Tips

6 doe-het-zelf om je eigen bureau te maken

6 doe-het-zelf om je eigen bureau te makenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En nu zijn de klokken van het begin van het schooljaar net het einde van de vakantie geweest. Het is moeilijk om weer in bad te komen als de zomertemperaturen nog steeds aanwezig zijn! Dus, om jezelf te troosten, wat is er beter dan een nieuw, mooi en goed georganiseerd kantoor? Ideaal om opnieuw te motiveren! Of u nu alleen werkt vanuit huis of nog studeert, het kantoor is duidelijk een plek waar u kunt werken en creëren. Klein bureau in een hoek van de woonkamer, secretaresse bij de ingang, tekentafel op kantoor ... Zoveel vormen en functies voor dit essentiële meubel! Als de meubelreuzen nu een brede selectie vormen, materialen en kleuren bieden, wilt u misschien dit jaar meer authenticiteit. De trend is voor Doe het zelf, dus waarom niet je eigen kantoor maken? Hiermee bent u zeker van een weergave die buitengewoon is ... Terwijl u uw budget beheert. Voor jong en oud, onze selectie tutorials om uw thuiskantoor te maken!

1. Een OSB-versie bureaublad© Blueberry Home Misschien heeft u het in de nieuwste tijdschriften voor interieurontwerp gezien. De OSB, dit materiaal dat aanvankelijk werd gebruikt in de structurele handel, is nu de lieveling van ontwerpers! Het wordt vandaag gebruikt als afwerking: meubels, wandgedeelte of totale look voor een houtachtige geest. We houden van haar gespikkeld uiterlijk licht van kleur en zijn ruwe uitstraling. Geschilderd, gelakt of gekleurd, het ondersteunt gemakkelijk behandelingen en heeft het voordeel dat het is zeer resistent. Het goede nieuws is dat het in alle doe-het-zelfzaken te vinden is. Ideaal voor het creëren van een kantoor voor een lage prijs! Dus, klaar om te smelten voor de OSB? Ga zonder verder oponthoud naar de blog Blueberry Home en zijn slimme advies om een ​​OSB-kantoor te creëren.

2. Een concreet kantoor© Cbyclemence.com Moe van dit basiskantoor en de eerste prijs die je in al je collega's vindt? Wat als we kiezen voor het minerale aspect van beton? Voor een kantoor met een rauwe en originele uitstraling, 100% gegarandeerd succes! In plaats van uw oude bureau kwijt te raken en een nieuw te kopen, we passen aan. Dankzij het marktaanbod vinden we vandaag harsachtige coatings worden aangebracht met een troffel. Ideaal voor een mineraal betoneffect! Goedkoop en gemakkelijk aan te brengen, hier is een oplossing economisch en ecologisch. Geen verspilling meer, wij upcyclen! Bezoek de blog van C door Clémence hiervoor doe je het speciale betonkantoor.

3. Een ruimtebesparend kantoor© Merci Raoul Gezien de beperkte ruimte hadden we het idee opgegeven om er een te hebben. We kunnen gerustgesteld worden: een kantoor, zelfs in een klein appartement, het is mogelijk! Soms zijn er maar een paar dingen nodig om zelf een kleine werkruimte te creëren. En dit alles zonder het praktische aspect te verwaarlozen: opslagplaatsen houden! Niets is eenvoudiger, alleen profiteer van de hoogte van de kamer. Twee rekken aan de muur, enkele mooie planken slim gerangschikten voila. We archiveren op de blog Bedankt Raoul zie dit Doe het zelf voor een ruimtebesparend bureau!

4. Een kantoor met een industriële uitstraling© My Slow Life Zin in een kantoor met een industriële uitstraling? Alleen hier vliegen de prijzen snel wanneer u op zoek bent naar een echt origineel model. Wat als de oplossing was om het zelf te maken? Hiervoor zitten advertenties vol goede plannen. Je moet elkaar daar ooit hebben ontmoet een oude Singer naaimachinetafel ! We kunnen heel mooi vinden voor een paar tientallen euro's (we aarzelen niet om te onderhandelen). We missen alleeneen mooi houten dienbladen voila (bijna)! Ga voor alle assemblagedetails naar deze speciale ondertekende upcycling-tutorial Mijn langzame leven.

5. Een cabinekantoor© De mensenhandelaren Na de volwassenen, draai de kinderen nu! En als ons lieve blonde hoofd tot dan toe terughoudend was met het idee om huiswerk te maken, vonden we de parade. Er gaat niets boven een mooie hut om lezen en rekenen te studeren! Een oud kantoor schooljongen en sommige schoenplaten zijn wit geverfd... Dat is ongeveer alles wat je nodig hebt om deze slimme en schattige tutorial ondertekend te maken De mensenhandelaren ! Wat als huiswerk nu kinderspel wordt?

6. Een koperen bureau© Mon Bébé à Bruxelles Tenzij een meer industriële inrichting beter bij uw interieuratmosfeer past? In dit geval kiezen we hiervoor mooi koperen bureau tot grote vreugde van onze peuter! Sommige buizen gekocht bij de loodgietersafdeling en twee houten planken, een beetje fantasie ... En laat de magie gebeuren! Om dit te bereiken, gaan we naar de blog Mijn baby in Brussel, voor een speciaal doe-het-zelf-kinderbureau. Een paar ideeën, een beetje elleboogvet en een vleugje vindingrijkheid ... Er zijn maar een paar dingen nodig om een ​​mooie werkruimte te creëren. Dus welk kantoor kies je om je rug naar school op te vrolijken?


Video: Praxis Doe het zelf - bureaublad (Augustus 2022).