Behulpzaam

De essentie om een ​​lange badkamer te bouwen

De essentie om een ​​lange badkamer te bouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is met name het geval voor een badkamer die in de lengte is opgesteld. Hoewel smaller, kan het echter intelligent worden gerangschikt om een ​​chique en praktische sfeer te bieden.

Een paar sleutels voor het ontwerpen van een lange badkamer

De badkamer wordt dagelijks gebruikt en is een van de belangrijkste kamers in huis. In het geval dat het ontwerp het onderwerp was van een zekere excentriciteit van de architect (of van een aanpassing die rekening houdt met de indeling van de andere delen van de accommodatie), maakt de badkamer in lengte niet altijd de unaniem. Een intelligente opstelling maakt het echter mogelijk om deze bijzonderheid te corrigeren, integendeel, deze atypische kant benadrukkend. Het idee is om de ruimte zo in te richten dat je er het beste van maakt, bijvoorbeeld door te kiezen voor een inloopdouche of door alle meubels aan dezelfde kant te plaatsen.

Een indruk van ruimte dankzij het licht

Om een ​​ruimte-effect te creëren, is het essentieel om het licht te benadrukken. In het geval dat uw badkamer niet profiteert van de aanwezigheid van een raam, is het belangrijk om de lichtbronnen te vermenigvuldigen zoals: - Hanglampen - Wandlampen - Spots

De spiegel: een bondgenoot naar keuze om de badkamer visueel te vergroten

Wat in de woonkamer werkt, is ook van toepassing in de badkamer. Het wordt aanbevolen om een ​​grote spiegel te installeren om een ​​illusie van ruimte te creëren. We zullen ook voorstellen om verschillende kleine spiegels te installeren om de kamer te reflecteren en een mooie indruk van het volume te creëren.

Andere tips voor en advies

De keuze van lichte tinten wordt sterk aanbevolen, vooral de langere muren. Het is echter interessant om de kleinste muren met een donkerdere tint te kleuren om een ​​mooi visueel contrast te creëren en zo alle volumes in balans te brengen. Qua meubels geven we de voorkeur aan ondiep meubilair en aan dezelfde kant gerangschikt. De keuze voor hangende of hangende meubels is ook een interessant idee. Spelen met hoogte is een zeer effectieve decoratietip. Ten slotte zullen we ervoor zorgen dat alle oppervlakken (muren en vloer) met dezelfde coating worden bedekt, om de ruimte te verenigen door de grenzen te verwijderen. Wat de indeling zelf betreft, hier zijn enkele suggesties voor apparatuur en badkamermeubels: - Een inloopdouche die de breedte inneemt, aan de onderkant van de kamer - Een lage muur die een wastafel ondersteunt - Een vanger douchebak - schuifdeurOpmerkingen:

 1. Lindberg

  Dit briljante idee zal van pas komen.

 2. Jugal

  Erg bedankt. Zeer nuttige informatie

 3. Taujas

  Opmerkelijk, het is het waardevolle antwoord

 4. Gresham

  Precies precies !!!

 5. Tomkin

  Ondanks wat de aard van het werk is

 6. Faetaxe

  Snel antwoord, kenmerk van geest :)Schrijf een bericht