Behulpzaam

10 decoratieve ideeën voor uw kat

10 decoratieve ideeën voor uw katWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een nest dat geen taak in uw interieur maakt? Een kattenboom die stijl geeft aan uw woonkamer? Een kat hebben zonder je decor op te offeren is mogelijk! En we bewijzen het u met deze 10 decoratieve ideeën voor katten! Van de Boheemse tipi tot de designkubus, langs een zelfgemaakte schraper en een kartonnen Maya-tempel ... Je zult onvermijdelijk vallen voor deze creaties gewijd aan onze furballs. Wat maakt dat degenen die geen kat hebben er een willen adopteren!

1. Een designkubus voor trendy katten© meyou Als accessoires voor katten rijmen met kitsch en kaasachtig voor jou, zul je verrast worden door deze kubus met grafische lijnen. Samengesteld uit een metalen kubus en een handgeweven cocon, wordt deze kleine kattencabine trots weergegeven in een woonkamer of in een slaapkamer. En deze kubus is niet alleen een decoratief element, maar ook een plezier voor je kater. Inderdaad, hij kan daar rusten van nieuwsgierige blikken. Maar het kan daar ook zijn stempel drukken. Ongetwijfeld zal deze kubus een sensatie veroorzaken bij de meest trendy katten (en eigenaren)!

2. Een kattenboom voor neergestreken katten© MiaCara Voorbij zijn de dagen dat kattenbomen zo kitsch waren. Tegenwoordig laten ontwerpers en makers zich inspireren door onze haarballen om kattenbomen te ontwerpen die echte kunstwerken waardig zijn. Dit is het geval van deze door MiaCara gesigneerde creatie in massief hout die we ons voorstellen in een modern interieur. Dankzij de viltdelen kan uw kater zijn klauwen op een duurzame manier maken (in tegenstelling tot karton). Wat redt banktapijten en gordijnen uit de klauwen van je geliefde kat! Wat betreft de baars, het geeft hem de mogelijkheid om hoogte te winnen om te luieren ...

3. Een speeltuin voor avontuurlijke katten© IKEA Is je kat misplaatst? Woon je in een appartement? Hoe zit het met het gebruik van uw muren om uw huisdier een speeltuin te bieden? Net als deze inspiratie waarbij planken op verschillende hoogtes aan de muur werden bevestigd om een ​​echte acrobatische baan te creëren. Voeg wat consoles toe om speelgoed op te hangen voor een vleugje waanzin. Deze decoratieve tips nemen niet alleen geen ruimte in beslag, ze blijven ook volledig onopgemerkt in een woonkamer of kantoor. Je kunt ook een muurkatboom maken zoals deze doe-het-zelven, bedacht met een houten krat. als je kat een avonturier is, zullen deze decoratietips hem in staat stellen plezier te hebben en je te domineren (want ja, dit is zijn favoriete activiteit ...)!

4. Een felle kattenschraper© Bijna maakt perfect Maak hun klauwen. Dit is een onschadelijk maar zeer belangrijk gebaar voor katten. Als uw kat niet de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan, is het belangrijk om een ​​krabber beschikbaar te laten. Anders riskeer je dat het je meubels aantast ... Om je interieurdecoratie te verraden, vergeet je de kartonnen schrapers van grote oppervlakken en maak je je eigen model. Je kunt je laten inspireren door deze DIY (in het Engels) van de Almost Makes Perfect-blog. Hier werd een eenvoudig sisaltouw om een ​​houten bord gewikkeld. Nooit meer vegen om kleine stukjes karton op te pakken; met deze zelfgemaakte krabber kan uw kat zijn klauwen maken zonder hem overal neer te zetten!

5. Een tipi voor Boheemse katten© Craftifair Vooraan in de decorscene blijft de Boheemse stijl stijgen met vlag en wimpel. En zelfs katten hebben het recht om een ​​boheems leven te leiden. In plaats van een mand of een hut, kunt u een tipi aan uw bontbal aanbieden om te rusten. En u hebt de keuze voor de vervaardiging van uw tipi. Met houten planken zoals deze chique Boheemse tipi of stof voor een meer etnische uitstraling zoals getoond in de creatie van de kantbloemenblog. Voeg binnen enkele knusse kussens toe en je kat zal je bedanken!

