Anders

Placemats om je zomertafels aan te kleden

Placemats om je zomertafels aan te kledenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deze zomer fleuren we de maaltijdtafel op met placemats met zomerse tonen! Of u nu uw maaltijden in de tuin neemt of uw interieur wilt opvrolijken, het zal niet alleen praktisch zijn, maar ook een geweldige decoratieve bondgenoot. Het bewijs met onze selectie placemats die prachtige materialen combineren met een onberispelijke stijl.

Kies het materiaal van de placemat goed

Omdat het het tafelkleed zal vervangen om uw tafel te beschermen maar ook stijl te geven, moet het materiaal van uw tafelset niet aan het toeval worden overgelaten. Allereerst, weet dat hoe dikker het is, hoe meer het de tafel zal beschermen tegen een hete plaat of een snit van dekking, het vinyl of de natuurlijke vezels zullen u dan zorgen voor stevigheid en gebruiksgemak door te reinigen met een spons. Met de stoffen placemats heeft u het voordeel dat u ze in de wasmachine kunt doen, ze zijn ook gemakkelijk op te bergen met de rest van het huishoudlinnen. Ten slotte, voor zomerse maaltijden in de tuin of voor grote tafels, waarom niet kiezen voor de papieren placemat die slechts één keer zal worden gebruikt en gemakkelijk te verwijderen is? Je vindt ze zelfs op rol voor maximaal gemak.

Set en stijl

Naast de bruikbaarheid van uw tafelset, is het natuurlijk de decoratieve aanraking die het zal brengen die uw keuze zal motiveren. En het goede nieuws is dat u uw decor gemakkelijk kunt transformeren door eenvoudig uw sets te veranderen. Aarzel niet om voor de zomer felle kleuren en grafische patronen zoals bayadères, gingangpatronen of zelfs cementtegels aan te nemen om trendy te zijn. Natuurlijke vezels zijn ideaal voor tafels in de tuin, net als linnen dat een natuurlijke stijl aan uw inrichting geeft. Rond, rechthoekig of in grafische vorm, kunt u ook plezier hebben met de verschillende modellen om uw tafel op te voeren. Weet ten slotte dat de kleintjes ook recht hebben op hun tafelset speciaal voor hen met papieren modellen die zelfs kunnen worden gekleurd. Wat maakt dat ze aan de tafel willen blijven met de volwassenen!

1. Placemat in vichy plastic, set van 6, 10,49 euro bij Delamaison / 2. Lot van Winkler-tafelset, 13,90 euro bij 3 Suisses / 3. Lot van 2 veelkleurige placemats, 31,90 euro bij Delamaison / 4. Galaxie Taupe placemat, € 2,99 bij Eminza / 5. Hooi placemat, € 8 bij Connox / 6. 17 papieren rol placemats, € 4 bij Hema / 7. Tafelkleed in kleurpapier, € 14,90 bij Omy / Paris tafelset, € 20 bij La Cocotte / Eclectic tafelset, € 14,50 bij Fleux / Soaré tafelset, € 4 bij Ikea Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"