Informatie

Hoe een verjaardagstaart decoreren?

Hoe een verjaardagstaart decoreren?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je beginnen met het maken van een verjaardagstaart voor een van je geliefden? Om de gelegenheid te markeren en indruk te maken op uw gasten, hebben we enkele tips voor het versieren van uw verjaardagstaart op een rijtje gezet. Vergeet de traditionele kaarsen en laat u verleiden door deze ongewone ideeën! Eetbaar of niet, ontdek al onze ideeën om je verjaardagstaart te versieren!

1. Eetbare decoraties:Het is gemakkelijk om een ​​verjaardagstaart te decoreren met eetbare items. Een paar fruit, stukjes chocolade, bitterkoekjes of slagroom kunnen genoeg zijn om uw culinaire voorbereiding te verfraaien. Maar om verder te gaan, hier zijn enkele tips en eetbare recepten voor een verjaardagstaart die een gebakje waardig is: * Topping: in een paar woorden, topping is een decoratieve coating gewijd aan cakes. En om dit te doen, zijn er verschillende technieken zoals glazuur of slagroom. Naast het verfraaien van je voorbereiding, wordt het nog lekkerder! * Ganaches en coulis: chocoladeliefhebbers, je zult de verleiding van een ganache niet weerstaan. Het voordeel? U kunt een of meer kleuren chocolade kiezen (donker, wit, melk)! Denk in hetzelfde genre ook aan chocoladecoulis om je verjaardagstaart te versieren. En als je niet erg chocolade bent, overweeg dan de fruitoptie! * Suikerpasta en amandelpasta: als je vormen wilt maken of eetbare kleine personages wilt maken, zijn suikerpasta en amandelpasta voor jou gemaakt! Verspreid ze eenvoudig om de gewenste vormen te tekenen. En om tijd te besparen, denk aan cookie cutters! Bloemen, dieren, personages en andere symbolen ... uw eetbare 3D-decoraties voor uw verjaardagstaart! * Snoep en zoetwaren: om een ​​verjaardagstaart in twee fasen, drie bewegingen te versieren, zullen de snoepjes je beste bondgenoten zijn. Gerangschikt op de ganache van een cake, geven ze alleen kleur en volume aan de cake. Je hebt gewoon een beetje fantasie nodig om ze te gebruiken! Goed geplaatste marshmallows kunnen bijvoorbeeld een schaap tekenen. Maar je kunt ook smarties, gesuikerde amandelen, mini-meringues, kauwparels, chocoladeberen, lolly's gebruiken ... Eén ding is zeker, alle shots mogen je snoeptaart samenstellen! * Kleurstoffen: denk aan kleurstoffen voor een kleurrijke cake! Stel je de verrassing voor wanneer je de verjaardagstaart snijdt en je gasten verschillende lagen kleuren ontdekken ... Ultra trendy, de regenboogcake heeft geen extra decoratie nodig, alles zit erin ...

Maak nu plaats voor oneetbare verjaardagstaartdecoraties! Deze tips zijn ideaal voor mensen die haast hebben en geen tijd hebben om eetbare decoraties te bereiden. * Bloemen: wat is er poëtischer dan een bloemrijke verjaardagstaart versieren? Kies bloemen van dezelfde kleur als je cake en leg ze bovenop. Je kunt zelfs kiezen voor eetbare variëteiten zoals roos, violet of zelfs lavendel! En als je geen bloemen hebt, staat niets je in de weg om ze met papier te maken. Om je te inspireren, ontdek je de tutorial (in het Engels) van de blog 'youaremyfave'. * Speelgoed en beeldjes: als je verjaardagstaart bedoeld is voor een kind, kun je hun favoriete speelgoed gebruiken om het te versieren. Playmobil, miniatuurballonnen, dierenfiguren ... Het is tijd om in de speelgoeddozen van uw kinderen te graven en uw fantasie de vrije loop te laten ... * Bogen en linten: om uw verjaardagstaart zeer elegant te maken , de knopen en linten zijn geweldige bondgenoten! Omring je taart voorzichtig met een lint, knoop deze vast aan de voorkant en voila. Naast dat het mooi is, kan het lint ook praktisch zijn. Op een aardbei Charlotte bijvoorbeeld, kan het worden gebruikt om de boudoirs te behouden die het uitmaken! * Decoratieve pieken: of het nu gaat om tandenstokers of cocktailprikkers, decoratieve pieken zijn een effectieve manier om een ​​verjaardagstaart te versieren zonder het voortouw te nemen. Ook wel taarttoppers genoemd, ze zijn gemakkelijk in een mum van tijd gemaakt. Het kunnen gewoon woorden zijn die op een stokje zijn bevestigd, zoals blijkt uit deze mooie inspiratie van de blog 'Les Yeux Grognons' of plantaardige of dierlijke vormen om uit papier te knippen en aan te passen met plakband. En voor een nog persoonlijkere weergave, denk aan miniatuur polaroidfoto's om op de taart te plakken!