Behulpzaam

7 tips voor een productieve kantoorruimte

7 tips voor een productieve kantoorruimte


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Terug naar school loopt ten einde met zijn parade van promotie-operaties op notebooks, ordners en andere schoolbenodigdheden. De tijd is gekomen om je badpak te ruilen voor een leergierige sfeer en een prachtige werkruimte! Of u nu thuis traint of een student bent, het kantoor is onmiskenbaar een hoge plaats van creatie. Schrijven, berekenen, tekenen, herzien, reflecteren, oplossen, ontwerpen of ondernemen ... Het werkaanbod is rijk en gevarieerd. Maar om efficiënt te werken, is er geen sprake van het overslaan van een kantoorruimte die de naam waardig is. Verlaat de secretaresse die vol zit met allerlei soorten papierwerk, plaats een georganiseerde en productieve kantoorhoek! Om je te helpen, zijn hier 7 tips om de jouwe te regelen zonder je spaarpot te breken of zwaar werk te doen.

1. Breng het licht binnen© Lesidéesdemamaison / Velux Om duidelijke ideeën te hebben en efficiënt te werken, plaatst u uw bureau in een lichte hoek. Dicht bij een raam of onder een veluxraam, profiteer je van natuurlijk licht. We zorgen er echter voor dat we onszelf niet in de schaduw stellen en vullen dit indien nodig aan met een mooie bureaulamp. Wij aarzelen niet om vermenigvuldig de lichtpunten indien nodig: het belangrijkste is om een ​​werkruimte altijd goed verlicht te hebben om vermoeidheid te voorkomen. En waarom geen lichte slinger? Hangend aan de muur of in een pot op het bureau, maakt het je dagelijkse leven feestelijk. Heldere ideeën zijn van jou!

2. Comfortabel worden© Archzine / Monmobilierdesign De tweede stap voor een optimaal kantoorgebied: comfort! We kiezen voor een kwaliteitsstoel, indien mogelijk ergonomisch met goede lendensteun. Voorkomen is beter dan genezen! Er zijn veel modellen die de wervelkolom ondersteunen. Of u nu kiest voor een model met of zonder wielen, we proberen het indien mogelijk kies een in hoogte verstelbare stoel. Wat betreft de armleuningen, het is een persoonlijke keuze. Als onze gekozen vertegenwoordiger ze heeft, controleren we echter of ze niet blokkeren om door te gaan naar het kantoor. Maar wat is de ideale houding? Het eerste dat u moet controleren, is dat onze voeten de grond raken. Als dit niet het geval is, kunnen we een kleine case toevoegen (maar een paar mappen kunnen ook werken!). Het scherm moet zich op een afstand van ongeveer een arm bevinden, met de blik die op het bovenste derde deel rust. En waarom probeer ik de Ikea Skarsta zit / sta bureau niet? Volledig in hoogte verstelbaar, past zich aan uw manier van werken aan. Geniaal!

3. Maak een geordende opslag© schud mijn blog / ideeën vanuit mijn huis Om niet overweldigd te raken en ideeën helder te houden, we blijven methodisch! En natuurlijk gaat dit door de opbergdoos. We voorkomen dat we te veel op tafel opstapelen, slechts een paar potten om uw benodigdheden bij de hand te hebben. Aan de muur hangen we planken waarop we enkele inspirerende dozen en boeken opbergen. Ten slotte wordt voor briefpapier en bestanden gezorgd een paar laden of een doos aan de voet van het bureau. Het onfeilbare advies: aan het eind van de dag bewapen je jezelf met moed om je bureau op te ruimen ... Geschiedenis om de volgende dag opnieuw op goede basis te beginnen!

4. Toon uw inspiratiebronnen© Atelier / Mademoiselle Claudine Om uw motivatie te vergroten en bergen te verzetten, wij omringt zichzelf met goede trillingen! Een mooie ingelijste poster om weg te komen voor een pauze, een inspirerende quote die je eraan herinnert dat niets onmogelijk is ... En waarom niet een prikbord om je inspiratie vast te leggen? Of het nu kurk of gaas is, niets alseen moodboard om je creativiteit te stimuleren! En als u geen gat wilt maken, kunt u ook kiezen voor afplakband! Dit herpositioneerbare plakband van Japanse oorsprong is nu overal en vermenigvuldigt de patronen ... Waarom kiezen voor neonkleuren om pep's terug te geven aan een monochrome poster? Creativiteit is van jou!

