Behulpzaam

Personaliseer je buitendecoratie door je creativiteit te laten spreken!

Personaliseer je buitendecoratie door je creativiteit te laten spreken!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nieuw met oud is een trend in decoratie! Durf objecten te maken die op jou lijken en die je buitenkant een echte persoonlijkheid geven.

Verander uw voortent!

Weinig mensen denken erover na en toch is het veel goedkoper om de structuur van uw voortent te veranderen in plaats van de hele structuur te veranderen. Plaats geld in uw spaarpot door deze bewerking zelf uit te voeren, wat echt heel eenvoudig is. Of uw voortent nu versleten of beschadigd is, u zult blij zijn te ontdekken dat hij een tweede jeugd vindt dankzij een actuelere stof. Speel op patronen of sprankelende kleuren om een ​​tuin of terras op te fleuren. Kies je canvas en meet het oude correct om geen onaangename verrassingen (hoogte en breedte) te hebben. Denk ook aan de lambrequin als het origineel er een had. Alleen noodzakelijk: twee om de ondersteuning van het canvas te verlagen, maar ook om de metingen te verrichten. Verwijder vervolgens de zijkappen. Als schroeven de stof vasthouden, verwijdert u deze om de stof vrij te maken. De stof wordt vaak op zijn plaats gehouden door een stang die kan worden getrokken. Wikkel de nieuwe stof op de stang voordat u het geheel weer rechtop zet. Het zonnescherm is weer een lust voor het oog en heeft niet langer de sporen van tijd. U vindt stoffen in zeer uiteenlopende stijlen om aan de wensen van iedereen te voldoen.

Waaier je zonnebaden uit© Ohhio Je bergt ze op in het chalet aan de onderkant van de tuin omdat ze ouder zijn of omdat ze in stijl te oud zijn. En toch kan uw zonnebaden jeugd en frisheid herwinnen! In een mum van tijd geef je ze een eigentijdse uitstraling en kun je ze trots weergeven. Verwijder het canvas door het te knippen. Neem de tijd om het hout te schuren en een geschikte verf voor het tuinmeubilair aan te brengen of gewoon om het te voeden zodat het beter bestand is. Kies een solide en robuust canvas dat bestand is tegen UV en slecht weer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u zonnen een dag buiten doorbrengt. Veel plezier met de kleurrijke stoffen en huidige patronen. Een grafisch ontwerp geeft uw buitendecoratie elegantie.

Verzamel pallets

Het is de trend van dit moment! Pallets kosten absoluut niets, omdat u bedrijven om u heen kunt vragen om ze aan u te geven. Selecteer resistente pallets die u wilt schuren om eventuele splinters te verwijderen die kunnen verwonden. Een comfortabel en eenvoudig tuinmeubilair Geen gedoe met de pallets en toch zult u dol zijn op het maken van uw tuinmeubelen met een paar hamerslagen. Geloof je het niet? Zoek een zelfstudie op internet om een ​​voorbeeld te nemen van de stapsgewijze resultaten. Knip, monteer en maak een tuinmeubilair als geen ander. U kunt een behandelingsvernis op het hout aanbrengen zodat het niet rot bij de eerste regen. En personaliseer uw decoratie door een schilderij te kiezen dat u leuk vindt. Voor meer comfort kunt u zelf kussens maken op maat van uw tuinmeubelen. Kies eenvoudig een comfortabel schuim en naai stukjes stof zodat de kussens perfect op uw bank of fauteuils passen.

Een ideale groene muur

Ben je dol op groene planten en wil je je buitendecoratie groener maken? Kies een palet dat u op dezelfde manier bereidt als het tuinmeubilair. Schuren, schilderen en bescherming tegen schimmel. Kies vervolgens de muur die geschikt is voor uw mini-tuin. Boor de steun en de muur. Bevestig de pallet stevig aan de muur en maak vervolgens kleine plaatsen om uw potten of plantages te ontvangen.

Een moestuin

Je hebt niet de ziel van een grote tuinman, maar houd ervan de aarde te verkwisten en je planten te zien groeien? Dus maak een moestuin met pallets! Het voordeel van de moestuin is dat de planten minder water nodig hebben en dat je nauwelijks hoeft te wieden. Ook daar vindt u veel plannen en tutorials op het web om het maken van uw eigen moestuin te begeleiden. Kies onderhoudsvriendelijke planten en combineer ze met bloemen voor een fancy miniatuurgroentepleister.

Welk belang om zelf te doen?

Door het zelf te doen, zult u echt trots zijn op het creëren van een object dat eruit ziet als wat u echt wilt. De objecten hebben meer ziel wanneer u ze naar uw afbeelding maakt in plaats van ze in een winkel te kopen.

 • Bespaar geld! Stop uw geld niet in nieuwe items terwijl de dingen die u thuis hebt nog steeds solide zijn. Sommige mensen gooien dingen waar ze moe van zijn gemakkelijk weg. Deze manier van doen is ook een bron van onnodige uitgaven.
 • De aankoop van nieuwe objecten genereert een overconsumptie van producten en een afwijkende verspilling. Door het zelf te doen, verbindt u zich tot een duurzamere en milieuvriendelijkere aanpak. Wij feliciteren u met uw ecologische geest en u geeft ook sterke waarden door aan de mensen om u heen en uw kinderen.
 • Het is ook leuk om objecten nieuw leven in te blazen! Stel je kleine workshops voor die met je kinderen te maken hebben en laat ze objecten maken volgens hun eigen smaak. En alleen doen is ook jezelf tijd geven, luisteren naar je verlangens en je fantasie de vrije loop laten. Wees niet bang om te beginnen, want je hebt niets te verliezen!

Zie de voorwerpen van je dagelijkse leven anders! Word inventiever en begin met het opknappen van uw buitendecor. We zullen je binnenkort om tips en advies vragen om objecten nieuw leven in te blazen!Opmerkingen:

 1. Vozil

  Ik bevestig. Het was ook bij mij. We kunnen over dit thema communiceren.

 2. Patwin

  Jij pytlivy geest :)

 3. Wolfric

  Het is niet absoluut dat voor mij nodig is. Wie anders, wat kan er vragen?

 4. Domhnull

  Zonder twijfel.

 5. Lindeberg

  Uw nuttige idee

 6. Maumuro

  Dit is je handwerk!Schrijf een bericht