Behulpzaam

10 tips om indruk te maken op uw gasten

10 tips om indruk te maken op uw gasten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je net als wij je vrienden wilt ontvangen om een ​​goede maaltijd te delen, zul je deze versierende tips leuk vinden om met spoed te kopiëren. En ja, om indruk te maken op je gasten hebben we de grote game uitgebracht! Bloemrijke ijsblokjes, beschilderde bitterkoekjes, ananas omgeleid in een vaas, servetten vouwen ... We hebben een lijst met decoratieve ideeën samengesteld om indruk te maken op uw gasten!

1. Leid een ananas in een vaas© francesca's Een ananas bij uitstek, de ananas is emblematisch geworden voor tropische decoratie. Hoewel het kleedt in hout, hars of metaal om ons interieur te versieren, gaat er niets boven echt fruit. Goed gesneden en uitgehold, verandert de ananas in een vaas en siert alle interieurs met originaliteit. Schuif een boeket kleurrijke bloemen en je kunt er zeker van zijn dat de inrichting van je tafel een sensatie zal zijn! Op dezelfde manier kunt u plezier beleven aan het maken van een container met behulp van een watermeloen. Zoals de DIY van de Watermelon-site laat zien, waar een watermeloen de vorm van een cactus aanneemt terwijl hij een fruitsalade presenteert. Zoals het is, is het mogelijk om voor drie keer niets een trendy tafeldecoratie te creëren met respect voor het milieu! En er is niet meer voor nodig om ons te overtuigen, nietwaar?

2. Plezier maken met opvouwbare handdoeken© One Kings Lane Het duurt maar een paar minuten, het is gemakkelijk te doen en het werkt altijd op een mooie tafel! Ik noemde het vouwen van handdoeken. Om indruk te maken op uw gasten, kunt u beginnen met deze tip. En wat betreft fitness is er geen tekort aan keuzes! Onvermijdelijk kon ons hart niet helpen om te bonzen bij het zien van deze vouw ... in de vorm van een hart! Voeg een miniatuurboeket bloemen toe en je tafel zal romantisch zijn zoals je wilt! We houden ook van de stervormige vouw- of vlinderdasversie. En voor de kleintjes kun je zelfs een windmolen maken! Als u andere vormen wilt ontdekken, ontdek dan een site gewijd aan het vouwen van handdoeken.

3. Laat de ijsblokjes bloeien© Koningin voor een dag Of het nu gaat om een ​​lunch, een snack of een aperitief in de open lucht, ijsblokjes zijn belangrijke bondgenoten op zonnige dagen. Als u indruk wilt maken op uw gasten, is hier een atypisch idee: dat van bloeiende ijsblokjes. Welke sublieme cocktails en koude dranken met poëzie en verfijning ... Het goede nieuws? Het kan niet eenvoudiger! Het is inderdaad voldoende om kleine bloemen voorzichtig in de ijsblokjes te plaatsen voordat ze met water worden gevuld. Eigenlijk moet je er gewoon op anticiperen. U zult ongetwijfeld een sensatie zijn bij uw volgende receptie! Je gaat ons nieuwe vertellen ...

4. Presenteer drankjes in stijl© Versier geluk Het is vanzelfsprekend dat plastic flessen niets te doen hebben op een mooie tafel. Om het water te presenteren, vul glazen kannen en voeg een paar plakjes komkommer toe voor een beter effect. Wat betreft koude dranken, hoe zit het met het gebruik van een automaat? Ultra trendy, deze potten kunnen een plaats vinden op een buffet in de buurt van de tafel. Op deze manier kunnen uw gasten zichzelf helpen wanneer ze maar willen. Wat stoppen we erin? Alles wat je wilt: limonade, ijsthee, punch en andere cocktails ... Vergeet niet om de ijsblokjes in de glazen te plaatsen en niet in de pot om te voorkomen dat je drankje verdunt! En om trendy theesalons te imiteren, voeg een label of een kleine lei voor elke dispenser toe om de containers te vermelden.

5. Teken op bitterkoekjes© francesca's Zelfs als de eenvoudige visie op bitterkoekjes ons doet smelten, maakt deze truc ze nog kostbaarder. Dankzij kleurstoffen (gel) en voedselmarkers kun je direct op deze kleine traktaties schilderen. Blogger francesca's heeft prachtige rozen bedacht, maar je kunt ook andere patronen maken. Niet alleen zullen uw knoppen uniek zijn, maar uw gasten zullen versteld staan ​​van uw creativiteit! En ik beloof dat we niet zullen zeggen dat wij het waren die je het idee hebben verteld ...

