Opmerkingen

Een wateronderbreker om lekken te voorkomen

Een wateronderbreker om lekken te voorkomen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Omdat de kosten van waterrekeningen snel erg hoog kunnen worden in het geval van een waterlek, biedt Hydrelis een stroomonderbrekersysteem dat het voordeel heeft dat het water wordt afgesloten als dit u overkomt! We vroegen Jacques de Tilly, directeur ontwikkeling voor Hydrelys, om onze vragen te beantwoorden. Hier zijn zijn antwoorden op deze stroomonderbreker die uw portemonnee kunnen redden. Interview door Jennifer Hebrard

Wat is het principe van een wateronderbreker?

Het principe is heel eenvoudig: het is een apparaat waarmee het water kan worden afgesneden zodra er een abnormaal verbruik is. De kraan heeft een elektronische klep die het verbruik regelt. Zodra het een afwijking of een langdurig gestabiliseerd verbruik detecteert, snijdt het het water van de meter. Hiermee kunt u een lek, een gebroken pijp, een slecht gesloten kraan of een spoelprobleem detecteren. En tegelijkertijd wordt hiermee voorkomen dat de facturen worden betaald tegen zeer hoge kosten die we zouden hebben ontvangen als het lek niet was gedetecteerd. Dit principe wordt met name aanbevolen als u een zwembad of ondergrondse leidingen heeft.

Hoe installeer ik de waterbeveiligingsschakelaar?

Het apparaat wordt klaar voor installatie in doe-het-zelfzaken verkocht. Laat het dan gewoon installeren door een loodgieter. Als je enige kennis hebt en weet hoe je een kraan moet monteren, kun je dit zelf doen dankzij de gedetailleerde instructies die je zullen vergezellen. Het moet natuurlijk zo dicht mogelijk bij de watermeter worden geïnstalleerd om lekken zo snel mogelijk te voorkomen. U moet weten dat de stroomonderbreker op elk moment in een huis kan worden geïnstalleerd: in een huis in aanbouw zoals in een huis dat al bewoond is.

Wat zijn de verwachte kosten?

De openbare prijs van de wateronderbreker is 400 euro. Dan hangt de installatie door een loodgieter af van de complexiteit van uw installatie, maar het kost meestal tussen de 80 en 100 euro. Als de stroomonderbreker kosten heeft om te kopen, houd er dan rekening mee dat het anders hogere rekeningen kan voorkomen en bovendien realiseerden we ons dat de mensen die met dit systeem waren uitgerust minder water gebruikten. Omdat ze zich bewust worden van hun dagelijkse waterverbruik en het ook veel minder laten stromen uit angst dat de stroomonderbreker een abnormaal verbruik detecteert, maar dit alles natuurlijk zonder het comfort te verliezen! Door dit systeem te installeren, is het een manier om twee vliegen in één klap te slaan!Opmerkingen:

 1. Brik

  Het was duidelijk dat ze ongelijk hadden...

 2. Shaktidal

  Het onvergelijkbare thema ...

 3. Bartram

  De realiteit van de moderne markt is zodanig dat wij, consumenten, nogal eens worden misleid door gewetenloze leveranciers van goederen en diensten. Specialisten, verkoopadviseurs, wiens advies u vindt in de artikelen van deze website, zullen dit helpen voorkomen.

 4. Irvine

  you not the expert, by any chance?

 5. Con

  Jongens, is dit een effectieve methode of niet?

 6. Tajar

  Ik bedoel, je hebt geen gelijk. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht