Behulpzaam

3 oplossingen om uw parket op te knappen

3 oplossingen om uw parket op te knappenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De trend is voor authentieke en natuurlijke parketvloeren. We kiezen ze voor het cachet dat ze naar de kamer brengen. Hier zijn drie oliën die extra ziel aan uw parket toevoegen.

Bescherm het parket

Door je parket te oliën, kun je het hout voeden en beschermen. De olie kan op alle houtsoorten en op alle soorten parket worden aangebracht. Vloerolie 59,81 euro. - Breng Syntilor parketolie aan met een roller, borstel of spalter en veeg het af met een schone katoenen doek. - Om een ​​mooie afwerking te bekomen, schil de 1e laag af om de ruwheid van het hout te verwijderen. - Stof goed. - Breng een tweede dunne laag aan en veeg af terwijl je gaat.

Vlek het parket

Om uw interieur te veranderen of nieuw leven in te blazen, kunt u uw parket beitsen. De parketbeits kan op alle houtsoorten worden gebruikt. Parket kleur Aquaréthane® 22,50 euro. - Breng de Aquaréthane® parkettint aan in een dunne en regelmatige laag, met behulp van een rol of kwast. - Veeg zeer voorzichtig af met een pluisvrije katoenen doek. Werk altijd in kleine ruimtes. - Laat 6 tot 8 uur drogen. - Veeg de hele bevlekte vloer af met een schone doek voordat u Syntilor parketolie aanbrengt.

Een parket verouderen

Het parketverouderingsproces schaatst en contrasteert de houtnerf en reproduceert het effect van tijd. Houtveroudering 22,50 euro. - Breng het parketverouderingsproduct in een dunne en gelijkmatige laag aan met een roller of katoenen lont, in de richting van de houtvezels. - Veeg het product nog nat met een pluisvrije katoenen doek. - Laat 8 uur drogen voordat u de Syntilor-parketonderlaag aanbrengt. - Schil, stof en dek af met Syntilor parketolie.