6. Versier cocktails en drankjes© francesca's Er gaat niets boven een cocktaildecoratie om uw gasten elegant te bedienen. Als je indruk op ze wilt maken, kopieer je gewoon de barman-tips. De meest bekende is die van cocktailglazuur zoals op deze inspiratie. Om hetzelfde te doen, dompel de randen van het glas in citroensap en dompel het vervolgens in suiker. Om uw glazuur vast te maken, plaatst u de glazen in de koelkast voor het opdienen. Naast deze tip kun je ook plezier hebben met het maken van fruit- en snoepspiesjes. En voor de aanraking van waanzin, bestrooi je cocktails met kaneel, cacao of andere poederkruiden. Hier zijn enkele goede ideeën om de smaakpapillen van uw gasten te verrassen ...

7. Nodig de natuur uit voor zijn tafel© Kara's feestideeën Het is duidelijk dat fruit een voorsprong heeft als het gaat om het versieren van een receptietafel. Hier zijn dit grapefruits die vrolijk samenleven met vetplanten. In het midden van de tafel en over de gehele lengte is deze plantversiering om voor te sterven. De roze borden, gecombineerd met de kleur van grapefruits en bloemen, brengen een vleugje vrouwelijkheid en frisheid. We houden ook van de macramé waarvan de franjes subtiel aan elke kant van de tafel vallen. De kleine aandacht die het allemaal doet: net als bij deze inspiratie, kunt u mini-terraria maken en op elk bord plaatsen. Uw gasten zullen blij zijn om te kunnen vertrekken met een leuk decoratiegeschenk!

8. Vermaken met een pinata© Mademoiselle Claudine Oorspronkelijk afkomstig uit Mexico, is de pinata een container (meestal in papier-maché) die moet worden gebroken om de lekkernijen en kleine cadeaus binnenin te herstellen. Ze kunnen alle vormen aannemen: geometrisch zoals deze creatie van Mademoiselle Claudine of meer gedurfd zoals deze pinata in de vorm van een eenhoorn! En er zijn zoveel modellen als uw verbeelding het toelaat! Wat moet je erin doen? Snoep en lekkernijen (bij voorkeur ingepakt en zacht ...) confetti en kleine gepersonaliseerde geschenken ... In alle gevallen zijn het symbolen van feest en een goed humeur en daarom valideren we het idee!

9. Houd flessen koel© Haley Sheffield op Ter ere van ontwerp Krijg je veel mensen? Zeg vaarwel tegen kitsch-koelers en durf objecten af ​​te leiden. Net als deze inspiratie, kies je voor een grote metalen kom gevuld met ijs om flessen en andere culinaire bereidingen koel te houden ... Ideaal voor een ontspannen stijl, dit alternatief laat je de traditionele champagneverzegeling vergeten! Je kunt ook een kruiwagen of een vaas van terracotta gebruiken! Om verder te gaan: als je de ziel van de klusjesman hebt, kun je zelfs een tafel met geïntegreerd ijsblokjesbakje maken, net als de blogger van Daily Slices! Zo zal de kwestie van versheid niet langer rijzen!

10. Leg het moment vast met een polaroid© Versier geluk Ongetwijfeld, als u dit artikel leest, komt dit omdat u graag ontvangt. En over het algemeen zie je het groot. En als u gebruik maakt van al deze momenten van delen om een ​​unieke decoratie te creëren? Door een polaroid te gebruiken, kunt u deze vriendelijke momenten vastleggen. Maak twee kopieën: een foto voor jezelf en een foto die je achterlaat voor je gasten om te onthouden. En voltooi vooral uw verzameling zodra u ze ontvangt ... Wat betreft de verbetering van de foto's, u wordt verwend met keuze: op een ladder, een muurrooster of een moodboard! En jij, heb je decoratieve tips om indruk te maken op je gasten?


Video: DEZE DINGEN SNAPPEN ALLEEN JONGENS! MEISJES 100% NIET! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Aibne

  Je staat de fout toe. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM.

 2. JoJozahn

  Ik ben definitief, het spijt me, maar dit antwoord benadert me niet. Wie anders, wat kan er vragen?

 3. Drake

  Verspilde arbeid.

 4. Arnaud

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. We moeten overleggen. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht