Tips

Een barbecue zonder risico op brandwonden

Een barbecue zonder risico op brandwonden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Neem in enkele gebaren de leiding om drama te voorkomen! Allereerst volg enkele zeer eenvoudige aanbevelingen om eventuele ongelukken te voorkomen. Installeer uw barbecue eerst buitenshuis en altijd op een zeer stabiele ondersteuning. Verplaats het dan nooit tijdens gebruik, u kunt zich branden. Ten derde, laat een barbecue nooit onbeheerd achter . En gebruik nooit gevaarlijke ontstekingsproducten zoals alcohol, benzine om het aan te steken of nog minder om het vuur opnieuw te activeren. Een update over ontvangen ideeën Smoort zout de vlammen? Toegegeven, het is nog steeds nodig om grof zout te gebruiken. Waarom? Zoutkristallen, wanneer ze in vlammen worden gegooid, smoren het vuur door de watermoleculen vrij te laten en verbruiken de energie van het vuur terwijl ze zuurstof absorberen. Maar pas op, deze reactie treedt op door knetterende geluiden te maken! Is water de beste manier om vlammen te doven? Niet waar, plan altijd wanneer u een emmer zand barbecuet. Het is beter om het vuur te doven door de vlammen te doven en ze zuurstof te onthouden dan water te gebruiken. Vetverbranding, kan het gevaarlijke vlammen veroorzaken? Toegegeven, het is belangrijk om de grill na elk gebruik goed schoon te maken. Zorg bovendien voor een vrije ruimte rondom het laatste maar ook in het bovenste gedeelte. Dus vermijd bijvoorbeeld het bereiden van een barbecue in een garage, de plaats moet goed worden geventileerd. De vlammen veroorzaakt door het verbranden van vet kunnen erg hoog zijn.

Een nieuwe barbecue om het risico op ongelukken te beperken
Geconfronteerd met de alarmerende waarneming vinden bijna 400.000 brandwonden per jaar plaats en lanceerde Barbecook een reeks houtskoolbarbecues uitgerust met drie beveiligingssystemen om binnenlandse incidenten te voorkomen. Allereerst Met het Quick Start-systeem kunt u uw barbecue zonder risico aansteken . Plaats een vel krant in de voet, giet vervolgens uw houtskool en steek uw papier aan. Een snelle ontstekingsmodus die u na 15 minuten een geschikte warmte garandeert voor uw bereiding. Dan het tweede systeem: Met Snelle stop kunt u uw barbecue uitschakelen veilig als het viel. Dankzij een watertank in de voet, zal de vloeistof op de steenkool gieten als deze zou vallen. En er is een laatste preventie ingevoerd een multifunctionele ring die de tank beschermt tegen hitte. Aan de prijskant, tel 69 euro voor een barbecue voor 4 en 219 euro voor 12 personen. > Meer info op www.barbecook.com Tips & foto's rondom barbecues: onderhoud van uw barbecue, foto's van barbecue: onze favorieten, elektrische barbecue: de voordelen!

De zomer komt eraan en je hebt je barbecue nog niet gekocht? Wacht niet langer en vind het model dat geschikt is voor uw gebruik dankzij onze prijsvergelijkingsservice!Opmerkingen:

 1. Cavalon

  Ik geloof dat je het mis hebt. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM.

 2. Knoton

  Geweldig, heel nuttig idee

 3. Nulty

  Het spijt me dat ik nu niet kan deelnemen aan de discussie. Zeer weinig informatie. Maar dit onderwerp interesseert me erg.

 4. Akil

  Ik feliciteer je, je gedachte zal nuttig zijnSchrijf een bericht