Tips

De opeenstapeling van objecten om uw decor te personaliseren

De opeenstapeling van objecten om uw decor te personaliserenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eén object is goed, meerdere is beter! Denk aan accumulatie om uw decor te personaliseren en een uniek effect te geven. Bepaalde accessoires of meubels zoals spiegels of planken bijvoorbeeld lenen zich op natuurlijke wijze voor vermenigvuldiging. Hier zijn vijf ideeën om thuis een zeer persoonlijke stijl te creëren.

Gepersonaliseerde en unieke gegraveerde objecten

Met enkele ideeën voor persoonlijke decoratie, kunt u een feestelijke tafel of een kamer vol vrolijkheid maken. Stel je voor: champagnefluiten gegraveerd voor elke gast of met een gepersonaliseerde boodschap! In mechanisch glas of kristallijn, zullen uw gasten deze fluit graag als een geschenk nemen dat ze kostbaar zullen houden. We kunnen ook denken aan een plexi tafeldecoratie gegraveerd met een wintermotief. Met de lasergraveren, kunt u een unieke decoratie maken of geschenken maken die degenen die ze ontvangen zullen plezieren. En om elke kamer te personaliseren, denk ook aan bewegwijzering met getextureerde deurplaten. Kinderen zullen hun slaapkamerdeur graag personaliseren en laten zien dat dit hun territorium is! Eenvoudig te maken, deze objecten worden zeer snel gepersonaliseerd in Frankrijk!

Druk uw foto's af

Printers hebben hun verbeelding verdubbeld om uw foto's te verbeteren. Natuurlijk denken we aan afdrukken in traditioneel formaat, maar u kunt uw creativiteit laten spreken door meer speelse producten te selecteren. Gedrukte kussens, foto op canvas, mok met de afbeelding van uw hond ! Veel plezier en geniet van het beoordelen van uw foto's met kleine details verspreid over uw huis. Op de koelkast plaatsen we enkele foto's van de mensen van wie we houden en die op magneten zijn afgedrukt. Er zijn een groot aantal objecten om te personaliseren volgens uw wensen. Nogmaals, dit is een perfect geschenkidee voor gasten die vertrekken met goed gepresenteerde souvenirs of gewoon originele kerstcadeau-ideeën die u het gedoe van last minute zullen besparen.

Verkleed de items die je bezit!

Zeil met de doe-het-zelf-doe-het-zelf-trend! Door het zelf te doen, kunt u de inrichting van het huis personaliseren, terwijl u geld bespaart en het milieu respecteert.

Vergroot uw meubels

Moe van je dressoir of je oma's dressoir? Gooi niet! Met een beetje elleboogvet en fantasie kun je dat krijg meer modern meubilair tegen lagere kosten. Er zijn verven heel gemakkelijk aan te brengen om een ​​zeer donkere schaduw te bedekken. Bereid uw meubels goed voor door ze voorzichtig in de richting van de houtnerf te schuren. Maak uw keuze voor de behandeling van uw meubels. Er zijn kits om een ​​stijl een beetje ouderwets of met een bepaalde patina te creëren. Effect wax, lijmen met grafische patronen of gekleurd behang, oma's meubels krijgen een tweede jeugd terug.

Lichte suspensies

Sommige lichte en transparante suspensies kunnen zich gemakkelijk ophopen om een ​​"zeepbel" -effect te creëren. Suspensies in glazen of papieren bal (die u gemakkelijk zult vinden) zijn bijzonder gunstig. Het is dan aan u om de hoogte van elke hoogte naar wens aan te passen voor een zeer luchtweergave.

Tafels of ansichtkaarten

Denk bijvoorbeeld aan de opeenstapeling van foto's, ansichtkaarten of kleine schilderijen om een ​​muur in een gang te kleden. De meest economische oplossing is het vermenigvuldigen van ansichtkaarten of foto's. Tafels zijn ook geschikt zolang ze niet te groot zijn. En om een ​​bepaalde harmonie te creëren, bepaal een thema. Dit kunnen ansichtkaarten zijn, foto's van vrienden of foto's van dezelfde stijl.

