Behulpzaam

Een kleine ontsnappingshoek, thuis!

Een kleine ontsnappingshoek, thuis!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om weg te komen van een metro-werk-dodo routine die soms een beetje grijs is, raden we je aan om thuis een kleine ontsnappingsruimte op te zetten. In uw handen, uw herinneringen aan uitjes, in uw gedachten, dit onvergetelijke gevoel van vrijheid en aan uw muur, een volledig aanpasbare wereldkaart. Laten we gaan ...

Kies je ruimte

In uw woonkamer, om uw herinneringen te delen of in uw slaapkamer, om uw dromen op te helderen, vindt u een klein deel van de muur dat bevorderlijk is voor inspiratie. Degene die je bij de minste blik terugvoert naar momenten van nietsdoen op het strand, trek naar de hoogste toppen van de wereld of selfies voor de monumenten van verre landen. Dus open uw MAP Box Printic en plaats de wereldkaart in kurk op de gewenste hoogte: dankzij de plakstrip is niets eenvoudiger!

Verzamel je herinneringen

Verzamel vervolgens je herinneringen. Teken eerst in uw MAP Box Printic, waarin de afdrukken van je mooiste souvenirfoto's vredig op je wachten. Zoek dan in je eigen Pandora's doos, waar al deze kleine verzamelde dingen doen denken aan je eerdere reizen: vliegtuig- of buskaartjes, excursiekaarten, kleine woorden van je vergaderingen, allerlei snuisterijen ... Bedankt associeer je herinneringen met oranje punaises met de landen op de wereldkaart. Van New York tot Timboektoe, via Europa en de Caribische stranden, uw gepersonaliseerde wereldkaart biedt een echte wereldreis op foto's! En brengt een atypische decoratieve toets in uw interieur.

© Maisons du Monde

Richt je volgende bestemmingen

Bij Printic begrijpen ze dat herinneringen magisch zijn, maar het maken van nieuwe is fantastisch! Zie je deze kleine groene punaises die je opvallen? Wijs met hen op de volgende reiswensen die je zolen jeuken. En binnenkort wordt de kleine groene punaise oranje ...Opmerkingen:

 1. Chester

  Helemaal niets.

 2. Laurenz

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk.

 3. Nagore

  Dit is echt een onderwerp) als er iets anders klaar is om te doneren voor de ontwikkeling van het project.

 4. Nabei

  Hij is het ermee eens, zijn denken is briljantSchrijf een bericht