Informatie

Aangesloten radio's, een nieuwe decoratieve trend?

Aangesloten radio's, een nieuwe decoratieve trend?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hij heeft vele generaties begeleid tijdens belangrijke momenten in de geschiedenis. Hij maakte meer dan één dans en verzamelde anderen tijdens belangrijke sportmomenten. Ik heb het radiostation genoemd! Vond je het verouderd en cheesy? Denk nog eens na, de radio steekt de decennia over zonder ouder te worden! Zijn geheim? Het past zich aan aan de nieuwe behoeften van consumenten om zich aan te passen aan het digitale tijdperk en wordt verbonden! We vertellen je meer ...

Van de radio van gisteren tot de radio van vandaagOnmisbaar in de huizen van gisteren, is de radio de laatste jaren aanzienlijk geëvolueerd. Tegenwoordig is het niet alleen bedoeld om FM-zenders uit te zenden, het radiostation is gemoderniseerd en verfijnd om zich aan te passen aan het gebruik van de nieuwe generatie. Dit is hoe verbonden radio tot stand kwam. Met deze radio 2.0 kunt u, naast het uitzenden van de verschillende stations, verbinding maken met internet. Met andere woorden, het geeft toegang tot duizenden stations en podcasts van over de hele wereld die online kunnen worden gevonden. Wil je naar een bepaalde muziekstijl luisteren? In plaats van zich te beperken tot slechts enkele FM-zenders, biedt connected radio een ruime keuze aan muziekthema's en past zich aan uw huidige stemming aan. Op dezelfde manier kan de nieuwe generatie radio muziek uitzenden die is opgeslagen op een laptop, computer of zelfs een tablet dankzij de Bluetooth- en / of Wi-Fi-functie. Sommige modellen bieden zelfs streaming-luisterdiensten via de muzikale platforms Deezer, Spotify of Tidal. Er zijn zelfs mobiele applicaties gemaakt om de radio vanaf je telefoon te bedienen. Onder de meest recente modellen kunt u uw radio zelfs aansluiten op een spraakassistent zoals Alexa of Google en zo de muziek bedienen door rechtstreeks tegen de radio te praten! Met andere woorden, de radio heeft zijn laatste woord niet gezegd en is van plan ons interieur terug te winnen. Om dit te bereiken, kan het rekenen op zijn nieuwe functionaliteiten waardoor het een trouwe dagelijkse metgezel is.

Elke stijl van decoratie, zijn soort radioZoals u ziet, maakt radio een comeback in ons interieur. En vooral wanneer het verbonden wil zijn. We verbergen het niet langer in een kast, integendeel, we tonen het met trots voor gebruik in het dagelijks leven. Op het nachtkastje in een slaapkamer, op de keukenbar, op een meubel of een plank in de woonkamer ... De radio wordt een bondgenoot van het dagelijks leven, vooral met zijn meest innovatieve functies. Maar dat is niet alles, de radio is ook een decoratief object op zich. Het is niet beperkt tot één stijl, maar past zich aan alle soorten interieur aan. Klein of imposant, retro of modern, felle kleuren of sobere en neutrale tinten ... Meer dan ooit is de radio beschikbaar in alle stijlen van decoratie. Liefhebbers van vintage-stijl kunnen hun zinnen zetten op een model met afgeronde vormen en old school met, waarom niet, een deel van het object in caning! Het interieur van de natuur en de Scandinavische stijl, ze kunnen wedden op een radio in ruw hout en design kan niet functioneler zijn. Wat betreft fans van eigentijdse stijl, kunt u kiezen voor een model met strakke en minimalistische lijnen.