Opmerkingen

Verander het decor in de seizoenen en vermijd eentonigheid!

Verander het decor in de seizoenen en vermijd eentonigheid!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De interieurinrichting afstemmen op de seizoenen is resoluut trendy. Soms volstaat een eenvoudig meubelstuk, een eenvoudige stof of een decoratief object om een ​​kamer en zijn atmosfeer volledig te transformeren. Genoeg om uw interieur te vernieuwen.

Verander de lucht zonder van huis te gaan

Heeft u de neiging om uw decoratie moe te worden? Heeft u vaak onweerstaanbare verlangens om alles te veranderen - meubels, kleuren, lay-out - volgens uw wensen en / of huidige trends? Seizoensdecor is de perfecte oplossing! Het bestaat uit het aanpassen van de kleuren en de ambiance van het huis aan de helderheid van het moment. Door met name accessoires, verlichting en huishoudlinnen te spelen, is het mogelijk om de sfeer in een kamer volledig te transformeren! In de herfst en de winter, wed op een cocooning en geruststellend decor om uw interieur een echte bubbel van warmte en zachtheid te maken. Voeg dubbele gordijnen of zelfs zachte en gezellige dekens op de bank toe, vermenigvuldig de indirecte lichten voor een intieme sfeer met met name kaarsen ... Het doel is om de atmosfeer te verwarmen om de kou beter het hoofd te bieden. In het voorjaar, verandering van omgeving! De kleur, van de meest zure tot de pastelkleur, komt het huis binnen naast bloemen- of geometrische patronen. Lichte materialen zoals linnen en katoen dringen je interieur binnen. De ramen gaan open en sieren zichzelf met lichte gordijnen, terwijl op de bank de kussens van wol en nepbont worden vervangen door tinten vol pep. Al deze kleine dingen stellen u in staat om gemakkelijk weg te komen van de dagelijkse sleur en helpen u in een goed humeur te zijn. Een echt antidepressivum dat met spoed moet worden toegepast! Het enige nadeel van deze eeuwige verandering? Wat te doen met dit meubilair, decoratieve items en ander huishoudlinnen dat het halve jaar niet wordt gebruikt?

Bewaren zonder rommel

Het is duidelijk dat het mogelijk is om alle kasten van het huis te vullen tot ze overlopen of om de ruimte in de garage of zelfs in de kelder te knabbelen, op voorwaarde dat je het nog hebt! En ondanks alles zijn deze oplossingen niet zonder risico's. Aantasting van leefruimte, vochtigheid, stof, mogelijke aanwezigheid van ongedierte ... dit kan allemaal uw dagelijks leven verstoren en uw eigendom ernstig beschadigen. Om steeds duurzamer te blijven, hou je steeds meer van Fransen en kies je voor zelfopslag. Een eenvoudige en economische oplossing waarmee u de ruimte kunt missen die u ernstig mist door een extra kamer bij u in de buurt te huren. In heel Frankrijk, van Lille tot Marseille, via Parijs, Rennes of Toulouse, vindt u opbergboxen aan de rand van steden voor snelle en gemakkelijke toegang. Alarmen, videobewakingssysteem, toegangscontrole, continue ventilatie ... alles wordt gedaan om de veiligheid van uw meubels en allerlei decoratieve voorwerpen te garanderen. Vraagoppervlak, jij bent het die beslist! Van de kleine doos van 1m2 zo groot als een kast tot de grootste van 50 m2 om het equivalent van een woning van 200 m2 op te slaan, er is iets voor alle behoeften en alle budgetten. Last but not least: in tegenstelling tot een meubelrepository waar u een afspraak moet maken om toegang te krijgen tot uw bezittingen, hebben de opslagcentra meestal 24 uur per dag en 7 dagen per week vrije toegang. Wat transformeert uw interieur volgens de seizoenen zonder ergernis.