Informatie

10 boeken om ontwerp en decoratie te begrijpen

10 boeken om ontwerp en decoratie te begrijpenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u iets meer weten over design? Het definiëren van wat ontwerp is, is niet eenvoudig. Oorspronkelijk duidt de term zowel het idee als de conceptie ervan aan, maar door de constante evolutie ervan is het tegenwoordig ook een bijvoeglijk naamwoord geworden dat in aanmerking komt voor een stijl met eenvoudige vormen en een verfijnd uiterlijk. In Frankrijk houdt het idee van ontwerp verband met het zoeken naar harmonie tussen de vormen en functies van objecten. Beginners en amateurs kunnen hun nieuwsgierigheid bevredigen door zichzelf onder te dompelen in een paar boeken die hen zullen helpen beter te zien:

Ontdek het ontwerp de Lakshmi Bhaskaran biedt een overzicht van de verschillende trends, op basis van een reeks historische en hedendaagse voorbeelden uit alle velden. (23,75 euro)

AZ Ontwerp door Bernd Polster, Claudia Neumann, Markus Schuler, Frederick Leven is een woordenboek voor hedendaags design. Het boek somt ontwerpers op als producenten met commentaren op de werken en foto's. Je vindt er 300 makers en fabrikanten en meer dan 2800 foto's. (36,10 euro)

Het ABC van design van V. Guillaume is een klein boekje waarin de belangrijkste trends, basisconcepten, grote namen en vlaggenschipprestaties van design worden gepresenteerd die in elke zak passen. Deze primer geeft u aanwijzingen om het ontwerp in 80 noten te begrijpen. (3,76 euro)

Ontwerp, instructies van Elisabeth Couturier is, zoals de titel suggereert, een handleiding voor het leren kennen van design dankzij een uitgebreid overzicht van design en ontwerpers. U vindt advies en benchmarks die nodig zijn om de verschillende stijlen te leren herkennen en de nieuwste trends te ontcijferen. (28,50 euro)

Het ontwerp door Anne Bony tekent, van 1851 tot het begin van de 21ste eeuw, een internationaal en historisch panorama van design, inclusief huishoudelijke apparatuur, industriële apparatuur, stadsplanning en het milieu, geweldige ontwerpers en internationale bedrijven. (25,65 euro)

Wat is design? inventariseert de huidige trends, presenteert veertig actieve internationale ontwerpers en levert de beste adressen ter wereld voor designliefhebbers. (20 euro)

Ontwerp en ontwerpers, een geschiedenis van het mooie en het nuttige van Agnès Zamboni biedt een internationale geschiedenis van design en ontwerpers, evenals die van object-editors. Flash-back sequenties over emblematische creaties maken het mogelijk om de verbazingwekkende moderniteit te ontcijferen van objecten die soms meer dan vijftig jaar geleden zijn getekend en die nog steeds de makers van het derde millennium inspireren. (42,75 euro)

Het ontwerp door Matteo Vercelloni en Riccardo Bianchi vertelt het verhaal, de evolutie van vormen, ideeën en materialen, van de industriële revolutie tot heden door de werken van grote makers. (24,70 euro)

Het ontwerp van Claire Fayolle is een uitgebreid overzicht van de designwereld. In de bijlage vindt u korte biografieën van de ontwerpers, een chronologie van de grote momenten in de geschiedenis van het ontwerp vanaf het einde van de 19e eeuw tot heden, evenals een lexicon. (14,25 euro)

Ontwerpgeschiedenis, van 1940 tot heden door Raymond Guidot plaatst design in zijn context, niet alleen artistiek, maar ook politiek, sociologisch, intellectueel om te laten zien hoe design is gekoppeld aan de evolutie van industriële technieken en levensstijlen. (33,25 euro)