6. Een stijlvol kattenbakvulling voor binnenkatten© Modkat Een nest dat er geen lijkt te zijn? We geloofden het niet totdat we de Modkat-toiletgebouwen ontdekten. Sommige modellen hebben openingen aan de bovenkant waardoor een ongeëvenaarde netheid wordt gegarandeerd. Innovatieve vormen en een resoluut moderne uitstraling, deze nesten zijn perfect voor binnenkatten. Enige nadeel? De prijs! Maar als je liefhebt, tel je toch niet? Als u de visie van een kattenbak echt niet kunt verdragen en niet al uw spaargeld wilt besteden, zijn er andere oplossingen. U kunt bijvoorbeeld uw kattenbak in een kast verbergen en een opening in de deur creëren. En als u niet de ziel van een klusjesman hebt, kunt u het nest gewoon onder een bank of tafel plaatsen.

7. Een gezellige mand voor luie katten© MiaCara Brengt uw kat het grootste deel van zijn tijd door met slapen? Om hem een ​​knus hoekje te geven om een ​​dutje te doen, val je voor deze met de hand gehaakte mand. Met zijn omhullende vorm en zachtheid zal je trouwe viervoeter op een kleine wolk zijn. Het wordt geplaatst op de bank, in een entree, in de buurt van het bed of zelfs op de vensterbank van een zonnig raam. We willen hetzelfde op menselijke schaal, hè? DIY-volger, je kunt je eigen gehaakte kattenmand maken. Ontdek stap voor stap om te beginnen met Dawanda. Dus, klaar om te haken voor je kat?

8. Plagen van kattenspeelgoed© Een mooie puinhoop Zelfs als onze lieve vierbenige vrienden soms plezier hebben met niets, kunnen we de verleiding niet weerstaan ​​om deze schattige creaties met u te delen. Dit zijn kattenspeelgoed, gemaakt van viltvellen en katoenen draad. Met slechts een paar sneden en naalden, zijn deze speelgoed net zo gemakkelijk te maken als ze zuinig zijn. We houden van hun originele vormen die de meest fijnproevers zullen verrukken. Hotdog, burrito, hamburger, donut ... Junkfood neemt je huis over. Ons advies: strooi wat kattenkruid op je speelgoed om het spel nog leuker te maken! Vind de doe-het-zelf (in het Engels) om dit totaal schattige kattenspeelgoed te maken!

9. Een huis voor verlegen katten© Burkatron Het is algemeen bekend dat de kat een afgesloten ruimte nodig heeft om een ​​intieme cocon te creëren waar hij veilig kan vluchten. Geef hem een ​​plekje speciaal voor hem in je interieur, zodat het hem benchmarks geeft. En zelfs als jouw huis van hem is, belet niets je om zijn eigen kleine huis voor hem te creëren. En wat is er beter dan hout om aan te passen aan alle decoratieve stijlen? De blogger van Burkatron bewijst ons dat het met een paar houten planken mogelijk is om een ​​kattenhuis te krijgen dat perfect zijn plek in een woonkamer zal vinden. Natuurlijk kunt u uw kattenhuis aanpassen met verf, afplakband of door de vorm van de opening en / of de doos te veranderen.

10. Een Maya-tempel voor backpackende katten© Poopy Cat Voor de meest originele kattendecoratie hebben we aan alles gedacht! Zelfs in een Mayatempel in miniatuurversie voor katten die met een rugzak reizen! Net als het houten huis biedt deze kartonnen Maya-tempel een stijlvolle rustplaats voor uw kat. En als de Maya-tempel niet jouw ding is, biedt het merk Poopy Cat ook het Witte Huis, een sfinx of het Kremlin. Hoewel karton populair is bij katten, is het niet zo duurzaam als hout. Maar voor deze prijs zou je het mis hebben om jezelf te beroven, toch? Wist u dat Door zichzelf in een kartonnen doos te isoleren, kan de kat zijn lichaamstemperatuur regelen! Dit is een van de redenen waarom onze tomcats dit materiaal waarderen!