5. Stel tijdmarkeringen in© jenwoodhouse / Decoclico Om het tempo niet te verliezen, zorgen we ervoor dat we onszelf omgeven met tijdmarkeringen. Wat is hier beter dan een mooie designklok? Hiermee kun je niet te laat komen of je data missen! Evenzo nemen we aan een XXL-kalender om aan de muur te hangen. Handig om uw maand in één oogopslag te bekijken! En waarom maak je niet je eigen schema voor de week? Het is de nummer één tool om de uitdagingen voor u te visualiseren. Een eenvoudig schoolbord, kleurrijke plakband en de belangrijke datums zijn in krijt geschreven. Alternatieve versie: flexibele planning. We schrijven elke taak op een post-it en plaatsen deze allemaal in de tabel. Met dit systeem worden er geen gegevens meer gewist, zelfs als het programma moet veranderen!

6. Adopteer planten© Jardinerenville / Une vie mot rose Als je haast hebt, heb je soms het gevoel dat je geen lucht meer hebt. Met alle moderne technologie - computer, telefoon, tablet of smartphone - voelen we steeds meer de wens om terug te keren naar de basis, natuurlijk. Daarvoor aarzelen we niet adopteer planten. Om wat zuurstof tussen twee Excel-bestanden te krijgen, is er niets beters dan zorgen voor je kleine beschermelingen die het zo goed maken! Kleine cactussen, vetplanten, patroonplanten, depolluting planten ... Er is voor elk wat wils! En als je geen groene duim hebt, maak je geen zorgen! Vandaag zijn er smartphone-apps zoals Plant Care Reminder die je eraan herinneren wanneer je je vrienden water moet geven. Als bonus is het zelfs mogelijk om ze namen te geven. Laat u verleiden!

7. Sta jezelf ontspannende rituelen toe© Carnet Prune Om tempo te houden zonder uitgeput te raken, is het belangrijk om vrij te nemen. Kijk uit het raam, steek een kleine geurkaars aan, drink een lekker warm drankje, dans op je favoriete muziek ... Zoveel kleine momenten die dromen toelaten en ontsnappen! Op zijn bureau kunt u bijvoorbeeld een roze zoutkristallamp uit de Himalaya aansluiten. Ideaal om uw ruimte te zuiveren en uw geest te kalmeren! Evenzo kunnen we kleine rituelen maken, zoals onze handen hydrateren met een subtiel geparfumeerde crème. Inderdaad, een beroep doen op je zintuigen stelt je in staat om jezelf in het huidige moment te verankeren en zo angst van tevoren te voorkomen. En waarom geen kleine diffuser van etherische olie? Sommige worden zelfs aangesloten op de USB-poort van de computer! U hebt de keuze voor synergie: stimulerend, ontspannend, anti-migraine, zuiverend ... We laten ons de tijd nemen om vriendelijk voor onszelf te zijn: de basis! Nu u alles weet over de ideale kantoorhoek, hoeft u alleen maar aan het werk te gaan. Heb een goede start!


Video: 5 Tips voor het organiseren van kantoor en schoolspullen! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Shacage

  Wat een mooie woorden

 2. Eawart

  Het gezaghebbende bericht :), is verleidelijk...

 3. Gadiel

  Wat de juiste woorden ... het fenomenale idee, uitstekend

 4. Macartan

  Sierlijk onderwerp

 5. Salmaran

  brute kracht)

 6. Elhanan

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. Ik ben in staat om het te bewijzen.

 7. Vilkis

  Herinnerd ... precies, dat klopt.

 8. Amou

  Dus het gebeurt. Voer in dat we deze vraag bespreken. Hier of in PM.Schrijf een bericht