Behulpzaam

Hoe een ontspanningshoek in uw tuin op te zetten?

Hoe een ontspanningshoek in uw tuin op te zetten?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zomer is net begonnen, het is officieel! En zelfs als de vakantie er nog niet is, zweeft u in de zachte lucht als een uitnodiging om te ontspannen ... De avonden die langer worden, de zoete geur van bloemen en het lied van vogels maken dat u wilt ga door in de tuin. Als de grote barbecuebal al is begonnen, hebben we de ideale gelegenheid voor een klein moment van ontspanning alleen voor jezelf nog niet gevonden. Koesteren in de zon, zwaaien in de hangmat, borrelen in de schaduw van het trellis met een boek in de hand ... Jezelf een moment van ontspanning gunnen om je batterijen op te laden begint ook met een betere start voor de rest van de dag. En daarvoor gaat er niets boven een aangename ontspanningshoek in de frisheid van de tuin! Maak zonder meer plaats voor een paar tips om uw buitenkant te transformeren in een heerlijke cocon van groen, comfortabel en ontspannend.

Fauteuils voor een goede zonnebaden© Nalles House / Gandiablasco Om vitamine D op te vullen, gaat er niets boven een goede zonnekuur! Dus beginnen we met het adopteren van goede fauteuils , het verhaal van een ontspannen kleurtje. Maar hoe kies je de juiste stoelen? In werkelijkheid hangt het allemaal af van je gewoontes! Voor een leespauze kunt u kiezen voor een Chileens , flexibel en makkelijk mee te nemen volgens zijn verlangens. Sommige bieden zelfs een klein geïntegreerd kussen, perfect om op je hoofd te rusten. de fauteuil type "Acapulco ”, met zijn kleurrijke bandjes, is ook een zeer goede keuze, een combinatie van zowel designlook als optimale ventilatie . Als u op zoek bent naar een moment van ontspanning met uw gezin, kiest u voor mooie banken zacht en comfortabel! Het goede idee: maak uw eigen tuinmeubelen van pallethout ... Economisch en flexibel als u dat wilt!

© Broste Copenhagen / Jardiland Als u liever op zoek bent naar absolute ontspanning, zet dan uw zinnen op een ligstoel ? Lange benen en semi-verhoogde buste, we genieten eindelijk van een beetje rust! Tenzij we liever een rustmoment delen naast de uitverkorenen van ons hart? In dit geval zal het zeker een dubbele fauteuil , om te delen met je partner! Daarnaast staan ​​we eraan om een kleine salontafel dus je hebt altijd zonnebrandcrème en koude dranken bij de hand.

Een beetje schaduw om te rusten© Maisons du Monde Zelfs als we willen genieten van alles op onze ligstoel, pas op voor brandwonden ... Er kwam snel een zonnebrand aan! Voor de heetste uren is er een kleine schaduw in de tuin. Als je geen boom hebt om jezelf te beschermen, zijn er vele vormen van paraplu's . Rond, vierkant, rechthoekig, mini-formaat, klassiek of offset ... Er is vast en zeker een die aangepast is aan de configuratie van uw ruimte. Wees echter voorzichtig om kwaliteitsmateriaal te kiezen: het canvas moet je tegen UV kunnen beschermen... Pas op voor roodheid! In dit opzicht geven we in het algemeen de voorkeur aan deacryl polyester voor betere duurzaamheid, 200 g / m2 minimale dikte .

© Leroy Merlin In dezelfde geest, vandaag vinden we mooie zeilen met kleurrijke schaduwen om op te hangen . Eenvoudig te installeren en soms zelfs wasbaar, ze geven een kleurrijk accent aan de tuin. Waarom zou je ze niet matchen met de patronen van zijn kussens?

