Informatie

Tutorial: een watermeloen piñata om de zomer op te fleuren

Tutorial: een watermeloen piñata om de zomer op te fleuren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zomer is de tijd voor spelletjes voor kinderen, feesten en recepties in de buitenlucht. Een watermeloen piñata is een goede manier om een ​​vleugje vrolijke inrichting te brengen in uw woonkamer, uw terras of uw tuin. En als je het opvult zoals de Mexicaanse traditie van confetti en snoep en je de kinderen bewapent met stokken, wordt het een leuke animatie en eindigt het feest in stijl!

Het materiaal

- bergingskarton (of kartonnen vellen van 2 mm dik en minimaal 80 cm breed die u in doe-het-zelfzaken zult vinden) - schaar, een snijder - kraftband (als u gebruikt klassieke plakband, u zult het moeilijk vinden om uw gekartelde papieren strips achteraf te bevestigen) - een liniaal, een gradenboog, een kompas - crêpepapier (rood, wit, groen) - dik zwart papier - witte papierlijm (die doorzichtig wordt als het droogt), een penseel - sterk touw - een snijmat

Budget: minder dan 10 euro Duur: 1 uur

De etappes

1. Begin met het traceren van uw elementen op het karton. U kunt het onderstaande model gebruiken of de afmetingen aanpassen aan de grootte van de doos die u hebt. Gebruik het kompas en de gradenboog om zeer symmetrische elementen te maken die perfect passen.2. Snijd alle stukken met een mes en gebruik een schaar voor het afgeronde deel.3. Knip grote stukken krafttape en gebruik deze om de onderkant van de piñata en de randen te bevestigen. Monteer ook het gebogen deel en pas indien nodig de lengte aan met de schaar.

4. Boor een gat in het afgeronde bovenste deel (in wat de "schil" van de watermeloen wordt) en schuif er een touwtje in. Het zal de piñata opschorten als het klaar is. Hang het touwtje op een stuk karton, hout of een klein plat voorwerp dat op zijn plaats blijft nadat de watermeloen is opgehangen.

5. Als je een feest met kinderen organiseert, is dit het moment om de piñata te vullen met confetti, chocolaatjes en kleine zoetwaren, bij voorkeur ingepakt omdat ze tijdens het spel op de grond vallen. Als je de watermeloen alleen als decoratie wilt maken , ga direct naar de volgende stap!

6. Sluit de piñata door op het bovenste gedeelte te tikken. Versterk de randen van je volume goed zodat het stevig is, maar zonder te overdrijven om de taak van de spelers die de watermeloen met sokken komen slopen niet te ingewikkeld te maken!

7. Bereid uw repen crêpepapier voor: snijd de rollen in delen van 4 cm. Notch deze met een schaar op 2,5-3cm. Er zijn speciale scharen met meerdere messen die je kostbare tijd besparen, maar het is heel goed mogelijk met een normale schaar! Wikkel bij voorkeur de stroken franjes die geleidelijk zijn gemaakt over een stuk karton om te voorkomen dat ze verstrikt raken en scheuren.

8. Breng vervolgens de strips aan met papierlijm. Afhankelijk van de te lijmen gebieden, kunt u het uiteinde van de buis direct gebruiken of een borstel gebruiken om de lijm te verspreiden.9. Begin bij het puntje van de watermeloen met de rode crêpe en werk je geleidelijk omhoog naar het bredere deel. De lijm droogt snel en het is niet nodig om het aan te laten om verder te werken. Schakel indien nodig over naar witte en vervolgens groene crêpe om de schil van de watermeloen te simuleren.

10. Zodra het lichaam van de watermeloen klaar is, is het tijd om verder te gaan met de finishing touch! Verstrek de franjes een beetje door je hand er doorheen te halen voor een minder bevroren uiterlijk. Snijd de zaden uit de zwarte kaart en lijm ze een voor een, verspreid ze over alle kanten van de piñata voor nog meer realisme.

Je watermeloen piñata is klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het op te hangen naar keuze, op een plaats waar kinderen ruimte hebben om te spelen en alles met een stok knock-out slaan om toegang te krijgen tot de beroemde snoepjes, of integendeel zeer hoog, buiten bereik, als u wil je het lang houden om je zomer op te fleuren!Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van je piñata's op onze Facebook-pagina en vind meer ideeën op onze Pinterest!Opmerkingen:

  1. Ayawamat

    Propertyman geproduceerd

  2. Vayle

    het bericht Uitstekend))

  3. Gregg

    Ik vind dit een prachtige gedachte.Schrijf een bericht