Tips

5 must-have om te ontspannen in de tuin

5 must-have om te ontspannen in de tuin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.De tuin in de relaxmodus op alle uren van de dag. De zomer is een oproep om te ontspannen. Van de ligstoel tot de ligstoel, van de hangmat tot het prieel, van de ligstoel tot het zonnebaden - we inventariseren de essentie van tuindecoratie om te bubbelen, te ontspannen, op alle uren van de dag! In de zomer is de trend van buitenmeubilair onveranderd: voorkeur voor ontspanning, comfort en ontspanning. Het draait allemaal om balans: koesteren in de zon zonder er misbruik van te maken, genieten van luiheid terwijl je geniet van je dagen, vrienden ontvangen in vrede. Het is zowel een kwestie van houding, maar ook van meubels. Volg de gids!

'S Ochtends: uit de tuinmeubelen in de schaduw van de pergolaHet is mooi weer ? Kom op, laten we ons vestigen in de SHRINK tuinmeubelen. Omdat comfort de beste bondgenoot van zomerontspanning is 2-zits fauteuils en 1 stoel zijn ideaal om te genieten van een ontspannen koffie of ontbijt. Nauwelijks geïnstalleerd in zijn zachte en comfortabele stoel, wordt men onmiddellijk verleid om een ​​paar uur in zijn bedrijf door te brengen om te lezen of te genieten van een moment van luiheid zonder complex. Zijn de zonnestralen te indringend? Convergeren zonder vertraging in de schaduw van de abrikozenpergola. Fijn beschermd tegen de zonnestralen door de ecru-sluiers van je pergola-canvas, heb je genoeg tijd om te genieten van de bloeiende essenties van de tuin die al de geur van de vakantie destilleren. Chique, de dag is net begonnen!

Wanneer de zon op zijn hoogtepunt is: meer als een hangmat of zonnebaden?De AIR HAMAC hangmat in textilene staal zal het decor zijn voor je postprandiale dutje in suspensie? Nog een voordeel hiervan vrijstaande hangmat , u kunt het installeren of wat u maar wilt. In de schaduw of in de zon hoeft u alleen maar te kiezen. Comfortabel geïnstalleerd op zijn canvas met hoofdkussen geïntegreerd, hoef je je alleen maar te laten wiegen door zijn zwaaiende luchtfoto ... Het moeilijkste is om eruit te komen! Wilt u liever uw kleurtje perfectioneren? Ga naar de LUNA zonnebankset in de midden liggende positie. zijn vloeiende lijnen , zijn keuze van kleuren (limoengroen, blauw en grijs) en zijn comfortabele stoel maak het de perfecte nietsdoenende metgezel. Uw grootste zorg? Perfectioneer de weergave van uw zonnebrandcrème.

Familie en vrienden: meer als een ligstoel of een tuinstoel?Wat is er mooier dan een Chileense UDINE om te "borrelen" in alle ontspanning omringd door je vrienden. Liggende fauteuil 4 posities, structuur in acacia en polyester stof beloven geweldige momenten van gezelligheid en ontspanning. Vrienden komen onverwacht aan? De MOON opvouwbare tuinzetel is zeer actueel. We houden van haar gezellige polyester stoel en kleurkeuze s (rood, anijsgroen, grijs, wit of blauw) een voorwendsel voor de wildste chromatische combinaties van de zomer.Opmerkingen:

 1. Kazrasida

  Ik weet zeker dat dit al is besproken.

 2. Rafe

  Not an expert?

 3. Kazrazuru

  Daarin zit ook iets denk ik, wat is het een prima idee.

 4. Prince

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik ben verzekerd. Laten we het bespreken. Schrijf me in PB.

 5. Madal

  Het spijt me, dat is verstoord ... bij mij een soortgelijke situatie. Het is mogelijk om te bespreken. Schrijf hier of in PM.

 6. Pili

  Welke woorden ... Super, prachtige zin

 7. Voodoot

  Het heeft geen enkele zin.Schrijf een bericht