Opmerkingen

Maak thuis een geweldig designmeubel voor 30 euro

Maak thuis een geweldig designmeubel voor 30 euro


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie zegt dat je een mollige bankrekening nodig hebt om designerstukken thuis te kopen? Waarom maak je ze niet zelf en voor minder dan 30 euro! Twee dingen zijn genoeg: je tien vingers en het boek Doe het zelf door Thomas Bärnthaler (bewerkt door Phaidon). Het boek helpt je om objecten te maken die zijn ontworpen door 50 wereldberoemde ontwerpers en kunstenaars. Uitleg.

Reproduceer het werk van 's werelds grootste ontwerpers

Patricia Urquiola, Konstantin Grcic, Ai Weiwei, Alfredo Häberli, Hella Jongerius… Elke designliefhebber kent het talent en de bekendheid van de kunstenaars in dit boek. Door middel van eenvoudige en toegankelijke instructies stelt het boek voor om verbazingwekkende functionele en / of decoratieve objecten (bijvoorbeeld de houten kandelaar bedacht door Alfredo Häberli - Zwitserse Grand Prize for Design in 2014) te reproduceren voor minder geld 30 euro). Het is ook mogelijk om de pluche te maken van Ai Weiwei, een grote artiest in de Chinese scene. Voor de liefhebbers van het werk van Nantes Ionna Vautrin (wiens werk is gebaseerd op alledaagse voorwerpen), volg de instructies om haar kroonluchter in polystyreen en linten te reproduceren (voor 44 euro).

Hedendaags design voor iedereen

Elk te maken object wordt gepresenteerd via een duidelijke lay-out, zoals een recept, met een budget van materialen, benodigde tijd voor constructie en presentatie van het object door de maker van de ster. Het doel is om het werk van de ontluikende kunstenaar te vergemakkelijken met foto's, diagrammen en eenvoudige en intuïtieve instructies. Bovendien is de benodigde apparatuur altijd toegankelijk vanuit financieel oogpunt en beschikbaar in elke doe-het-zelf- of plastische kunstwinkel. Sommige gebruiksvoorwerpen moeten ook uit de gereedschapskist worden getrokken (lijm, boor, enz.).

DIY, een levenskunst

DIY is niet alleen leuk, maar ook zuinig en lonend. Thomas Bärnthaler, journalist en auteur van het boek, citeert Richard Sennett, een in de Verenigde Staten bekende socioloog die het welzijn heeft aangetoond van het zelf maken van je eigen objecten. DIY en creatief ontwerp zijn meer dan een trend, het is een echte kunst om uw interieur te leven en in te richten. Ver van de massaproductie van objecten en hun geplande veroudering, is het een manier om je eigen omgeving toe te eigenen en te creëren. Wat trots te zijn op zijn decoratieve prestaties!

boek Doe het zelf , door Thomas Bärnthaler, Phaidon. 244 pagina's, 400 illustraties. Prijs: 24,95 euro Meer informatie op de Phaidon-websiteOpmerkingen:

 1. Galeel

  What would you do if you were me?

 2. Tygosar

  Dit is een kostbaar ding

 3. Yahto

  Wat de juiste woorden ... super, briljante zin

 4. Nickson

  Ik bedoel, je hebt het mis. Voer we bespreken. Schrijf me in PB.

 5. Behrend

  Mee eens, het opmerkelijke idee

 6. Eaton

  Nou, eigenlijk is veel van wat je schrijft niet helemaal zo ... Nou, oké, het maakt niet uitSchrijf een bericht