Behulpzaam

10 dingen om te doen om vreedzaam in te trekken

10 dingen om te doen om vreedzaam in te trekkenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Organiseer de vakken© Pixabay

Het lijkt misschien logisch, maar de voorbereiding van dozen zal een essentiële rol spelen in de verhuizing van uw toekomstige huis. Nadat u uw bezittingen hebt gesorteerd, kunt u uw vakken ordenen op basis van het nut van de objecten waaruit ze zijn samengesteld. U kunt bijvoorbeeld uw dozen verdelen per type object: een doos voor gerechten, een doos voor boeken, een doos voor schoenen ... Maar vergeet vooral niet de ruimte op te nemen waarin de karton moet worden verwijderd. Dit bespaart u tijd daar. Laatste ding: vergeet niet om eerst de meest omvangrijke meubels te verplaatsen voordat u de dozen en andere kleine tassen meeneemt.

2. Doe het werk voordat je gaat wonen

Of u nu intrekt na een aankoop of een huur, wij raden u sterk aan om uw werkzaamheden stroomopwaarts uit te voeren! Omdat ja, we hebben vaak de neiging om klein afwerkingswerk uit te stellen tot de volgende dag. Maar eenmaal geïnstalleerd, raken ze vaak achterop! Als u rustig wilt intrekken, is het in uw eigen belang om te anticiperen - als de accommodatie dit vereist - op de verandering van vloerbedekking en verf voordat u uw meubels installeert. U zult niet alleen uw inzending meer waarderen, maar het zal ook een financiële investering zijn waar u achteraf niet meer voor hoeft te zorgen! Op dezelfde manier is het beter om het terrein grondig schoon te maken voordat u het betreedt (interieur van kasten, keukenblad, kranen, etc.). Hiermee kunt u sneller van uw nieuwe woning genieten. Zelfs als de dozen wat stof terugbrengen, hoef je alleen maar te vegen of te zuigen om je te vestigen!

3. Zorg voor metingen© Pixabay

Nogmaals, het is een kwestie van logica! Maar hoeveel van ons zijn er om meubels te hebben gekocht voor een nieuw huis zonder de maatregelen vooraf te hebben genomen? Het zou nog steeds zonde zijn om niet door je nieuwe hoekbank of je kingsize bed te kunnen gaan, omdat je deze stap bent vergeten. Omdat ja, het gebeurt iedereen om dingen groot te zien! Voor hoofden in de lucht, hier zijn de gebieden die absoluut moeten worden gemeten voordat u uw interieur inricht: de locatie van de koelkast, vaatwasser en wasmachine, de ramen als u gordijnen wilt, de afmetingen van de woonkamer en de slaapkamer om een ​​bank en bed te plaatsen ... Vergeet in elk geval niet om uw openingen (deuren en ramen) te meten om te weten of u wat meubels moet demonteren of niet!

4. Anticipeer op leveringen

Als u van plan bent om een ​​nieuwe keuken of een ander meubelstuk te kopen dat u niet kunt missen als u er bent (zoals een bed of huishoudelijke apparaten), moet u ervoor zorgen dat u deze op tijd hebt. Of u nu online bestelt of het laat leveren, levertijden kunnen van merk tot merk verschillen. Door te anticiperen op de ontvangst van uw producten, kunt u zonder stress intrekken en een overgang in 'camping'-modus vermijden!

5. Kies de juiste opstalverzekering© Rawpixel-foto op Unsplash

Wanneer u naar een nieuwe accommodatie verhuist, moet u deze stap doorlopen. Een huisverzekering moet worden afgesloten op de dag van verhuizing om bij aankomst te kunnen genieten van de dekking. Daarom moet u uw verzekeraar op de hoogte brengen van uw adreswijziging. Deze laatste zal in staat zijn om de te verzekeren risico's (locatie, aanwezigheid van een kelder, aantal kamers, enz.) Te verzekeren en bepalen of uw huidige contract kan overeenstemmen of moet evolueren. Merk op dat het mogelijk is om een ​​huisverzekeringscontract over te dragen als u van het ene appartement naar het andere gaat. Maar als u verhuist naar een huis nadat u in een appartement hebt gewoond, moet u normaal een nieuw contract ondertekenen.

