Tips

Tips van ouders: hoe maak je zelfgemaakte snacks met de agenda van een super moeder?

Tips van ouders: hoe maak je zelfgemaakte snacks met de agenda van een super moeder?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Denk aan de goede geur van madeleines uit de oven, koekjes bereid door je oma of zelfs eenvoudige en geruststellende snacks uit de kindertijd, zoals een sneetje brood met de chocoladetegels. De snack is een echt moment van plezier en herinneringen voor jong en oud. Met palmolie, kleurstoffen en het maken van uw eigen snacks kunt u weten wat uw kinderen eten en de ingrediënten aanpassen aan hun smaak en behoeften. Om de snacks van uw kinderen een goed geheugen te geven, geven we u enkele zelfgemaakte ideeën van vier uur, evenals enkele tips.

Maak een complete zelfgemaakte snack

Ja, ja, ik verzeker je, maak een complete zelfgemaakte snack, als je een moeder of een ouder bent met een druk schema, is het mogelijk! Op zondagmiddag kunt u maximaal 2 uur alle snacks voor de week bereiden. Dit bespaart tijd in uw wekelijkse organisatie. Door deze voorbereidingen afzonderlijk te nemen, verhoogt u de tijd die u in de keuken doorbrengt. We brengen deze kostbare uren allemaal het liefst door met onze kleine monsters. Het bakken van koekjes kost me over het algemeen een uur, het tellen van de baktijd en terwijl het bakken, snijd ik het fruit om de compotes te bereiden (de langste in het maken van de laatste!). De sleutel is organisatie: ingrediënten verwijderd en ideaal gewogen, werkplan netjes en gebruiksvoorwerpen klaar om te serveren. Voor de yoghurt geef ik je hieronder mijn niet te stoppen techniek om ze in een paar seconden te maken. Ga aan de slag, de glimlach van uw kinderen zal een grote beloning zijn! Als u er teveel hebt, zullen uw kantoorcollega's ook blij zijn op maandagochtend.

Welke cake om te kiezen om te proeven?

De spreads van jam, verse kaas of de goede oude brood-chocolade, vergezeld van een vruchtensap of een glas melk, zijn zeker waarden en perfect voor de smaak van uw kinderen, wanneer het kan worden ingenomen thuis op weg naar huis van school. Als u een "nomadische" en duurzame snack nodig hebt en deze van tevoren wilt kunnen bereiden voor de hele week, is het belangrijk om de juiste cake of koek te kiezen. Als ik net als ik, gaat je kind na school naar het kinderdagverblijf of het park; je hebt een koekje nodig dat bestand is tegen schokken in de schooltas! De beste cakes om te proeven zijn die "reizen": - De meest traditionele en eenvoudigste zijn: yoghurtcake, cakes (marmer, fruit ...) - Cakes met een klein Engels accent: brownies, koekjes , muffins, zandkoekjes ... - Zakmaten: financieel, zandkoekjes, madeleines ... Deze cakes en koekjes hebben het voordeel dat ze zowel zacht als duurzaam zijn. Met slechts één cake proef je het de hele week. Geef in de zomer de voorkeur aan cakes zonder chocolade, om kleine plakkerige vingers en vlekken op kleding te voorkomen!

Yoghurt: een goede toevoeging voor snacksEn hop! Yoghurtdranken voor de hele week, klaar in een mum van tijd

Ik heb verschillende maanden in een yoghurtmaker geïnvesteerd en persoonlijk vind ik het erg praktisch op een dagelijkse basis: we hebben nooit zonder yoghurt en voor snacks is het ook nuttig. Dankzij de kleine kalebassen kun je vier uur lang yoghurt maken om te drinken en in je kinderzakken stoppen. Gewoon, chocolade, framboos, vanille ... alle smaken zijn mogelijk om uw yoghurt te maken volgens uw wensen. Een leuke manier om ze overdag een zuivelproduct te brengen. Om ze in een paar seconden te maken, is hier de truc: - Giet de melkzuurfermenten (of een yoghurt) rechtstreeks in je melkfles - Voeg de gewenste lepels van aroma's toe in dezelfde fles - Schud: schud, schud, schud! - Het is klaar! Je hoeft alleen de inhoud in je kalebassen of yoghurtpotten te gieten en in de yoghurtmaker te plaatsen.

