Opmerkingen

Wat te doen in uw tuin in februari?

Wat te doen in uw tuin in februari?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De maand februari kan ruw of mild zijn, afhankelijk van het jaar. Een klimaat om rekening mee te houden in het werk van de tuin. Dit is alles wat u hoeft te doen dankzij het advies van Truffaut ...

Het grasveld

We moeten vechten tegen mos en onkruid! Aarzel niet om een ​​kunstmest op te hangen die zowel ontschuimend als onkruidverdelger is. Snijd ook rond de bedden met een border cutter.

Bloemen

Als je tweejarige planten hebt, maak je de voeten schoon en maak je de grond los met de klauw. Verwijder de rottende bladeren aan de voet van koudgevoelige planten. Herplant de oude fuchsia-voeten en neem stekken. En als het mild is, plant u nieuwe vaste planten.

De moestuin

Het is tijd om roze knoflook en sjalotten te planten. Plant de asperges ook in lichte, goed geploegde grond. Verdeel de rabarberstammen. Eindelijk, aan het einde van de maand, kun je vroege prei planten.

Bomen en struiken

Trim zomerbloeiende clematissen en bescherm de voet met een platte tegel. Reinig de plukjes hortensia's door de oudere twijgen te knippen en het midden schoon te maken.

Rozen

Begin in de tweede helft van de maand met het snoeien van de struikrozen. Spreid een speciale rozenmeststof uit en graaf iets zodat deze de grond binnendringt. Plant ten slotte de kale wortelrozen, graaf diep en voeg organische achtergrondmest zoals mest toe.Opmerkingen:

  1. Micaiah

    Sorry voor het bemoeien met ... maar dit onderwerp staat heel dicht bij mij. Klaar om te helpen.

  2. Tilton

    Daarin is er iets goeds goed, ben het met je eens.

  3. Toshura

    Leuk bericht, erg interessant voor mij :)Schrijf een bericht