Tips

Een magnetisch bord in één uur

Een magnetisch bord in één uurWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

4 vierkante of rechthoekige metalen bakjes voor huishoudelijk gebruik voor het reinigen van de ramen 1 schone doek 1 stempel Oude kranten 1 spray van zilververf 8 verzonken kopbouten en hun moeren (3 x 15 mm) Medium metaaldraad

Realisatie

10 '- Voorbereiding van de dozen Verwijder alle etiketten op de deksels van de vier koekjesdozen. Reinig elk van deze grondig met huishoudelijk reinigingsproduct bedoeld voor ruitenonderhoud en een schone doek.

15 '- Realisatie van de perforaties

Bekijk het diagram zorgvuldig en boor vervolgens aan twee zijden van elke doos met een pons vier gaten met een diameter van 5 millimeter en op een afstand van 5 centimeter van de hoeken voor de doorgang van de bouten. Boor ook de zes gaten voor het ophangen en doorvoeren van de draad op twee van de deksels (zie diagram).

Noteer voor een goede plaatsing van de modules op hun rug een letter (A, B, C, D) voordat u ze boort.

15 '- Aanbrengen van verf

Plaats de vier covers op kranten, buiten bij windstil weer. Breng de zilveren verf aan op de deksels, inclusief de randen. Wacht tot volledige droging alvorens te hanteren.

20 '- montage

Leg uw werk ondersteboven op een zachte ondergrond, zoals een fleece of badstof handdoek. Bevestig de bouten en moeren. Steek een metaaldraad door de zes daarvoor bestemde gaten.

Raad

U kunt een groter schilderij maken door het aantal panelen te vergroten. U kunt elke module ook met verschillende kleuren schilderen. 20 Metalen en draadvoorwerpen © éditions Flammarion, 2004