Tips

Onze selectie praktische en goedkope lekbakken

Onze selectie praktische en goedkope lekbakken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een echte keuken essentieel, het afdruiprek is niet altijd unaniem om esthetische redenen. De ontwerpers hebben dit begrepen en bieden nieuwe modellen die praktische functionaliteit combineren met discretie of een decoratieve toets. heeft voor u 10 modellen geselecteerd die geen afbreuk doen aan de stijl van uw keuken.

Praktisch vooral

Om het juiste afdruiprek te kiezen, moet u eerst wedden op een praktisch model! Het moet gemakkelijk te hanteren zijn, gemakkelijk te reinigen en als het gemakkelijk kan worden opgeslagen, is het nog beter. Daarom raden we u aan om een ​​licht model te kiezen dat het voordeel heeft om op te vouwen zodat het uit het zicht kan verdwijnen of zelfs zijn plaats in een kast kan vinden wanneer het niet in gebruik is. Kies bovendien liever een lekbak met een tank die het water ontvangt dat uit de vaat druppelt voor meer reinigingscomfort. En als deze wordt gepresenteerd als een container met een pols, is het gemakkelijker om droge vaat naar de opbergkast te vervoeren. Wat materialen betreft, merk ook op dat de meeste plastic modellen vaatwasmachinebestendig zijn voor eenvoudig onderhoud.

Decoratieve lekbakken

Het goede nieuws is dat uitvoerbaarheid ook kan rijmen met decoratie dankzij merken zoals Joseph Joseph, Black & Blum, Umbra en anderen die het ontwerp van huishoudelijke accessoires opnieuw hebben uitgevonden. Het resultaat is dat de vormen meer design en grafische elementen hebben met ook kleurrijke voorstellen om de stijl van uw keuken te volgen. Bij Balvi is er zelfs een lekbak in vierkante stijl waarin natte gerechten worden geplaatst. Als u meer discretie wilt, zijn er ook platte modellen die discreet zijn op het werkblad of op de gootsteen wanneer ze leeg zijn. U zult begrijpen dat het keukenafvoerkanaal zich nu bijna aan al uw decoratieve wensen aanpast.

1. Zwarte afdruiprek, 44,90 euro bij Maison Habiague / 2. Plastic afdruiprek, 19,99 euro bij Delamaison / 3. Farell afdruiprek, 14,99 euro bij Alinéa / 4. Opvouwbare afdruiprek, 16, 90 euro bij Cuisinstore / 5. Lawn afdruiprek, 24,90 euro bij Ac-deco / 6. Bamboe afdruiprek, 12,90 euro bij Auchan / 7. Umbra plastic afdruiprek, 30 euro bij Delamaison / 8. Afdruiprek Guzzini-gerechten, 35 euro bij J'aime cuisiner / 9. Black & Blum afdruiprek, 39 euro bij Decoclico / 10. Joseph Joseph verstelbaar afdruiprek, 34,95 euro bij La RedouteOpmerkingen:

 1. Nelmaran

  En zijn er nog varianten mogelijk?

 2. Harper

  Ja inderdaad. Bij mij was het ook. Laten we dit probleem bespreken.

 3. Parnell

  Deze informatie is niet nauwkeurig

 4. Dokinos

  Misschien zal ik weigeren))

 5. Kajigal

  Er is geen punt.

 6. Bami

  Welk opmerkelijk onderwerp

 7. Dubhagain

  Het is duidelijk het uitstekende antwoordSchrijf een bericht