Informatie

5 tips om uw keukenmeubels te ontvetten

5 tips om uw keukenmeubels te ontvetten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de keuken worden de meubels zwaar op de proef gesteld. Tussen spatten van bakolie en sporen van voedsel moet keukenmeubilair zorgvuldig worden onderhouden om beschadiging te voorkomen. We geven u al ons advies over hoe u vetvlekken kunt verwijderen. Ontdek 5 tips voor het ontvetten van uw keukenmeubels.

1. Zuiveringszout

Telkens weer is bakpoeder een geweldige bondgenoot die iedereen thuis zou moeten hebben. Omdat het de bijzonderheid heeft dat het schurend is, is dit wonderproduct effectief bij het verwijderen van het vet dat is afgezet op keukenmeubels. In de praktijk is het voldoende om het te bevochtigen en over het oppervlak van het meubilair te verspreiden. Wrijf vervolgens zachtjes en spoel met een schone spons en voila! Het goede nieuws? Zuiveringszout is ook een uitstekende antibacteriële! Wat beschermt uw keukenmeubilair tegen micro-organismen die zich aan het oppervlak verspreiden.

2. Witte azijn

Vanwege zijn antibacteriële en ontvettende eigenschappen is witte azijn perfect voor het reinigen, desinfecteren en ontvetten van keukenmeubels. En dat is niet alles, het helpt ook slechte geuren te neutraliseren! Kook je witte azijn met water (in gelijke hoeveelheden) voor het meest effectieve resultaat en giet het mengsel in een spuitbus. Goed om te weten: appelazijn heeft dezelfde eigenschappen als witte azijn. Het is daarom een ​​uitstekend alternatief als je niet beide soorten azijn thuis hebt!

3. Plantaardige oliën

Wat als u plantaardige olie gebruikt om olieachtige vlekken uit uw keukenmeubels te verwijderen? Hoewel vreemd, kan deze tip niet effectiever zijn en dit, vooral op houten meubels! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kokosolie of zonnebloemolie. Gebruik een schone doek die u licht met olie bevochtigt en veeg de oppervlakken van het meubel voorzichtig af met cirkelvormige bewegingen. Voor gelakt keukenmeubilair gaat er niets boven lijnolie! Meng vlasolie in gelijke delen met terpentijn en bloem en je krijgt een effectieve natuurlijke ontvetter!

4. Citroen

Het is bekend, citroen is een natuurlijke reiniger met superkrachten! Het is niet voor niets dat het in veel huishoudelijke producten voorkomt. Dus profiteer van wat de natuur te bieden heeft, vooral als je weet dat citroen niet alleen ecologisch is, maar ook zuinig is! Om het als ontvetter te gebruiken, verdun het sap van twee citroenen in een liter water en wrijf vervolgens je meubels met een spons voordat je ze afspoelt. Een tip die u in elke kamer van het huis kunt toepassen! Omdat citroen niet alleen ontvettend is, maar ook een natuurlijk whitening-, desinfecterend en deodorantproduct.

5. Bakpoeder

Als het niet op tijd wordt schoongemaakt, kunnen sporen van voedsel dat op het oppervlak van keukenmeubels achterblijft hard worden. Resultaat? Ze zijn veel moeilijker te verwijderen. Als de vetvlekken dikke, ingelegde lagen vormen, is bakpoeder ideaal voor het maken van een milde stripper. Net als bij de rest, is de truc om bakpoeder met water te mengen om een ​​dikke pasta te maken die je met een schone doek kunt inwrijven.Opmerkingen:

 1. Magul

  The authoritative point of view

 2. Strang

  ik ben niet echt

 3. Fenyang

  Excuseer, ik heb deze zin verwijderd

 4. Beb

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - er is geen vrije tijd. Ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs de mening geven.Schrijf een bericht