Behulpzaam

Goedkope stoelhoezen voor een nieuw decor

Goedkope stoelhoezen voor een nieuw decorWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Stoelhoezen voor een klassiek decor

Door eenvoudige en elegante stoffen bekleding te kiezen, krijgt uw eetkamer een klassieke uitstraling voor een 100% chique sfeer. Zorg ervoor dat je de voorkeur geeft aan:

  • Redelijk neutrale kleuren, zoals wit, beige, linnen of grijs. Natuurlijk en zacht, ze zullen gemakkelijk harmoniëren met de rest van je meubels, vooral als je een mooie houten tafel hebt.
  • Stoelhoezen gemaakt van vrij dik katoen (het gramgewicht wordt altijd op het etiket aangegeven in g / m², wetende dat hoe hoger het is, hoe dikker de stof ... en daarom resistent!).

Stoelhoezen voor een charmante stijl

Als u het uiterlijk van uw eetkamer wilt veranderen om een ​​charmante sfeer te creëren die bevorderlijk is voor romantiek, kunt u opnieuw rekenen op stoelhoezen om u te helpen! Hiervoor kiest u voor stoelhoezen die iets meer zijn bewerkt dan voor een klassieke look.
Kies altijd kwaliteit stoelhoezen gemaakt van zwaar en resistent katoen, maar kies liever voor klassieke en traditionele modellen stoelhoezen met speciale afwerking. Zoals bijvoorbeeld:

  • Stoelhoezen met een knoop in de rug om de stoel te feminiseren;
  • Stoelhoezen met een manchet bovenaan de rug voor een vleugje originaliteit;
  • Geborduurde stoelhoezen om warmte en gezelligheid in uw interieur te brengen;
  • Stoelbekleding "met rok" die de stoel volledig bedekt;
  • Stoelhoezen met patroon: strepen, stippen, klassieke prints (kasjmier, enz.) Of origineler (cupcakes, barokpatronen, enz.) ...

Gespreide stoelhoezen

Houd er ten slotte rekening mee dat als u een origineel decor in uw eetkamer wilt creëren, u ook modellen van kunt aanbieden leuke stoelhoezen en ongebruikelijk die, naast het beschermen van uw meubels, een integraal onderdeel van het decor zullen zijn!
Om dit te doen, kunt u beginnen door stoelhoezen in heldere en trendy kleuren te kiezen en deze om uw tafel te laten passen om de visuele weergave te verbeteren.

U kunt ook kiezen voor stoelhoezen met patroon trompe l'oeil: zo kan je klassieke stoel veranderen in een schoolstoel en vice versa! In de reeks grappige stoelhoezen vindt u ook zeer mooie thematische modellen, zoals "cinema" stoelhoezen met klep op de rug, "tropische" stoelhoezen met papegaaien en jungle, enz.

Goedkope stoelhoezen, is het mogelijk?

Goed nieuws: hoezen kopen voor uw stoelen is een perfecte kleine tip als u het decor in uw eetkamer wilt veranderen, maar u hoeft niet per se een XXL-decorbudget te hebben! Inderdaad, u kunt vinden in de handel van goedkope stoelhoezen : de rekbare polyester-modellen (een elastische stof) die aan alle stoelen kunnen worden aangepast, zijn te vinden vanaf slechts € 5-6.

En zelfs als u de voorkeur geeft aan katoenen modellen (die nog meer werken en meer kwalitatief maken), kunt u goedkope stoelhoezen vinden van 10-15 €!