Fruit in vele vormenAppels stoven langzaam, terwijl zandkoek wordt voorbereid

Je kunt altijd een appel, rozijnen of een banaan in je kindertas doen, maar deze zijn niet altijd geschikt voor de kleintjes en worden soms achtergelaten door de ouderen. Om dit te verhelpen, bied ik verschillende alternatieven om een ​​vleugje fruit te brengen in de smaak van onze lieve blonde hoofden. - Compote: een goede manier om fruit te eten. Zelfgemaakte compote is gemakkelijk te bereiden samen met andere gerechten met een eenvoudige steelpan, fruit, een beetje water en suiker volgens uw smaak of het fruit dat u kiest. Als je het in grote hoeveelheden maakt, kun je een deel ervan in de koelkast bewaren en het andere deel in de vriezer om het de hele week door te bewaren. Het is ook een reactie op een ander dagelijks probleem: wat te doen met mijn fruit dat beschadigd raakt? Met Compote kunt u alle licht beschadigde vruchten van het huis gebruiken. Door kruiden toe te voegen, introduceert u nieuwe smaken in het hele huis: appel-vanille, peer-kaneel, banaan-steranijs, enz. Laat je fantasie de vrije loop! Om uw compote onderweg te maken, zijn er verschillende oplossingen voor u beschikbaar: de kalebassen van uw drinkyoghurt kunnen ook worden gebruikt voor uw compotes (als het goed vloeibaar is), de herbruikbare kalebassen (Squiz, Béaba of Fill'nSqueeze) zijn zeer praktisch en ecologisch. We zullen deze luchtdichte en nomadische kalebassen ook gebruiken voor babypuree, om smoothies of vruchtensappen te verwelkomen. - Fruitpasta's: ideaal voor bar-shots in de late ochtend of voor sportactiviteiten op woensdag- en zaterdagochtend. Eenvoudig te maken, eenvoudig te vervoeren en een record-houdbaarheid: één jaar als ze helemaal droog zijn! Voor fruit kunt u ook gedroogde vruchtenchips, mueslirepen met gedroogd fruit, enz. Maken. Eenvoudig te maken, ze zullen de smaakpapillen van jong en oud verrukken tijdens wandelingen of picknicks.

Onze tips en trucs voor een succesvolle zelfgemaakte snackMooie zandkoek in de vorm van een hart gemaakt door kleine handjes

Betrek kinderen

Wat mij betreft is het hebben van afternoontea met mijn 4 en een half jaar oude dochter op zondagmiddag een klein ritueel geworden vol zoetheid en goede humor. We kiezen samen de cakes of koekjes die gemakkelijk en snel te koken zijn en die ze de hele week zal proeven (soms met een beetje hulp van haar vader of haar oppas!) Betrek de kinderen bij het maken van de snack, keuze van smaken, geeft ze plezier en je zult zien, we hebben vaak minder pakketten met koekjes die worden geopend en nooit afgewerkt aan de onderkant van de lade. Maak van dit moment een echt moment van gezinsuitwisseling met jong en oud.

Maximale concentratie tijdens het gebruik van cookie cutters

De ontdekking van nieuwe smaken

Door uw gebakjes te maken, kunt u nieuwe smaken of producten testen: kruiden, volkorenmeel, amandelpuree in plaats van boter, fruit uit alle geledingen van de samenleving ... U zult dus het gehemelte van jong en oud scherpen met originele smaken. Hierdoor kunt u ook uw kinderen discreet opeten, meestal de sulky fruitsoorten.

Goede producten gebruiken en uw budget beheren is mogelijk!

Zelfgemaakte snacks maken, vermijdt ook het eten van teveel E-producten, palmolie in overvloed en andere smaakversterkers. Wanneer u de koekjes zelf maakt, gebruikt u boter, eieren, chocolade die u kunt kiezen. Het stelt ons ook in staat om de snacks aan te passen aan hun smaak en budget. Het maken van zandkoek of een pondcake is goedkoper dan dozen met voorbereide koekjes kopen.

Handige accessoires om mee te beginnenEen kant-en-klare snack voor jong en oud

Dat is het, ik heb je overtuigd en je wilt de productie van je zelfgemaakte snacks testen. Je hebt het gebruikelijke keukengerei nodig: slakom, garde, houten lepel, taartvorm, deegrol en bakplaat, bakpapier, metalen doos (voor het bewaren van je koekjes en fruitpasta's) en een schaal. Hiermee kun je al prachtige vier uur maken. Als u wat magie wilt toevoegen, kunt u investeren in: - koekjessnijders. Je kunt die in het begin gebruiken voor het speeldeeg van je kinderen, en vergeet ze natuurlijk niet eerst te wassen. Ze zullen het heel leuk vinden om een ​​van hun speelgoed af te leiden om hun favoriete koekje te maken in de vorm van een dinosaurus, hart, leeuw ... - koekjes, om zoete woorden achter te laten in de schooltassen van je kinderen en je partner. - een kneedrobot om tijd te besparen en aan de slag te gaan met steeds complexere recepten. - een yoghurtmaker om je zuivelcreaties te durven. - papieren dozen om kleur te geven of je muffins aan te kleden met hun favoriete helden - cakevormen met originele vormen en vele andere gebruiksvoorwerpen die dit moment leuk maken. Ga aan de slag! Je zult genieten ... Yum.Opmerkingen:

 1. Fenrilkree

  Ik raad u aan de site te bezoeken, die veel artikelen over dit onderwerp heeft.

 2. Pruet

  Ik denk dat u zich vergist. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 3. Whiteman

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 4. Dorrin

  Het is opmerkelijk, deze grappige mening

 5. Agyfen

  Je hebt ongelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, spreek.Schrijf een bericht