Opmerkingen

De vlottercoating

De vlottercoating


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Toolbox

Troffeltrog Coatingmessen Schuurpapier Hoekmes Vullen met poedercoating of allemaal klaar met variabele deeltjesgrootte Je kunt het zelf doen, met watergedragen coating, met variabele deeltjesgrootte, of l klaar voor gebruik kopen. Het is een afwerking die wonderen zal doen, vooral op nieuwe en een beetje te "wijze" muren.

De stap voor stap

1

Voeg in de goot 8 volumes gips toe aan 3 volumes water en meng ongeveer om een ​​klonterige pasta te verkrijgen. Laat 15 minuten zitten.

2

Als u grote scheuren tegenkomt, opent u ze, sluit u ze ruwweg terug en plaatst u een strook calico op het verse gips, strijkt u het pleistermes zodat het in het gips doordringt. Als de coating na het drogen hol wordt, herhaalt u de handeling. Verwijder indien nodig de bramen met het plamuurmes en wanneer de coating droog is, schuurt u met fijn schuurpapier.

3

Begin met het coaten van de contouren van vensters en alle openingen. Gebruik een van de messen om het gips af te zetten, terwijl u het andere gebruikt om het gips glad te maken. De dikte mag 5 mm niet overschrijden.

4

Werk vervolgens de muren, van onder naar boven, in passen van ongeveer 30 cm. De coating hoeft niet perfect glad te zijn, vooral als de korrelgrootte groot is.

5

Eindelijk komt de decoratieve bijdrage: de afwerking. U kunt met deze frisse coating heel verschillende effecten verkrijgen met een eenvoudige borstel (geborsteld effect) of een honingraatwals die een zeer duidelijke ruwheid zal vormen (gescreend effect) ... Deze kunnen enigszins worden verpletterd met een drijver. Je kunt de muur ook schrapen, schrapen met een troffel ... Het ideaal is natuurlijk om op ongeveer 1 m2 te testen en het resultaat te beoordelen!

GOED OM TE WETEN

Sinds enkele jaren zijn er gekleurde pleisters die zich "verspreiden" - dat is de juiste term - direct op de muur. Ze worden aangebracht met een troffel en werken tot de gewenste afwerking is verkregen ... Zeer eenvoudig in gebruik, vermijd gewoon teveel of gebrek aan product!


DE PRO-RAAD

Er zijn ook vetoliecoatings, maar kies voor dit type afwerking de watercoating die sneller droogt en veel duidelijkere en duidelijkere oneffenheden vormt. Voor een perfect ecologische locatie vindt u natuurlijke pleisters op basis van calciumcarbonaat die een zeer lange levensduur hebben en gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Afhankelijk van de grootte en het uiterlijk van de aggregaten (zand, grind of grind), profiteren sommige van deze afwerkingen van licht geschuurd om de ongevallen in de muur te laten uitkomen. In het geval van een zeer ruwe afwerking zoals deze, kan het voordelig zijn om de coating in de massa te kleuren tijdens het maken. Dan zal een getinte was, een witte of getinte whitewash de taak in schoonheid voltooien. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006Opmerkingen:

 1. Dace

  Hoe hard je ook werkt, er is altijd een geit die minder werkt en meer krijgt. Een beer op de Diplomat-server is een persoon die je zo naar [email protected] kan sturen dat je uitkijkt naar de reis. Aforisme ter verdediging van huwelijkstrouw (in reactie op? 10 op 2 juni): "Elke spijker zal buigen van de frequente verandering van gaten." Als je vrouw je hersens niet meer neukt, wees dan op je hoede, want er is vast wel iemand begonnen met je vrouw te neuken.

 2. Vudomuro

  Briljante gedachte

 3. Ahmad

  Is het absoluut met je eens. Het uitstekende idee, is het met je eens.

 4. Gili

  Dit uitzonderlijk jouw mening

 5. Nikogore

  Ga aan de slag met het genereren van inkomsten. En zo geweldig!

 6. Gabrio

  Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt.

 7. Jimmy

  Goed gedaan, dit prachtige idee is zo ongeveer

 8. Safin

  Vertel het alsjeblieft in meer detail.

 9. Sagar

  Je bent niet verkeerd, alles is waar

 10. Pesach

  Is terloops naar het forum gebeurd en heeft dit onderwerp gezien. Ik kan je helpen voor advies. Samen kunnen we op het juiste antwoord komen.Schrijf een bericht