Tips

Onze favorieten voor uw picknickfeestje

Onze favorieten voor uw picknickfeestje


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Het is het picknickseizoen buiten! Mand, kleurrijke gerechten en kussens begeleiden ons naar het park of naar het strand voor een betoverde pauze.

Manden, lunchzakken en koelers, deze all-terrain containers

Wie zei dat picknicken ingewikkeld was? Tegenwoordig zijn er veel artikelen om ons leven gemakkelijker te maken. Alinéa heeft dit begrepen en biedt een hele reeks manden (PICNIC), lunchzakken (ANA) en geïsoleerde tassen (ROSA) voor minder dan € 15. Wasbaar en licht, ze houden eten en drinken enkele uren koel. Voor stijlliefhebbers Brits de geweven rieten mand uitgerust voor twee personen (TOSCANA) is ook het beste effect. Ook essentieel, de geïsoleerde flessenhouderzak (BOTELLA) en de lunchbox solo of luchtdicht duo (ELLIPSE) om porties salades te bereiden en er onderweg van te genieten. Te hergebruiken in alle sauzen en waarom niet voor een lunchpauze op het werk als je een fan bent van het kleine gerecht zelfgemaakt .

Matrassen, kussens en schalen: denk aan slimme accessoires!Denk voor meer comfort aan zachte katoenen matrassen en strandmatten om op de vloer te rollen en de kussens ideaal voor een dutje, en niet te vergeten een parasol (GASSIN) als de zon een beetje te sterk "slaat". Dus klaar voor de lunch zoals de Romeinen deden (inderdaad, in de oudheid hadden we een lange lunch!), We maken ons leven gemakkelijker met mooi gekleurde plastic schalen (glazen, borden) en luxe papieren handdoeken. Zelfs bamboe of plastic slakommen en kommen spelen het spel (vanaf € 3). Het is veel vrolijker! Denk ook aan kruiden in mini-versie (assortiment van olijfolie met basilicum, knoflook en chili; mini-zout- en pepermolen-set) en andere eenvoudige snacks (grissini, crostini, enz.) gemaakt in Italië . Vergeet ten slotte als een goede ecoburger niet om een ​​vuilniszak mee te nemen om niets in de natuur achter te laten. Dit is ook de geest van de picknick! En voor barbecuefanaten met vrienden, zonder verder al onze adviezen om buiten te eten in uw tuin, op uw terras of balkon!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

  1. Dishura

    Overigens gebeurt deze gedachte nu

  2. Kimi

    het goede antwoord

  3. Yishai

    Ik vind deze zin leuk :)Schrijf een bericht