Behulpzaam

Hoe grijs te gebruiken?

Hoe grijs te gebruiken?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Neutrale en koude kleur, grijs markeert andere kleuren. Van antracietgrijs tot parelgrijs, de oneindigheid van nuances maakt het mogelijk om grijs te trouwen met veel kleuren in verschillende stijlen. Catherine Filoche, styliste bij Dulux Valentine, geeft ons haar advies over het kiezen en decoreren van grijs in een kamer. Interview door Caroline Delman

Waarom is grijs al een paar jaar zo aanwezig?

Grijs is een dwarse kleur. Het markeert de kleuren die ermee gepaard gaan. Met grijs op de muren, zullen we ons zeker niet vergissen. En dan is het de terugkeer van de jaren 1980 toen grijs een ster kleur was.

Wat zijn de verschillende grijstinten?

Bij Dulux Valentine werden we vooral geïnspireerd door twee thema's, mineralen en materialen. Voor het mineraal bieden we heldere en heldere grijstinten zoals parelgrijs die heel goed werkt, kristalgrijs of vuursteen. Qua materialen werden we geïnspireerd door hedendaagse architectuur en beton. Ruw of gewaxt beton, zink, de diepe kleur van deze materialen is te vinden in antracietgrijs, bijna blauwachtig voor sommigen.

In welke kamers grijs gebruiken?

Ik moet zeggen: al met al! Gray heeft het voordeel dat het neutraal is en ik heb hele mooie dingen gezien in alle soorten kamers, zelfs in de badkamers. Grijs wordt vooral aangegeven in de tienerkamer. Veel jonge mensen willen inderdaad een donkere kamer, die ouders een beetje beangstigt ... Het alternatief is grijs!

Wat zijn de gevaren van grijs?

Laat hem verdrietig worden en de kamer verduisteren. Om dit te voorkomen, twee dingen: de eerste is om het plafond in wit te schilderen, de tweede is om er een kleur aan te koppelen. De associaties die erg trendy zijn, zijn grijs en rood, grijs en geel en grijs en pruim of roze. Over een tijdje zien we ook veel grijs en blauw.

Hoe gebruik je kleur met grijs?

Het mag niet in gelijke delen worden gebruikt: bijvoorbeeld halfgrijs, halfpruim. We kunnen een dominant van lichtgrijs nemen, een deel van de muur in antracietgrijs schilderen en vervolgens een paar spatten van kleur toevoegen.Opmerkingen:

 1. Ariss

  Not a bad topic

 2. Vareck

  Ja, jongens kwamen eraf: o)

 3. Del

  A very great idea and in a timely manner

 4. Glenn

  Het is opmerkelijk, het is een grappig stuk

 5. Mikakazahn

  Ik begrijp niet zo goed wat het betekent?

 6. Mantotohpa

  Excuseer me voor wat ik tussenbeide... Bij mij een soortgelijke situatie. Ik nodig uit tot de discussie.

 7. Wulfgar

  The author, you always please with posts. I even decided to write kament here. Continue in the same style.Schrijf een bericht