Opmerkingen

Verbeter de charme van buiten dineren

Verbeter de charme van buiten dineren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Synoniem voor gezelligheid, grote tafels staan ​​in de schijnwerpers in de zomer. Nooit is de kunst van gastvrijheid zo succesvol geweest.

Uitschuifbare tafels, pergola's: praktisch, zomers meubilair!Wie grote tafels zegt, zegt voldoende meubilair. Je wordt een receptieprofessional met de uitschuifbare tafelmodellen zoals WHISPER, die plaats bieden aan maximaal 10 gasten. Last minute gasten zijn nu welkom, zelfs meer dan een parasol, pergola's en arbours zijn ideaal om al deze kleine mensen te beschermen in geval van sterke hitte. Hun stalen structuur versterkt met een canvas is discreet in de winter en siert een terras met een sluier van frisheid in de zomer.

Een feesttafel zelfs buitenModieus dan ooit, servies durft nu te kleuren. Nog meer in de zomer, zon verplicht! Tegenwoordig worden de kleurrijke tafelkleden en tafellopers (BANDOL) en de bijpassende stoelplaten bijgewerkt en komen ze in de mond voordat ze zelfs naar de tafel gaan. Gerechten kunnen ook de toon zetten. Gele en rode kleuren voor een maaltijd die je meeneemt op reis, chique en gedempte tinten voor een meer bistro-thema of zelfs een gedurfde mix en match van gerechten voor een Boheemse sfeer ... Alle trends zijn toegestaan!

Barbecue en plancha, in het hart van het entertainmentSynoniem voor gezelligheid, zonneschijn en lange dagen en avonden, begeleidt de barbecue de Fransen van aperitief tot het hart van de nacht. Het is een van de essenties van de zomer, tot op het punt dat het de prioriteitsinvestering vormt van de Fransen die het geluk hebben om een ​​tuin of een balkon te hebben: aldus volgens een opiniepeiling Opiniepeilingen 75% van de Fransen verklaar barbecue-enthousiastelingen zodra het weer aanbreekt. Vlees of vis, zelfs gegrilde groenten, barbecues zijn populair en brengen iedereen samen met prijzen vanaf 15 € (FRIENDS-model). De andere ster van het moment wordt ook wel de plancha genoemd, waarmee meer gecontroleerd kan worden gekookt. Aan tafel zullen we de kleine extra's die het verschil maken niet vergeten: sauzen, dips en andere kruiden. Bij Alinéa bieden we zelfs Barbecue- of Plancha-sets aan om het koken te vergemakkelijken (CILINDRI). Het blijft alleen om het gegrilde vlees en de toast te proeven, uiteraard met mate!

Onze winkel selectie

 

FOpmerkingen:

 1. Guzshura

  Vroeger dacht ik daar anders over, bedankt voor de info.

 2. Kagalrajas

  Je maakt een fout. Ik kan het bewijzen. E-mail me op PM, we praten.

 3. Birkhed

  Ja, nu is het duidelijk... Anders begreep ik niet meteen waar de connectie met de naam is...

 4. Faehn

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - ik heb het erg druk. Ik kom terug - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie geven.

 5. Badal

  What would we do without his magnificent phraseSchrijf een bericht