Spiegels

Niets is eenvoudiger dan het verzamelen van spiegels aan een muur. Niet alleen is het decoratieve effect gegarandeerd, maar de ruimte wordt ook visueel vergroot. Koop verschillende kleine spiegels, of ze nu dezelfde vorm hebben of niet en denk ook aan de spiegelstickers die het lukken.

De planken

Dankzij de kleine goedkope kleurrijke planken die je overal kunt vinden, verzamel je ze op de muren om een ​​grafisch effect te creëren. De vorm is dan een kwestie van smaak. Trap, zwaai of uitgelijnd, rangschik ze volgens de stijl van de kamer en uw wensen ...

Koffietafels

Om een ​​unieke en modulaire salontafel te maken, koop je kleine vierkante of rechthoekige modellen die je naast elkaar hebt. Dus, naast de uiteindelijke vorm die u zelf kunt bepalen, maakt de keuze uit verschillende kleuren een originele en zeer persoonlijke weergave mogelijk. Eindelijk, niets belet je om de tafels van tijd tot tijd te verplaatsen om monotonie te voorkomen!

Oude frames omleiden

Doorzoek de zolder om oude lijsten te vinden of ga naar de zolder om goedkope houten lijsten te kopen. Gevarieerde vormen en verschillende stijlen, aarzel niet om te diversifiëren om een ​​interessant contrast te creëren. Je kunt het frame ook anders gebruiken door het midden te vullen met een zeer actueel behang of door een groene plant in een kleine vaste pot aan te brengen. En voor een ongebruikelijke stijl, kiezen we ervoor om het portret van overgrootvader met grote snorren achter te laten, maar door het frame in een fluorescerende of zeer heldere kleur te schilderen.

Zet de manden op het podium

We kiezen uit alle vormen en in verschillende kleuren! Veel plezier met manden die je als lampenkap kunt gebruiken of aan de muur kunt hangen als een echt decoratief object. De mand is ook perfect voor het verbeteren van een groene plant of aromatische kruiden in de keuken. De mand bevat ook de planken om opslag te creëren die zowel praktisch als esthetisch is.

Recycle uw houten wijnkisten

De houten wijnkist is een zeer populair en gewild object. Inderdaad, het kan rauw worden gelaten om tijdschriften te herbergen of om een ​​paar kleine items op te slaan. We kunnen het ook in eigentijdse kleuren schilderen om meer persoonlijke planken voor te stellen. En als u een klusjesmanziel hebt, vindt u zelfstudies om een ​​originele console of een klein meubelstuk te maken. Een paar elegante planken en voeten zijn voldoende om een ​​meubel te maken dat je nergens anders ziet. Versier de binnenmuren met leuk behang om je decoratieve element naar voren te brengen.

Naai en snijd!

Lijkt dat ingewikkeld? Maar met een paar goede uitleg en een goede naaimachine kunt u aangepaste objecten ontwerpen. Stel je stoffen jaloezieën, kussens voor of maak een patchwork voor een oude bank. De slaapkamer van het kind wordt nieuw leven ingeblazen met een deken om te spelen met het beeld van zijn favoriete personage. We kunnen ook denken aan een slinger van wimpels om fantasie aan een muur te geven. En om een ​​badkamerdecoratie op te fleuren, kunt u manden maken met een Liberty-rug. Er zijn veel bazen op internet om je in iets gecompliceerdere en ambitieuzere stukken te krijgen.

Regel uw interieur praktischer

Het personaliseren van uw interieurdecoratie betekent ook dat het slimmer wordt. Kunt u het meubilair of de plank niet vinden die perfect past bij de vorm van uw muur? Begin met het ontwerpen van planken die aan uw verwachtingen voldoen. U hoeft geen DIY-expert te zijn om esthetische en praktische opslag te krijgen. De plank past in een keuken voor uw keukengerei, maar komt ook in een kantoor voor ideale ergonomie. Denk aan je opslag, afhankelijk van wat je daar gaat plaatsen. Met een paar beugels en massief houten planken, kun je de plank maken die je echt nodig hebt en die je niet veel zal kosten! Ontwerp uw interieurdecoratie op basis van uw persoonlijkheid en verlaag de kosten door uw objecten een boost te geven! Maak gepersonaliseerde geschenken voor uw gasten of om uw woonkamer te versieren. En vooral, veel plezier!


Video: Digitale Adem -- Digital Breath by Willem den Broeder (Augustus 2022).