Tips

Alles om een ​​succesvol aperitief te maken

Alles om een ​​succesvol aperitief te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate de zomer nadert, worden de dagen langer, stijgt de temperatuur en nodigt ons uit om het beste uit informele maaltijden met familie of vrienden te halen. Wat is er mooier dan een aperitief om een ​​feestelijk en gastronomisch moment te delen? Het aperitief bestaat uit een dozijn kleine gerechten, gekookt of niet, zout en zoet, en nodigt u uit om te genieten van eten, terwijl het in porties redelijk blijft. U hoeft geen uren achter de kachel door te brengen, met onze accessoires kunt u uw maaltijd snel en gemakkelijk bereiden!

Koken met geschikt keukengerei

Voor het bereiden van kleine porties in voldoende hoeveelheid is geschikte apparatuur vereist. De merken hebben de culinaire trends van het moment kunnen vangen en bieden nu in hun catalogus een aantal praktische gebruiksvoorwerpen die perfect geschikt zijn voor het "aperitiefformaat". Voor het bakken van mini-pizza's, muffins of hartige cakes zijn de siliconenvormen uiterst praktisch: dankzij hun meerdere bakjes kunt u tientallen cupcakes in één batch maken! De sandwichmakers en plancha's vormen ook de ideale oplossing voor het roosteren van uw sandwiches, groenten en verschillende bereidingen die u vervolgens in kleine porties snijdt. Presenteer dan eenvoudig alles op een groot familiegerecht in het midden van de tafel, waarin iedereen zal dienen wat hij wil.

Presentatie, een essentiële stap

Het aperitief heeft het voordeel dat het meerdere bereidingen samenbrengt, vaak eenvoudig en lekker, zonder ze vooraf te moeten koken. Aan de andere kant is de presentatie van de gerechten een niet te missen stap! Om uw groenten (komkommers, wortelen ...) te snijden, raspen en schillen, gaat er niets boven een groenteschiller: deze laatste zal u helpen om uw rauwe groenten te presenteren als een gastronomisch restaurant, maar ook om ze in staat te stellen om uw verrines, bijgerechten, etc. Overweeg ook om te investeren in verschillende presentatie-accessoires (slippermal, borstelset en koekjeswiel, sifon, etc.) die u kostbare tijd besparen tijdens uw voorbereidingen. Aarzel niet om een ​​duik te nemen in de patisserie om uw hartige gerechten te maken: gebruiksvoorwerpen kunnen twee keer worden gebruikt, ongeacht het soort bereiding! Ten slotte zijn de bamboe picknickknopen, de verrines en het houten blok de drie "essentiële" accessoires voor een succesvol en kleurrijk aperitief: uw gasten zullen niet verbaasd zijn!

1. Toast-koekjessnijder € 5,95 Maison Habiague / 2. Terrine voor taart € 51,33 Amazon / 3. 25 bakplaten versierd met confetti € 4,99 Alice Délice / 4. Snijd alles € 21,90 Amazon / 5. Apérikit € 19,90 Maison Futée / 6. Sifon voor mossen en slagroom € 47,36 Amazon / 7. Koekjessnijder € 9,90 Maison Habiague / 8. Colormania wafel crunchers € 53,18 Amazon / 9. Mold voor pizza 19,90 € Maison Futée / 10. Mini-engel cakevormen voor hartige of zoete bereidingen 19,90 € AuchanOpmerkingen:

 1. Kajirn

  Ik denk dat het al is besproken.

 2. Honani

  Lijkt op Lenya in de natuur.

 3. Mirza

  Mijn excuses, maar het benadert me niet. Wie anders, wat kan er vragen?

 4. Kasen

  Ze hebben het mis. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 5. Jay

  Ik neem het al! Super!

 6. Halwn

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 7. Estcott

  Sorry, maar ik stel voor om het anders te doen.Schrijf een bericht