6. Denk aan gas, elektriciteit en water

Voordat u uw huidige accommodatie verlaat, moet u uw energievoorzieningscontracten beëindigen. Maak van de gelegenheid gebruik om hen te vertellen over uw verhuizing en profiteer van een contract voor uw nieuwe woning. Niets belet u om van leverancier te veranderen (GDF-Suez, Poweo, Direct-Energie ...) maar plan de verbinding van tevoren om te voorkomen dat u op de dag van aankomst zonder elektriciteit terechtkomt. Denk er in alle gevallen aan om de meters van uw oude en nieuwe accommodatie op de dag van de verhuizing te lezen. Voor water is het hetzelfde! Neem contact op met het gemeentehuis of de waterdienst die is aangesloten op uw huis om een ​​nieuw contract op te stellen. Aan de andere kant, als u verhuist naar een collectieve woning, hoeft u niets op dit niveau te doen.

7. Denkend aan de telefoon en internet

Zelfs als u zonder kunt (tenzij u professioneel gebruikt), kunnen een telefoonlijn en een internetabonnement altijd handig zijn wanneer u verhuist. Als er al een telefoonlijn bestaat, vraagt ​​u gewoon aan uw eigenaar om het lijnnummer en de naam van de voormalige bewoners om het naar de operator over te dragen. Omdat de levertijd meer dan een maand kan duren, is het beter om op de hoogte te worden gehouden! Op dezelfde manier, als u voor televisie en internet niet kiest voor een abonnement dat alle diensten samenbrengt, vergeet dan niet om contact op te nemen met elk van de betrokken operatoren.

8. Adreswijziging

Wanneer u naar een nieuw huis verhuist, is het noodzakelijk om verschillende sociale organisaties te informeren. Uw nieuwe adres moet worden gegeven aan CAF en de administraties. U moet ook uw identiteitsdocumenten bijwerken en uw werkgever en uw bank op de hoogte brengen. Vergeet ten slotte niet om u in te schrijven op de kieslijsten van uw gemeente als deze niet meer hetzelfde zijn als voorheen. Om tijd te besparen: La Poste staat postomleiding toe op haar site. Met een paar klikken kunt u profiteren van een systematische verzending van uw e-mail.

9. Denk aan alle gezinsleden© Pixabay

Heb je kinderen? Als deze beweging je destabiliseert, stel je dan voor wat het voor hen kan betekenen. Zelfs als kinderen zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, moet je alert zijn op deze omwenteling in het gezin. Wijd een doos voor je peuter en vraag hem om al zijn favoriete speelgoed erin te stoppen. Op deze manier zal hij zich geïnvesteerd voelen en gemakkelijker oriëntatiepunten kunnen creëren wanneer hij in zijn nieuwe kamer is. Als uw kinderen ouder en onafhankelijker zijn, vergeet dan niet om dubbele sleutels te maken. Hoe sneller het klaar is, hoe sneller je een evenwicht vindt in deze nieuwe familiecocon! Denk ook aan het welzijn van huisdieren ...

10. Ontmoet de buurt!

Dat is alles, u bent (bijna) klaar met het uitpakken van de dozen en u verhuist geleidelijk naar uw nieuwe woning. Omdat u moet anticiperen op het werk en alle administratieve procedures, kunt u al genieten van uw thuis zoete thuis. Weet je zeker dat je niets bent vergeten? Zelfs als het ouderwets lijkt, helpt het om je in de buurt te vestigen. En dan is het altijd goed om goede relaties met je buren te hebben ... Het enige wat je hoeft te doen is je verlegenheid opzij zetten en je mooiste glimlach laten zien!


Video: My Name Is Nobody. WESTERN. English. Free and Full Movie. Henry Fonda. HD. Spaghetti Western (Augustus 2022).