Anders

Aan tafel als de volwassenen!

Aan tafel als de volwassenen!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bent u op zoek naar kleurrijke ideeën om de maaltijden van uw kinderen op te fleuren? Volg onze selectie van gerechten gereserveerd voor fijnproevers in korte broek: borden met een grappig patroon, bestek in de vorm van een auto, speelse glazen, taartpannen ... Servies speciaal voor hen!

Goed humeur op het bord

Het flitst in de platen! Voor kinderen durven de makers koste wat kost de kleuren. Bij Sentou signeert 100Drine een reeks melamine borden, een varken, een olifant, een aap of een panda met oorvormige handgrepen, zeer praktisch voor kinderen (10,50 euro per bord). Het merk La Marelle in Rennes is ook gericht op oudere kinderen met serviesgoed ontworpen door Mlle Héloïse (hierboven op de foto) of Adolie Day (28 euro per set). En waarom nodigt u uw kind niet uit om met eten te spelen met het Manta Design-bord beschilderd met een groot hoofd dat wacht om versierd te worden met erwten, puree en ander voedsel!

Grappig bestek en glazen

Ook aan het bestek ontbreekt het niet aan humor! Ze sieren zichzelf met een mooie glimlach op Berghoff (19,90 euro voor de set van een lepel, een mes, een dessertlepel, soep). De mouwen nemen verrassende vormen aan: auto's, Legoes of doe-het-zelfgereedschap (11.90 de Manta Design-bestekset). Het merk Derrière La Porte bezoekt glas op humoristische wijze opnieuw. Voor uw kind, het "Louloute" of "Loulou" glas, en voor de rest van het gezin, het "Mum" glas ... om te ontdekken waar we aan tafel zitten (3,99 euro per glas).

Accessoires om te koken

Aan de kant van de kachel hebben de kinderen ook hun uitrusting. Het schort van de "mini-chef" bij Incidence (9,00 euro), de teddybeertaartpannen (6,65 euro), het Hello Kitty-model (26,90 euro) of de pan om hartvormige eieren te koken ( 11 euro).