Behulpzaam

5 decoratietips voor een perfecte Airbnb!

5 decoratietips voor een perfecte Airbnb!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is officieel, je hebt besloten om aan de slag te gaan en je accommodatie op het beroemde Airbnb-platform te plaatsen. Wat een geweldig idee! Maar hoewel uw reactiviteit en uw sympathie belangrijke criteria zijn om bezoekers aan te trekken om in uw accommodatie te blijven, is de inrichting ook een essentieel punt. Omdat een goed ingericht interieur een goed ingedeeld interieur is! Ontdek al onze decoratietips om uw accommodatie zo aantrekkelijk mogelijk te maken ...

1. Kies voor een neutraal decor ...© Airbnb Om uw interieur aantrekkelijk te maken voor het grootste aantal, moet u wedden op een gastvrije en vrij neutrale inrichting. Kies tijdloze meubels en lichte kleuren waarmee uw gasten zich kunnen identificeren. Natuurlijk staat niets u in de weg om een ​​inrichting te hebben die bij u past. Maar vergeet niet dat uw persoonlijke herinneringen niet die van uw gasten zijn. Vermijd familiefoto's en snuisterijen die ervoor zorgen dat ze zich niet thuis voelen. Het licht moet in ieder geval een plek in uw interieur hebben als u wilt dat uw accommodatie opvalt. In die zin verzamelt u lichtbronnen: een ophanging boven de eettafel, een staande lamp bij de bank, extra lampen en een paar kaarsen om uw ruimte warmer te maken. U zult niet alleen het welzijn van uw gasten promoten, maar u zult uw advertentie ook aantrekkelijker en aantrekkelijker maken. En het effect zal opvallender zijn op uw foto's!

2 ... Of denk buiten de doos!© Akiko archi Als u zeker bent van unanimiteit door uw accommodatie op een neutrale manier te decoreren, kunt u ook een meer originele decoratie kiezen. Veel mensen zoeken naar nieuwe accommodatie op het platform. Tipi, caravan, gemeubileerd busje, zolder zijn enkele voorbeelden van atypische accommodatie die Airbnb-gebruikers aantrekt. Als u buiten de kaders denkt, kunt u zich vermaken in een decoratieve stijl of een bepaalde levensstijl transcriberen. Het appartement van een milieuactivist is een perfect voorbeeld! Het interieur is ontworpen met de hulp van de architecten van Akiko en is 'zero waste'. Met een gerecycled decor verandert de eigenaar de codes en maakt een indruk. Anderen hebben hun accommodatie gemaakt, een onverwacht universum. Dit is het geval in dit roze huis of zelfs in dit exotische appartement waar de natuur de ruimte lijkt te zijn binnengedrongen ... Natuurlijk zal het niet iedereen behagen, maar uw advertentie zal de verdienste hebben om niet onopgemerkt te blijven! U begreep, om de aandacht op uw accommodatie te vestigen, u hebt de keuze: kies een tijdloze decoratie om iedereen te behagen of neem een ​​echte voorkeur met een themadecoratie! Het hangt allemaal af van je wensen en verwachtingen ...

3. Focus op comfort© Airbnb Hoewel de decoratieve stijl belangrijk is om bezoekers aan te trekken, is comfort net zo belangrijk! Omdat uw gasten thuis zijn om uw omgeving te bezoeken, moeten ze na de dag kunnen ontspannen. Dus stel jezelf op hun plek en bied ze alle comfort waar je niet zonder kunt. Dit gaat bijvoorbeeld door de fundamenten. Kies een gezellige bank en vermenigvuldig de kussens (vergeet de dekens in de winter niet) zodat ze zich voor de tv kunnen opkrullen. Voeg een zacht tapijt toe om de gezellige sfeer in uw woonkamer te verbeteren. Beknibbel ook niet op de kwaliteit van uw beddengoed. En geef vooral de voorkeur aan beddengoed met een delicate touch. Ongetwijfeld is comfort een eerste keuzecriterium op Airbnb, dus vergeet het niet!

4. Denk praktisch

Thuis voelen, dit is het principe achter Airbnb. Om bezoekers zich echt thuis te laten voelen, moet u plannen maken voor de basis. In de keuken gaat dit door keukengerei en schalen. Uw gasten mogen niet missen als ze willen koken. En aarzel vooral niet om gul te zijn in termen van kwantiteit. Er zijn veel Airbnb die alleen een pan en drie of vier glazen bieden. Laten we het eens zijn, hoe meer uw keuken is uitgerust, hoe beter! En vergeet niet het afwasmiddel, de spons, de theedoeken en de essentiële kruiden voor het koken (zout, peper, suiker, olie, enz.). Geef in de woonkamer de voorkeur aan een slaapbank om extra bedden te bieden en open te stellen voor grotere gezinnen. Om economische redenen of om ruimtelijke redenen kunt u ook kiezen voor een extra matras. Het is minder stijlvol, maar het is nog steeds nuttig! Zorg voor extra dekens en kussens in de slaapkamer. Om uw gasten zich comfortabel te laten voelen, biedt u ze een opslagruimte die de naam waardig is. Maak een hoek voor hen klaar zodat ze hun koffer gemakkelijk kunnen uitpakken. En vergeet vooral niet om in een kast ruimte voor hen te maken om hun kleding aan op te hangen. Als je geen kast hebt, kan niets je een kledingrek of kapstokhaken plannen. En vergeet de hangers niet! In de badkamer zijn handdoeken aanwezig. Kies uit verschillende maten voor maximaal comfort en aarzel niet om je fantasie te gebruiken om ze in stijl te presenteren. Opgerold en gepresenteerd in een mooie mand, kunt u zeker indruk maken. Vergeet ten slotte de schoonheidsproducten (douchegel, shampoo ...) en de föhn niet!

5. Onderscheid uzelf van anderen© Airbnb Ten slotte, als u de aandacht wilt trekken, moet u zich onderscheiden van anderen. Hoe? Door voor de details te zorgen en de kleine attenties te vermenigvuldigen. Hier zijn enkele voorbeelden: * Begroet uw gasten met een gourmetmand. Een fles wijn, enkele regionale producten en voila! Ze kunnen alleen worden verrast door je kleine geschenk ... * Maak tijdschriften en boeken beschikbaar in de woonkamer. Uw gasten kunnen ontspannen wanneer ze dat willen. * Zorg voor een kleine map met alle praktische en toeristische informatie. Wifi-code, instructies voor het gebruik van de wasmachine of andere apparatuur in het huis, goede adressen in de buurt, openingstijden van lokale supermarkten, een lijst met dingen om te doen in de regio, praktische tips om rond te reizen ... Maak een goede indruk door hun verblijf gemakkelijker te maken! * Raak geïnspireerd door de mooiste hotels door de geur van een kussen op de nachtkastjes in de slaapkamer te leggen en door een paar rozenblaadjes in het bad te plaatsen ... Door op deze manier op te vallen, krijg je goede opmerkingen, je laat ze klimmen uw beoordeling en het aantal bezoeken (en dus uw inkomsten)! En als u echt niet weet hoe u uw interieur moet decoreren en decoreren, kunt u hulp krijgen met de hulp van Airbnb Plus!Opmerkingen:

  1. Wordsworth

    Tussen ons spreken zou ik proberen dit probleem zelf op te lossen.

  2. Shagal

    Yes, quite an interesting article.

  3. Samugal

    Het lijkt mij, wat het al is besproken, gebruik zoeken op een forum.Schrijf een bericht