Opmerkingen

Mijn chaletachtige inrichting in Megève

Mijn chaletachtige inrichting in Megève


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat is er gezelliger en comfortabeler dan een chaletachtige inrichting als de winter wordt gevoeld? Door de juiste materialen en een paar accessoires te kiezen, kunt u hier een interieur in chaletstijl maken in Megève!

Natuurlijke materialen

De prioriteit voor het imiteren van Alpenchalets is wedden op natuurlijke materialen. En dat is goed, we vinden deze winter overal! Steen, hout, bont (natuurlijk vals) en dierenhuiden (ook vals) zijn de essentie van een bergdecor. We kiezen daarom voor ruwhouten meubels of drijfhoutobjecten. De kussens, plaids en poefs zijn gemaakt van nepbont of wol. Wat betreft de steen, we kiezen het voor accessoires zoals leisteen placemats bijvoorbeeld of andere decoratieve accessoires.

Rustiek ... maar rustiek chic!

Aan de stijlkant is het natuurlijk de rustiek die domineert, maar de rustieke netjes! Omdat Megève niet bepaald een klein dorp is dat midden op het platteland verdwaalt is ... En dit verouderde aspect zonder verwaarloosd te lijken, is een kunst die veel merken perfect beheersen, zoals Du Bout Du Monde of zelfs AM.PM de La Redoute . We kiezen daarom voor meubels waarvan de voeten eenvoudige stukjes hout zijn met behoud van de zichtbare aderen, de natuurlijke kromming en de ruwe kleur van het hout. De houthakkersstijl kan ook nuttig zijn dankzij accessoires zoals de treeft die een houten wasmachine imiteert bij AM.PM of het "Rondin de Bois" -tapijt bij Fleux.

Natuurlijke kleuren

Ten slotte moeten de kleuren harmoniëren met de natuurlijke materialen en de ruwe vormen van de decoratie. De houtkleur is daarom alomtegenwoordig maar trendy licht hout. En om zachtheid te brengen in een zeer aangename cocoon-geest in het hart van de winter, trekken we kleuren aan als parelgrijs, zandbeige en natuurlijk het smetteloze wit dat aan sneeuw doet denken ...Opmerkingen:

  1. Ryley

    Dit bericht is gewoon geweldig;)

  2. Brajar

    Toegegeven, goed idee

  3. Garlen

    Naar mijn mening heb je het mis. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM, we zullen praten.Schrijf een bericht