Anders

Rust je keuken uit als een kok

Rust je keuken uit als een kok


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Hightech apparaten, slimme meubels en kleine ingebouwde accessoires, een functionele keuken verdient het beste, zelfs voor een klein budget!

Top toestellen

Succesvol koken voor een snelle maaltijd is niet alleen voor anderen. Om eerlijk te zijn, het gaat niet zozeer om talent, maar om de kwaliteit van huishoudelijke apparaten. Het is echter niet nodig om de bank te breken om apparatuur van hoge kwaliteit te kopen. Bij Alinéa, de Gevoelige glazen keramische tafel gehoorzaamt uw vinger en het oog, de Katalyse oven heeft 5 functies evenals een programmeur, en u zult ook een vinden afzuigkap vanaf € 194. Wat kan de chef zonder? Wij toch niet!Uitgangen, afvalbak, handdouchemengkraan: denk aan de slimme details

Sluit een blender aan, spoel een grote pot ... Soms kan een alledaags gebaar ingewikkeld zijn als de configuratie van de keuken niet is geoptimaliseerd. Het is echter eenvoudig om het leven gemakkelijker te maken met bijvoorbeeld inbouwdozen (Elektron), een ingebouwde afvalbak (Alitri) of zelfs een keukenmixer met een handdouche (Poros). Als het vandaag eenvoudig wordt om alleen uw keuken samen te stellen, is het soms welkom om uw project aan een professional te laten zien, ongeacht het beschikbare budget. Bij Alinéa is er altijd een verkoper om u te ondersteunen. We ontkennen het niet!

Modulair meubilair naar wens

Overvolle keuken? Ruimteprobleem? Denk ook aan de elementen om samen te stellen! Met de opschroefbare grenen plank (Scandi) kunt u een breed scala aan containers (dozen, dozen, flessenrekken) opslaan. De opslag van het Modul-systeem vindt ondertussen zijn plaats in een kelder of op een van de wanden van uw keuken. Dan kun je planken, manden en andere multifunctionele haken combineren ... Alles om in twee stappen drie bewegingen te installeren. Laatste vondst, de uitschuifbare plank twee niveaus (Baskul) om direct te integreren in een van uw kasten te hoge toegang. Ideaal voor het gemakkelijk oppakken van specerijen en kleine huishoudelijke artikelen, nu allemaal gegroepeerd en bij de hand. Je zult het begrijpen, proberen is het aannemen!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Murg

  dapper, de uitstekende boodschap

 2. Kazimi

  Mijn excuses, maar deze variant benadert me niet. Wie anders, wat kan er vragen?

 3. Desiderio

  I like this topic

 4. Hurlbart

  Gefeliciteerd, het is gewoon een geweldig ideeSchrijf een bericht