Informatie

Een professional om u de decorklik te geven

Een professional om u de decorklik te geven


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laurence Fournet is specialist in interieurontwerp. Sinds enkele jaren helpt ze individuen om hun interieur en hun huisplan te heroverwegen, zowel bij nieuwbouw als bij reparatie, en geeft ze ons de sleutels om van onze decoratieproblemen af ​​te komen.

U biedt begeleidings- en adviesdiensten in decoratie. Waarin verschilt uw expertise van die van een binnenhuisarchitect?

De inrichting van uw interieur en de lay-out spreken boekdelen over uw persoonlijkheid. De manier waarop u uw interieur organiseert, weerspiegelt vaak een meer begraven uitdrukking. Maar heel vaak vertalen de interieurs niet, of slecht de persoonlijkheid van hun bewoners. Tussen de foto's van gespecialiseerde tijdschriften en de middelen die de meeste mensen hebben om hun interieur te versieren, is er een enorme kloof. Resultaat: je kunt geen decoratie krijgen die bij je past en je bent teleurgesteld. Dit is waar ik binnen kom om de droom en realiteit te verzoenen, terwijl ik de cliënt een agent van verandering laat, ik maak hem wakker, onderricht hem en hij handelt.

Kun je wat meer details geven?

Het interieur transformeren is zijn leefomgeving transformeren. Het moet het reanimeren, het een ziel geven. We passen de decoratie daarom niet aan zonder af te spreken dat we zijn uiterlijk een beetje veranderen over wat je omringt, door het anders te heroverwegen. Elk verzoek ondersteunt dit heroverwegingsproces. Het is in wezen daar dat ik in dit werk van observatie kom en helpen om er anders uit te zien om in een verandering van alleen een decoratieve omgeving te komen, in harmonie met het gewenste welzijn. In de wereld van decoratie en interieurontwerp is de verleiding groot om te bezwijken voor de nieuwste trendy producten door te denken dat ze ons huis een radicaal andere uitstraling zullen geven. U kunt echter ontwerp- en decoratieve objecten verzamelen en tegelijkertijd de smaakfouten vermenigvuldigen. Een nieuw meubelstuk of accessoire kan u een indruk van nieuwigheid geven, maar na de aankoopfase zult u zich waarschijnlijk onwel blijven voelen. Weten hoe je voor decoratieve elementen valt, is weten dat ze bij je moeten passen, in een interieur dat op jou moet lijken, en soms alleen kun je het niet doen, val je opzij, ontevreden. Het probleem ligt goed stroomopwaarts.

Wat is de oplossing voor decoratieproblemen?

Om je goed te voelen in een interieur, moet je je al thuis voelen, je weg daarheen vinden met geluk en je daar voelen in vrede en veiligheid! Mijn expertise bestaat uit het aanpassen van het interieur aan de persoonlijkheid en dus aan de smaak van de mensen die het bezetten. Het is een taak die vooral een echt vermogen vereist om te luisteren en zelfs empathie om te slagen in het vertegenwoordigen en begrijpen van de verwachtingen van de klant. Over het algemeen weten klanten wat ze willen, maar ze kunnen het niet formuleren. Ik help ze zich bewust te worden van deze obstakels die hen blokkeren in hun decoratieve benaderingen, zodat ze zich dan vrij voelen om een ​​interieur te creëren dat echt van hen is.

Helpt u klanten bij het kopen van nieuw meubilair of het uitvoeren van werk?

Natuurlijk! Ik open mijn adresboek voor al mijn klanten. Als ze op zoek zijn naar een bepaald decoratief object of een gespecialiseerde vakman, kan ik het ze vertellen. Ik maak de aankoop echter niet het hoogtepunt van mijn aanpak. Er is alleen een eerlijke aankoop als er een gerustgestelde klant is. Als u eenmaal bent verzoend met uw interieur, wordt het kopen van een stuk behang of het overwegen van werk een plezier. Ik ben niet de hoofdaannemer, ik initieer de transformaties en schrijf een consultatierapport, echte specificaties, met mijn ideeën en mijn advies. De rest wordt verzorgd door de klanten, hij vertrouwt bedrijven toe en houdt toezicht op het werk, of hij doet het zelf.

Hoe werkt uw service eigenlijk?

Ik ga naar je huis na het maken van een afspraak. U presenteert mij de kamer (s) of het plan van uw huis die problematisch zijn en ik help u de oplossing (en) te vinden die het meest geschikt is voor uw smaak en behoeften. Afhankelijk van uw zorgen en behoeften, kan ik van één tot vijf uur gaan. Als dat nodig is, kan ik u ook een tweede consult aanbieden. Ik heb een uurtarief van 120 euro inclusief het consult en het consultatierapport dat vervolgens zeer snel naar de klant wordt verzonden. Een laatste zeer belangrijk punt: in decoratie en architectuur is het succes van een plek het resultaat van anticipatie, je moet weten hoe je je verlangens kunt projecteren om ze te combineren met je behoeften om de harmonieuze omgeving te krijgen die is aangepast aan je eigendom. om thuis te zijn. We worden er des te beter als we worden verlicht door de lichten van een expert. Laurence Fournet zal aanwezig zijn op de nieuwe vertrekshow van 7 tot 8 november: www.nouveaudepart.fr Voor meer info: www.chez-soi -autrement.comOpmerkingen:

 1. Kekree

  In fundamenteel onjuiste informatie

 2. Vobei

  Wacker, een opmerkelijke zin en is tijdig

 3. Ioachime

  Mijn excuses, maar deze variant benadert me niet. Misschien zijn er nog varianten?

 4. R'phael

  Bravo, opmerkelijk idee en is naar behorenSchrijf een bericht