Opmerkingen

Designtrend: focus op gloeilampen

Designtrend: focus op gloeilampen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Onmogelijk om te missen, ze zijn overal! Van boetieks tot decoratieve tijdschriften tot de meest trendy hotels en restaurants, gloeilampen fleuren elk interieur helder op. Vintage of hedendaags, sober of kleurrijk, geschorst of mobiel ... Eén ding is zeker, de gloeilamp is zichtbaar en dit voor ons grootste geluk! Ontdek de kenmerken en hoe deze thuis te gebruiken.

De terugkeer van gloeilampenDe eerste gloeilamp werd geproduceerd in 1879 door de Britse chemicus en elektricien, Joseph Swan. Later leverden verbeteringswerken van de Amerikaanse uitvinder Thomas Edison hem de bijnaam van de Edison-lamp op. Hoe dan ook, de gloeilamp wordt gekenmerkt door een warm wit licht. Dit type lamp bestaat uit het dragen van een gloeilamp van wolfraam. Als deze creatie destijds een echte innovatie was, werd de gloeilamp vanaf 2008 verboden. De reden? Het verbruikt veel te veel energie! Maakt niet uit, de gloeilamp is niet volledig verdwenen. In werkelijkheid heeft het plaatsgemaakt voor LED-lampen, die zuiniger en ecologischer zijn. Als de fabricagetechnieken verschillen, blijft de gloeilamp binnen veilig. En we merken dat zijn terugkeer de afgelopen seizoenen is opgemerkt aan de voorkant van de decorscène. Hoewel het ooit in een lampenkap was gekleed, is de gloeilamp nu zichtbaar. Verlaat het overbodige, de lamp wordt een decoratief element op zichzelf dat we met trots in zijn interieur laten zien!

Hoe het binnenshuis te adopteren?Dankzij zijn soberheid en eenvoud past de LED-gloeilamp zich aan alle interieurstijlen aan. Over het algemeen wordt het aan het plafond opgehangen om traditionele verlichting te vervangen. Voortbouwend op zijn succes is de gloeilamp oneindig beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld modellen om te vragen, die mobiel zijn en naar wens kunnen worden verplaatst. Ideaal om een ​​hoek van de kamer te verlichten of om een ​​ingetogen sfeer te bevorderen, de tafellamp is een uitstekende aanvullende verlichting. Als de gloeilamp een lounge-achtige sfeer mogelijk maakt wanneer deze alleen wordt gebruikt, krijgt deze een geheel nieuwe look wanneer deze zich vermenigvuldigt. Gecumuleerd en opgehangen, worden de lampen de hoofdverlichting in een kamer. We stellen ons bijvoorbeeld verschillende gloeilampen voor die rond een houten tak boven de eettafel hangen om het plafondlicht te vervangen. Het goede decoridee? Installeer lampen met variabele hoogtes om ritme en karakter aan uw kamer te geven. Meestal hebben tafellampen een zeer lange kabel. Waarom zou u het niet gebruiken om een ​​lichtscène te creëren? We stellen ons bijvoorbeeld voor dat het op de vloer wordt gewikkeld voor een Boheemse weergave of op een decoratieve schaal of direct aan de muur wordt opgehangen, zoals een lichte slinger. Wat afwerkingen en aanpassingen betreft, is er geen tekort aan keuzes! De kabels zijn gekleurd, gedraaid en zelfs bekleed met textiel, de stopcontacten zijn versierd met edele materialen zoals koper of porselein ... U begrijpt, de gloeilampen hebben hun laatste woord niet gezegd en tellen goed opvallen in de meest trendy interieurs!Opmerkingen:

 1. Willimod

  parafraseer het bericht a.u.b.

 2. Ullok

  Found a site with a question that interests you.

 3. Calogrenant

  Ik denk dat je het fout hebt. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM.

 4. Mabuz

  Ik feliciteer, welke woorden ..., de briljante gedachte

 5. Odd

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. E-mail me op PM, we praten.

 6. Guiseppe

  NormSchrijf een bericht