eenvoudiger: we gaan deze mooie tutorial bekijken die is gemaakt door The Pop Case . Is het leven niet mooi?

4. Een zelfgemaakte aftershave-vloeistof© Peppermint Beauty Elk jaar, op Vaderdag, heeft hij recht op zijn aftershave-lotion. Degene die haar huid zacht en geurig maakt! Alleen hier, tussen al deze alcoholen, sulfaten en parabenen , je weet uiteindelijk niet waar je moet zijn! En als we dit jaar hem een zachte vloeistof aftershave huis ? In een mooie glazen pot versierd door kinderen , het is zeker dat het moment van scheren van Mister een waar genot zal worden! Om het recept te volgen, gaan we deze DIY bekijken op de blog van Pepermunt schoonheid . Nu is het jouw beurt!

5. Originele onderzetters© Mes Petits Bonheurs Voor een nerd papa , nostalgisch voor oude computers en 56K-modems, dit is HET ultieme geschenk! Wat is er mooier dan mooie onderzetters in de vorm van diskettes voor een aperitief? Ongetwijfeld nog een gelegenheid om te proosten op Vaderdag! Parels en geduld , we worden warm en het is klaar! Eenvoudig en efficiënt, zoals we willen. Dus ga naar de blog My Little Happinesses , voor een kleurrijke tutorial!

6. Een fotoprint op hout© DeboBrico Wat zou welsprekender kunnen zijn dan een leuke familiefoto om zijn vader te laten zien dat we van hem houden? Goed idee Maar wat als we rechtstreeks op een mooie houten steun afdrukken, in plaats van in een klein, klein kader? Om dit originele resultaat te bereiken, geen complexe apparatuur nodig : uw foto wordt afgedrukt via een laserprinter (als u er geen hebt, is een eenvoudige fotokopie voldoende), vernislijm en een houten steun. En dat is alles! Ideaal als cadeau op het laatste moment. Doorsturen voor productie via deze tutorial zo toegankelijk dat het door kinderen kan worden gemaakt . Dus waarom niet meerdere maken?

7. Een delicatessenpakket© Gewoon koken Voor een gastronomische vader , we kiezen voor een pakket met goede dingen om op te snacken! De zomer komt eraan en daarmee zijn partij maaltijden op het terras en de traditionele barbecues ... Dus we zeggen dat we met een dergelijk geschenk zeker zullen plezieren. Een goede camembert, wat gedroogd fruit en een mooie, goed versierde pot... Dat is alles, u hoeft alleen maar te grillen! Hier is het DIY-recept om dit gastronomische en originele cadeau te maken. Eet smakelijk !

8. Een schattig geïllustreerd notitieboek© Momes Om hem te bedanken voor het lezen van een verhaal aan de kinderen, en hem op zijn beurt er een te schrijven! Met een paar woorden van kinderen en leuke tekeningen , we kunnen al gokken op het succes van deze kleine notebook! Met liefde gemaakt - en enkele basisbenodigdheden is het perfecte geschenk. Ga zonder meer naar de website Momes om nota te nemen van deze zelfstudie op zijn zachtst gezegd ontroerend. We hopen dat je met al deze mooie ideeën iets hebt gevonden om papa's hart meer dan ooit te laten kloppen. Dus laten we nu gaan, op de baan, kinderen!


Video: MULTIMATE vakantie-alarm (Augustus 2022).