Tips

Tuinbars om de sfeer te creëren

Tuinbars om de sfeer te creërenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een extra kamer in het huis bij mooi weer, de tuin wordt een echte woonkamer. Na de banken, fauteuils, salontafels is het de beurt aan de bar om zijn plaats te vinden. Vouwend of op wielen, ontwerp in composietmaterialen of natuurlijk in hout, gaat de bar nu naar de tuin om de sfeer te creëren.

De tuinbar voor meer gezelligheid

We kenden het binnen als een extra ruimte ideaal voor het ontvangen van vrienden, hier wordt het buiten geïnstalleerd met dezelfde roeping. En omdat dit hoge meubel een nieuwe ideale leefruimte vormt om de tuin over te nemen en het in het algemeen ook als opslag fungeert, zou het zonde zijn om jezelf hiervan te beroven. Of het nu gaat om een ​​eenvoudige hoge tafel versierd met krukken of een echte bar om cocktails te improviseren, de bar biedt u de hele dag door een bruikbare ruimte: voor een verfrissing tijdens een bruiningssessie of voor een aperitief wanneer de zon ondergaat. Hoe dan ook, het zal ideaal zijn in de buurt van een zwembad voor een "poolhouse" geest of heel dicht bij het tuinmeubilair om het een nieuwe dimensie te geven.

Decoratieve materialen ontworpen voor de tuin

Om stijl en duurzaamheid in de tuin te garanderen, hebben merken gekozen voor materialen die zich perfect aanpassen aan de buitenlucht: composietmaterialen, zoals gevlochten hars, laten blootstelling aan UV en weersinvloeden toe; meer authentiek, teak, exotisch hout, siert staven gemakkelijk met exotische allures en is toch resistent; en sommige polyurethaanmodellen worden perfect waterdicht om u een heldere balk te bieden. U zult begrijpen dat u noodzakelijkerwijs een materiaal zult vinden dat past bij uw bestaande tuinmeubelen.

1. Cuba bamboe bar, 399 euro bij Eminza / 2. FUN teakhouten tuinbar met meerdere opslagruimtes, 729 euro bij Inside75 / 3. Calvillo 3 barkruk, 499 euro bij Hespéride / 4. Facil tuinbar, 549,99 euro 24/7 thuis Dunmore grijze bar, 269 euro bij Tati / 6. Breack Slide lichtbalk, 996 euro bij Made in Design / 7. Hesperide buitenbar, 200 euro bij Wedestock / 8. Delphin tuinbar set, € 1.110.04 bij La Redoute