Behulpzaam

Huurinvestering: welke apparaten staan ​​tot uw dienst?

Huurinvestering: welke apparaten staan ​​tot uw dienst?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lois Scellier, Demessine, Malraux ... de beschikbare systemen voor verhuurbeleggers zijn zo talrijk dat het moeilijk te navigeren is. Korte samenvatting van de verschillende aanbiedingen op de markt.

1- In de nieuwe: Scellier Law, Popular Borloo Law

Scellier wet Het geeft recht op een belastingvermindering van 25% gespreid over 9 jaar, in plaats van te zijn gebaseerd op afschrijvingen, zoals het geval is met de Robien- en Borloo-wetgeving. Voor een "Scellier Plus" of ook wel een "Social Scellier" genoemd (afhankelijk van de lagere middelen van de huurder), kan de belastingvermindering nog 3 of 6 jaar doorgaan. De prijs van de accommodatie waarop de korting betrekking heeft is beperkt tot € 300.000. De besparingen zullen daarom maximaal € 75.000 bedragen. De huurprijzen worden begrensd volgens het geografische gebied waar het onroerend goed zich bevindt. Alle beleggers, ongeacht hun middelen, hebben er recht op. De Scellier-wet is daarom minder elitair dan de Borloo- en Robien-wetgeving, die gericht zijn op belastingbetalers met hoge inkomens. Let op: het tarief is vastgesteld op 25% tot 2010 maar zal in 2011 en 2012 dalen tot 20%. Populaire wet van Borloo Beleggers trekken 65% van de aankoopprijs van woningen af ​​gedurende 15 jaar en profiteren van een extra belastingvermindering van 30% op hun bruto-inkomen uit vermogen. Dit systeem is interessant voor mensen met een belastbaar inkomen van meer dan € 30.000 per jaar. Het is mogelijk om te kopen zonder eigen bijdrage. De woning moet voor 9 jaar worden gehuurd. Het inkomen van de huurder is gemaximeerd evenals de huurprijzen, die 30% lager zijn dan die van de particuliere markt. Deze goederen kunnen daarom heel gemakkelijk worden gehuurd.

2- In het nieuwe en het oude: Refocused Robien Law

U kunt van uw inkomen de helft van de aankoopprijs van het onroerend goed gedurende 9 jaar aftrekken, 6% gedurende 7 jaar en 4% gedurende 2 jaar. De accommodatie moet minimaal 9 jaar worden gehuurd. Huurders zijn niet onderworpen aan inkomensgrenzen, in tegenstelling tot de wet van Borloo, en u kunt zelfs verhuren aan een familielid (ouder of kind). De huurprijzen zijn afhankelijk van het geografische gebied. Dit systeem is van toepassing op nieuwe woningen maar ook op gerehabiliteerde oude woningen. Net als de Borloo-wet is de Robien-wet gericht op beleggers wier belastbaar inkomen jaarlijks hoger is dan € 30.000.

3- In een toeristenresidentie: Demessinewet

De Demessine-wet maakt het mogelijk om belastingen met 25% van de aankoopprijs van de accommodatie te verlagen en om btw over 6 jaar terug te vorderen. De woning moet deel uitmaken van een toeristenresidentie die is ingedeeld in een Rural Revitalization Zone (ZRR). De belegger kan maximaal 8 weken per jaar van de accommodatie genieten. De bank kan het hele project financieren. De huurprijzen zijn gegarandeerd voor de gehele duur van de commerciële huurovereenkomst, d.w.z. voor 9 jaar, aangezien deze wordt verhuurd aan de exploitant van de toeristische woning.

4- In de Franse overzeese departementen en gebieden: wet van Girardin

De Girardin-wet betreft nieuwe woningen. De belegger kan in het pand wonen als het zijn hoofdverblijfplaats is. Hij moet het vervolgens minimaal 5 jaar bezetten. Hij kan het ook huren als hoofdverblijf, voor minimaal 6 jaar. Voor een huur in een intermediaire sector (afgetopte huur), bedraagt ​​de belastingvermindering 50% van de kosten van huisvesting gedurende 5 jaar. In een vrije sector is dit 40% of 8% per jaar, gemaximeerd op € 25.000 per jaar plus 10% van het inkomen. Dit apparaat is bedoeld voor investeerders met een hoog inkomen en betaalt minimaal € 8.000 aan belastingen per jaar.

5- Voor een geklasseerd eigendom of in een erfgoedbeschermingszone: Malraux Law / Historisch Monument

Deze wet is gericht op belastingbetalers die zwaar worden belast en gevoelig zijn voor erfgoed, omdat het mogelijk is gebouwen te herstellen die zijn geclassificeerd als een beschermde sector of als een zone voor de bescherming van stedelijk en landschapsarchitectuurerfgoed (ZPPAUP). De belastingvoordelen hebben betrekking op de uitgevoerde werkzaamheden. Inderdaad, al het werk kan van het inkomen worden afgetrokken. Leningrente is ook aftrekbaar van inkomen uit vermogen, gedurende 10 jaar. Eenmaal gerenoveerd, moet de accommodatie naakt worden verhuurd als hoofdverblijf voor 6 jaar. De huurprijzen en middelen van de huurder zijn niet afgetopt. Let op: dit apparaat dat bedoeld is voor beleggers met een hoog inkomen die een onbeperkte belastingvrijstelling wensen, moet worden afgetopt en de voorwaarden moeten worden aangescherpt.Opmerkingen:

 1. Orik

  wonderbaarlijk nuttige informatie

 2. Atwater

  U toevallig niet de expert?

 3. Ubel

  Now all is clear, I thank for the information.

 4. Wikvaya

  Does not approve

 5. Tomas

  Ik begrijp deze vraag. We zullen bespreken.

 6. Dracon

  Het spijt me, maar naar mijn mening vergist u zich. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht