Opmerkingen

Open haard: onze selectie accessoires

Open haard: onze selectie accessoires


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat de schoorsteen ook is, het is van essentieel belang om hem te vergezellen met verschillende accessoires. Dienaren, asemmers, andirons of balgen zorgen voor goed brandonderhoud en minimale beveiliging. Net als de firewall moeten accessoires voor open haarden hun stijl aanpassen aan de open haard zelf, voor een harmonieus geheel.

Een bediende van de open haard

de dienaar van schoorsteen of bediende van schoorsteen , is een set accessoires die meestal bestaat uit een pook, een borstel en een schop. Deze elementen maken het mogelijk om het vuur te handhaven en de gloeiende as af te stoten die is ontsnapt. Voor een traditionele stijl, kies smeedijzeren, rol- of arabesk elementen voor uw openhaardbediende. Als uw open haard modern is, geeft u de voorkeur aan roestvrijstalen elementen, bijvoorbeeld met verfijnde en sobere vormen.

Een chenet

de andirons zijn de steunen geplaatst in de schoorsteen waarop de stammen worden geplaatst. In een klassiek uiterlijk hebben ze afgeronde en bewerkte vormen. Oorspronkelijk waren ze gemaakt van brons of gietijzer. Voor een meer designlook zijn de andirons gemaakt van roestvrij staal of staal en zijn ze discreeter dan traditionele modellen dankzij de strakke lijnen.

Een blaasbalg

de blaasbalg laat lucht in het vuur worden geïnjecteerd om het op te warmen. Klassieke modellen zijn over het algemeen gemaakt van hout en leer in tinten zoals zwart of bruin. Voor meer originaliteit tonen sommige hedendaagse balgen felle kleuren zoals blauw.

Een asemmer

de asemmer kan ook nuttig zijn voor het tijdelijk verwijderen van overtollig as uit de open haard. De stijlen zijn gevarieerd evenals de vormen. Van de klassieke emmer tot de design-asemmer, met vloeiende vormen en eigentijdse kleuren zoals zwart, alles is mogelijk of bijna! Maar ontdek onze selectie van diverse en gevarieerde haardaccessoires!Opmerkingen:

  1. Tautilar

    Er zijn nog niet veel opties

  2. Sagal

    Je maakt een fout.

  3. Nijinn

    Goed gedaan, je werd bezocht door het uitstekende ideeSchrijf een bericht