Een plantaardige haakje om weg te glijden© Beatrice Banks / Chic Neverland Om goed los te koppelen, is het geen optie om het huis uit te blijven. We zorgen ervoor dat onze ontspanningsruimte wordt geïnstalleerd, weg van de dagelijkse beslommeringen, omgeven door de natuur . Voor ontluikende tuiniers, niets als spelen met vegetatie om jezelf te omringen met frisheid. Als je geen treurwilg hebt om je tegen de zon te beschermen, een eenvoudige latwerk en enkele klimplanten zijn voldoende om een ​​aangename en verfrissende groente prieel te creëren. Een kamperfoelie of een blauwe regen op een oude smeedijzeren kiosk, een wijnstok of een rozenstruik op een romantisch prieel ... Perfect om weg te komen voor een welverdiende pauze! En om te profiteren van een vakantie op het platteland zonder uw kleur op te offeren? Wees gerust, er zijn altijd oplossingen! Voor een meer wilde uitstraling gaan we naar een klein houten terras omgeven door grassen van verschillende maten. Pampas kruiden, miscanthus en wandelstokken van de Provence zal u helpen hoogte te bereiken. Perfect om vredig te rusten, terwijl je je beschermt tegen nieuwsgierige blikken.

Een hangmat voor een dutje© Leslie Santarina / Hamanica op Etsy Als we het over hangmat hebben, is het eerste idee dat bij ons opkomt dat van de vakantie. Maar als u niet per se kokospalmen in uw tuin heeft, is het niet verboden om een ​​vergelijkbare installatie te maken! Vooral sinds vandaag zijn er staande hangmatten zo comfortabel als design. Best praktisch als je geen bomen in je tuin hebt. In dezelfde geest, de hangstoel is bijzonder geschikt om te lezen.

© Dedon Als we willen schommelen , er zijn ook andere voorzieningen om u te laten wiegen door de milde zomer. We presenteren niet langer de ligstoel , een klassieker die wordt gewaardeerd door mensen die hun discussies graag met een slingerbeweging willen onderbreken. De vormen zijn voor ons grootste plezier geëvolueerd naar modernere lijnen. En als we vielen voor een fauteuil hangend als een cocon ? Die zijn er nu in alle stijlen en voor alle budgetten, dus waarom zou je jezelf ontnemen?

Kussens voor optimaal comfort© Un Beau Jour / Pinterest Als u een boheemse geest hebt, waarom zou u zich dan niet bevrijden van het meubilair? Het is niet nodig om de winkels te beroven voor een beetje ontspanning. Mooie buitentapijten en een paar grote, zachte kussens soms genoeg om ons te helpen de druk te verlichten! We zullen er gewoon voor zorgen om te kiezen wasbare hoezen voor meer onderhoudsgemak. En voor de nomaden van de tuin 2.0, er zijn zelfs kussens om in een oogwenk met lucht te vullen. Royal om een ​​comfortabele pauze te improviseren in minder tijd dan nodig is om het te zeggen!

Een mooie decoratie voor het plezier van de ogen© Pinterest / Zsazsa Bellagio / John & Joseph Photography Wat zou een ontspanningshoek zijn die de naam waardig is zonder een mooie decoratie? Om uw welzijnsruimte cachet te geven, aarzelen we niet om het grote spel uit te brengen! Sculpturen, kleine fontein, handgemaakt klokkenspel, vogelhuisjes of mooie terracotta potten ... Zoveel kleine details die zullen helpen de scène te bepalen. We proberen het in het bijzonder zorg voor consistentie met de stijl van onze tuinmeubelen : natuurlijke materialen, metalen, gekleurde materialen ... Pas op dat u niet te veel verspreidt.

© West Elm / Cyrillus Eindelijk, voor hete zomeravonden, we vergeten niet aan de verlichting te werken! Het ideaal is allereerst om het gebied af te bakenen lichtbakens . Praktisch en goedkoop, ze werken op zonne-energie . Voor een boheemse en feestelijke sfeer kiezen we zonder aarzeling taverneslinger . Qua kleuren adviseren we over het algemeen een warm witte verlichting , gebruiksvriendelijker. Wij geven de voorkeur aan een minimalistische en resoluut moderne stijl ballen en andere heldere bloempotten . Met dat alles sta je op de eerste rij voor de nacht van vallende sterren! Nu je alles weet, hoef je nu alleen nog maar je kleine hoekje van groen samen te stellen ... Zoals het spreekwoord zegt: "De natuur begint en kunst perfectioneert" ... Wacht dus niet om rustig van je zomer te genieten meer!