Behulpzaam

Doorschijnende gordijnstof in mouw en geknoopte versie

Doorschijnende gordijnstof in mouw en geknoopte versie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De stap voor stap

Mouw pure gordijnstof

1

Om de werf van de stof te berekenen die essentieel is voor het maken van uw gordijn, neemt u de afmetingen van de stang op de grond en voegt u 16 cm toe voor het bovenste trekkoord en de onderste zoom. Aan de zijkanten, vooral als je stof erg licht is, maak je in plaats daarvan dubbel ingestopt en laat 5 cm meer toe.

2

Bovenop het gordijn, maak een kleine retour van 1 cm en markeer het met een strijkijzer.

3

Vouw de stof naar beneden om een ​​dia van 4 cm te vormen en naai de drie dikten aan elkaar, zodat de twee uiteinden vrij blijven voor de doorgang van de stang.

4

Installeer uw gordijn op de stang.

Doorzichtige gordijnstof

Het aantal bevestigingsmiddelen is afhankelijk van de breedte van uw gordijn: tel elke 15 cm een ​​bevestigingsmiddel. Voor een traditioneel venster zijn 2 cm bevestigingen (afgewerkte bevestigingen) perfect. Vergroot de breedte van de bevestigingen volgens de grootte en dus het gewicht van uw zeeg.

1

Knip in het transparante gordijn het aantal strips dat nodig is voor de gewenste maat. Vouw elke strook in de lengte dubbel, met de goede kanten op elkaar. Steek recht langs de lange kant en een van de korte kanten.

2

Draai door de opening uw das om, indien nodig met een breinaald.

3

Leg het gordijn plat naar u toe en markeer een naadlijn over de gehele lengte op 10 cm van de bovenrand.4

Speld het midden van een stropdas aan elk uiteinde van het gordijn vast en verdeel de anderen gelijkmatig over de hele lengte.

5

Naai al uw bevestigingen in één naad op de gemarkeerde lijn.

6

Draai het gordijn ondersteboven, vouw alle bevestigingen omhoog en markeer met het strijkijzer een kleine terugkeer van 1 cm langs de zojuist gemaakte naad.

7

Vouw de stof opnieuw naar beneden om een ​​dubbele zoom van 5 cm te vormen. Installeer je gordijn op de stang door je dassen mooi vast te binden.

8

Markeer de volgende dag de onderkant van het gordijn met spelden, plaats 1 cm boven het maaiveld en haak uw gordijn los.

En voor degenen die haast hebben

Er is strijkpapier op gordijnhandelaren, dat het maken van een genaaide zoom vervangt. Breng het opstrijkpapier aan op de onderkant van het gordijn, lijm de kant tegen de achterkant van de stof. Leg het strijkijzer op het papier en verwijder de beschermfilm. Heel simpel!

Om het gordijn te ballasten

1

Maak een kleine retour van 1 cm die u zult naaien op de punt van de zigzag om elk risico van rafelen van de stof te voorkomen.

2

Vouw vervolgens een grote dia van ongeveer 10 cm naar beneden en naai deze recht voordat u hem weegt.

GOED OM TE WETEN

Je kunt de loper natuurlijk op de traditionele manier ballasten met kleine gewichten die in stoffenwinkels worden verkocht, maar je kunt ook de gelegenheid aangrijpen om een ​​zeer "decoratieve" kant aan je doorzicht te geven. Laat in dit geval je fantasie de vrije loop: naast de kleine gewichten die in de glijbaan worden geplaatst, naai kralen, prik en hang kleine stukjes baksteen ... Gebruik aan zee de schelpen die aan de kust zijn verzameld . Aarzel niet om in winderige gebieden het aantal kralen te verhogen dat je doorzichtige ballast zal geven. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006


Video: 8 Perfect Swimsuit Looks for Summer. Simple Things Video Countdown #2 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Laurent

  Ik denk dat hij het mis heeft. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM.

 2. Beorhttun

  Ik kan je aanraden om naar de site te gaan, die veel artikelen over dit onderwerp heeft.

 3. Svec

  Ik denk dat dit niet waar is.

 4. Nikojar

  Waarom zijn er zo weinig onderwerpen op de blog over de crisis, je geeft niet om deze vraag?

 5. Rylee

  Sorry dat ik u onderbreek.

 6. Tyce

  Ik denk dat ze het mis hebben. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.Schrijf een bericht