Anders

Organische zaden om te zaaien

Organische zaden om te zaaien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fruit, groenten, bloemen ... zaai ze in de tuin of in bloembakken om op het balkon of in huis te plaatsen. Het is gemakkelijk, het is snel, het is goedkoop en het decoreffect, met een beetje geduld, zal er zijn. We hebben voor u goede adressen geselecteerd voor biologische zaden om te zaaien; "biologisch" omdat deze zaden worden geproduceerd met inachtneming van de principes van de biologische landbouw.

Kokopelli Association

De vereniging biedt meer dan 2.200 variëteiten zaden, meer dan 650 variëteiten tomaten, 200 variëteiten pepers of 150 variëteiten squash! Groenten, granen, medicinale planten, specerijen en sierplanten, waarvan het overgrote deel in Frankrijk wordt geproduceerd.

De boerderij Sainte Marthe

Een de boerderij Sainte Marthe , vind ook bloemen- en groentezaden geproduceerd volgens het principe van biologische landbouw. Grainetier bio sinds 1974, het merk biedt veel tips op zijn site voor succesvolle gewassen, waaronder kalenders om op het juiste moment te zaaien. Vind ook de Gekke zaden geproduceerd door de boerderij Sainte Marthe .

Bacsac "plant het!"

We kennen dit merk zeer goed voor zijn designer plantenbakken in recyclebaar flexibel geotextiel. Beginnend met de observatie dat het kopen van een zakje zaden eenvoudig is, maar weten hoe ze goed te planten een ander verhaal is, heeft het bedrijf het geplaatste papier ontwikkeld Plant het! Deze techniek is bekend bij tuinders. Tussen twee schijven fijn papier van natuurlijke cellulosewatten werden de organische zaden met regelmatige tussenpozen gerangschikt volgens elke variëteit. Voor de tuinman is het voldoende om de natte schijf te rangschikken en te bedekken met 1 tot 2 cm grond.Opmerkingen:

 1. Rockland

  Wat een opmerkelijke zin

 2. Blyth

  Tussen ons, ik zou anders hebben ontvangen.

 3. Tautilar

  Ik weet zeker dat dit niet waar is.

 4. Bhreac

  opmerkelijk, het nuttige ideeSchrijf een bericht