Anders

Pioen rode patronen

Pioen rode patronenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laat je interieur bloeien als een pioen! In een Aziatische, retro of landelijke sfeer, kleedt het rode pioenmotief tapijten, textiel en andere accessoires aan om uw decor te wekken. Om u te helpen bij het maken van uw keuzes, ontdek onze shopping selectie rond dit felrode patroon.

Tapijt

Zet de toon met een pioenrood patroon-kleed. Als uw woonkamer uit een meerderheid van lichte tinten bestaat of als u bruin de voorkeur geeft aan het versieren van uw muren, is dit perfect! Geef er de voorkeur aan in een Japanse stijl met bloemen of meer eigentijds, afhankelijk van de geest van uw kamer.

Textiel

Pioenroodpatronen worden regelmatig gebruikt in textielcollecties, huishoudlinnen, kussens en theedoeken. Bij het merk Laat Lucie het doen , de kussens zijn versierd met deze flitsende toon. Het wordt ook gevonden in De kers op de taart , huishoudlinnen ondertekend Anne Hubert maar ook bij Pip Studio en het bloemrijke universum.

Maar ook ...

Pioenrood doet ook een beroep op ontwerpers van allerlei decoratieve accessoires ... op kaarsen, een sieradendoos, op schalen, op Luminarc met zijn verzameling Zomerdroom bijzonder.