Behulpzaam

Verbeter de buitenkant van uw huis om het goed te verkopen

Verbeter de buitenkant van uw huis om het goed te verkopen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het boek van Stéphane Plaza moet tot 21 maart worden gewonnen. Speel snel! De buitenkant van het huis is duidelijk wat de bezoeker als eerste ziet. Ook moet deze plaats van doorgang met evenveel aandacht worden behandeld als het interieur. Onthoud ook dat veel bezoekers bijna altijd een voorlopige "tour" maken zonder u hiervan op de hoogte te stellen. Ze komen tegelijkertijd om de activa van de wijk te waarderen en om de staat van uw tuin of uw gebouw te controleren.

Tuin of terras

Uw huis heeft een tuin en / of een terras. Deze twee soorten plaatsen zijn gemaakt voor een goede tijd, in een ontspannen sfeer. Uw bezoeker zal zich onmiddellijk voorstellen dat hij, zijn familie en vrienden de lucht in gaan bij mooi weer voor ontbijt, maaltijden, een barbecue, een aperitief, tijdens kleine of grote partijen die hij wens memorabel. Je moet er ruimte voor maken: zoek uit wat er rondslingert, leg ze weg of gooi weg wat deze delen verstopt. Reinig vervolgens alles wat moet worden opgeruimd en verfraai waar nodig, omdat u onmiddellijk een indruk van netheid en harmonie moet geven. Vermijd decoratieve details die te persoonlijk zijn en die uw bezoeker de indruk kunnen geven dat ze te veel zijn, waardoor ze zich niet meer thuis voelen.

In een herenhuis

Als u in een huis in de stijl van een herenhuis woont waar de ingang van uw huis uitkijkt op een eigen binnenplaats, moet u dit niet verwaarlozen. Elk detail telt. Controleer bijvoorbeeld of de buitenverlichting goed werkt, of uw deurbel nog in goede staat is. Als de ingang van uw huis wordt verwaarloosd, zal de bezoeker denken dat het interieur net zo is verwaarloosd. Overweeg om de buitenvloer met zeepwater te reinigen. Als je deurmat er erg slecht aan toe is, is het misschien tijd om hem te veranderen. Uw selectiekader is beschadigd, het is misschien niet nodig om het opnieuw volledig uit te voeren. Vergeet niet om gebroken tegels te vervangen, om de anderen te reinigen, evenals de metalen structuur (schimmels kunnen naar deze plaatsen komen). Geef het ten slotte een beetje zwarte verf (speciale verf voor metaal en exterieur), uw selectiekader ziet er als nieuw uit. Om de buiteningang van uw huis te verbeteren, fleurt u deze op met kleurrijke plantenbakken en planten om de herinnering aan uw bezoeker te markeren!

Een schone tuin

Zijn uw plantages in goede staat? Als je nalatig bent geweest, moet je de verloren tijd goedmaken en de schade herstellen. Als u geen groene duim hebt, raadpleeg dan een geliefde die goed geïnformeerd is of bel een professional. Misschien is het nodig om dode planten te ontwortelen, struiken te snijden of een boom in slechte staat. Weinig potentiële kopers waarderen verlaten tuinen! U moet dan ten minste enkele aanplantingen opnieuw invoeren om uw groene ruimte op te fleuren.

Een regelmatig onderhouden tuin

Goed gedaan! Maai het gazon, snoei uw plantages, verzamel de wilde grassen die tussen uw trottoirs of looppaden groeien, controleer de staat van uw bloembedden en uw moestuin als u die hebt. Tijdens het bezoek zal het het beste effect hebben dat u uw prachtige rozen of uw weelderige salades kunt bewonderen. De nietige bloemen en groenten moeten daarom worden ontworteld. Raap dode bladeren op, verschillende brokstukken die je tijdens je tuinwerkzaamheden hebt achtergelaten. Bewaar de gereedschappen op een goed geordende locatie, maak de grond vrij van nuttige maar lelijke elementen die u gewend bent. Bijvoorbeeld een oud roestig bassin dat regenwater verzamelt. Meer in het algemeen, inspecteer uw tuin om te jagen op alles dat kan schokken. Een oude gebruikte tuinslang, een hoop grind, een kapotte tuinkabouter, vergeten speelgoed, etc. Vermijd het installeren van decoratieve elementen met een te uitgesproken karakter, zoals de beroemde tuinkabouter.

wieden "Onkruid" is gegroeid tussen uw trottoirs of op uw grindpaden. Ze wekken de indruk van onzorgvuldigheid die moet verdwijnen. Met de hand of met klein tuingereedschap, kun je er heel snel vanaf komen als de oppervlakken erg klein zijn, en zorg ervoor dat je hun wortels niet in de grond laat. Om grotere ruimtes schoon te maken, is het nodig om meer middelen in te zetten. Deze tips zijn afkomstig uit het boek van Stéphane Plaza (huis te koop op M6): verbeter en optimaliseer uw accommodatie. Ontdek in dit boek, dankzij de enscenering van huizen, alle aanbevelingen, tips en trucs om uw leefruimte snel en eenvoudig op te knappen en te verbeteren en toekomstige eigenaars uw huis of appartement te laten kopen. In boekhandels van 3 maart © 2010, Hachette Livre (Hachette Pratique) - M6 ÉditionsOpmerkingen:

 1. Wilford

  Mijn excuses, maar het benadert me niet. Zijn er andere varianten?

 2. Jenda

  Het is jammer dat ik me nu niet kan uitdrukken - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie geven.

 3. Shaktizragore

  Ze zou het moeten vertellen - de fout.

 4. Janson

  Je hebt de plek geraakt. Een uitstekend idee, ik steun het.

 5. Morvan

  Wacker, een uitstekende zin en is tijdig

 6. Yavu

  Sorry, maar ik stel voor om het anders te doen.Schrijf een bericht